Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 950
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Оф аз днес като Вал /Виче Wink/ вчера,пост след пост.Ама изтрещяла работа.То от както ми ограбиха деня с едни час-вече ходя спяща #Crazy.
Днес си имаме мини празник, стават 4г. откакто се нанесохме в къщата ни.То не ,че е много важно- но за мен е кажи-речи всичко.Пожелавам  на всички които искат и имат нужда,час по-скоро в собствен дом-Страхотно е!
Ето и малко почерпка Laughing

а какво ще кажете за тази картина Wink
Еленийка това за нас

Кокомания,още не сме ходили,часът ни е 28 тоя месец Hug

# 91
  • ВАРНА
Тия дни прочетох някъде, че днес и аз имам имен ден, но не бях сигурна  newsm78, а и предните години въобще идея си нямах. Сега обаче след поста на Ефросинка съм по-сигурна /Милена съм/.
Ефросинка, честито и на брат ти.

Та да ви почерпя:

Кас, честити 4 годинки в собствения дом. Още сто пъти по толкова хубави моменти да споделяте там.  Hug Как да не е важно, само който няма мечтае за него. Дано всеки си има своето местенце.
Хубав ден!  bouquet

# 92
Боже, Ефросинка, мерси, че ми каза, че мъжа ми имал имен ден-Милен се казва. Той самият незнаел, че днес и Миленовците празнуват. Пак си намерихме причина да се усмихнем, благодаря!
Честито и на другите именници-Рая е прекрасно име...
Кас, снимката с къщичката е невероятна...И аз си мечтая за нов дом, ТУКА МИ Е ТЯСНОООО, но засега няма изгледи....

# 93
  • София
Архангеловден - Събор на св. Архангел Михаил. Именници на този ден са: Ангел, Ангелина, Ангела, Михаил, Михаила, Рангел, Гавраил, Милен, Мила, Милка, Радка, Радко, Рангел, Райчо, Райна, Радина, Радинела, Радмила, Ренета, Рая, Огнян, Пламен, Емилия, Емил. Това е което знам, въпреки че има и отделна Св. Емилия по принцип Peace
Радвам се, че съм "светнала" някой от вас за празника, та беликим да се повеселите малко...аман вече от притиснения! Ударете по едно и за мен, че аз съм на работа в денонощния млечен бар още Crazy Laughing

П.П. Мисля, че някой някога го е пускал това, но за невиделите го, ето малко да се посмеете Joy hahaha:

Ако бебетата пишеха по форуми… какви ли биха били заглавията ?

“Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?”
“Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, “Дуфалак”-а, и т.н.?”
“SOS! Мама спи през цялата нощ!”
“Не ми дават да късам тапетите!!!”
“Как да се промъкна до котката?”
“Поход в поликлиниката. Писна ми!!!”
“Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?”
“Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим с това?”
“Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?”
“Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?”
“Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване”
“Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?”
“Някой пробвал ли е на вкус “Фастум-Гел”-а? Искам, но досега не ми се е удало…”
“Какво трябва да може мама на 27 години?”
“А вас целуват ли ви по дупето?”
“Препоръчайте ми логопед за баба”
“Колко джиесема сте осмукали досега?”
“Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?”
“Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва..”
“Услуги: художествено размазване на каша по лицето”
“Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?”
“Помогнете! Расте ми коса!”
“Продавам комплект мамини дрехи, размер 46″
“Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!”
“Какво да изям, за да акам виолетово?”
“Слънчите, зайче, миличко, сладичкият ми… Как да узнаем истинското си име?”
“Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?”
“На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?”
“Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???”
“Коремът на мама се поду. Какво значи това?”
“Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?”
“Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?”
“Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?”
“Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?”
“НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?”
“Къде ни е носленцето?”, “Къде са ни очичките?”… Те наистина ли не знаят???”
“Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин”
“ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???”
“Трябва ми социална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!”
“Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел”
“На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?”
“Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?”

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 15:24 от ephrossina

# 94

Честито на днешните месечинки Габриела, Александра, Диана и Кристиян...  bouquet
                                                  Желая им да са много здрави,послушни и винаги  слънчево усмихнати,красиви и умни... Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 15:40 от бубето 29

# 95
П.П. Мисля, че някой някога го е пускал това, но за невиделите го, ето малко да се посмеете Joy hahaha:

Ако бебетата пишеха по форуми… какви ли биха били заглавията ?

“Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?”
“Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, “Дуфалак”-а, и т.н.?”
“SOS! Мама спи през цялата нощ!”
“Не ми дават да късам тапетите!!!”
“Как да се промъкна до котката?”
“Поход в поликлиниката. Писна ми!!!”
“Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?”
“Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим с това?”
“Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?”
“Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?”
“Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване”
“Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?”
“Някой пробвал ли е на вкус “Фастум-Гел”-а? Искам, но досега не ми се е удало…”
“Какво трябва да може мама на 27 години?”
“А вас целуват ли ви по дупето?”
“Препоръчайте ми логопед за баба”
“Колко джиесема сте осмукали досега?”
“Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?”
“Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва..”
“Услуги: художествено размазване на каша по лицето”
“Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?”
“Помогнете! Расте ми коса!”
“Продавам комплект мамини дрехи, размер 46″
“Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!”
“Какво да изям, за да акам виолетово?”
“Слънчите, зайче, миличко, сладичкият ми… Как да узнаем истинското си име?”
“Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?”
“На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?”
“Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???”
“Коремът на мама се поду. Какво значи това?”
“Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?”
“Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?”
“Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?”
“Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?”
“НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?”
“Къде ни е носленцето?”, “Къде са ни очичките?”… Те наистина ли не знаят???”
“Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин”
“ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???”
“Трябва ми социална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!”
“Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел”
“На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?”
“Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?”

Wink Hug

# 96
  • Sofia
Бебешките заглавия за уникални, Дени мерси че ги сподели!  Laughing

Честит Имен Ден на всички именници! Със здраве да си носят името и да им се случват само хубави неща в този живот!   bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на месечинките Габриела, Александра, Диана и Кристиян, да са много весели и засмяни!

Роси, моите съболезнования за баба ти!  Flowers Rose Flowers Rose
Каквото и да ти кажа, едва ли ще те утеши, такъв е живота за съжаление, пожелавам ти вече да излезете от черната серия в която сте попаднали!  Hug

Кас, честити ви 4г в къщата, още 4 къщи да си имате ви пожелавам и да ги изпълните със смях и веселие!   bouquet
Франзела - ленд много ми допадна!  Mr. Green

Еми, питах те защото изпадам в тих ужас от помиряри, а има около 4 глутници за които искам да докладвам и мислех, че ако им се обадиш ги прибират всичките, явно съм грешала. За толкова години как не се справиха с този проблем не знам, но според мен помиярите си се увеличават с всеки изминал ден и стават все по-агресивни.
В Пловдив никога не съм виждала улично куче, честно ви казвам, а съм обрушнала почти всички улици на града.

Изабелка, как е адашката днес, надявам се по-добре вече!

Сенди, от вас топките от нас коша! Конкуренцията ще им диша прахта!  Mr. Green

Днес не се работело, ама аз малко се потрудих, че няма кой друг ден да се затворя в склада при машината без деца и си уших нещо много просто и елементарно на вид, но изключително полезно, отне ми 2 дни да го гледам обаче, за да вдена как да го ушия без да стърчат конци от всякъде и да е безопасно за детето.
След като от 2 седмици се мъча като грешен дявол да вързвам възли и да се омотам в слинга и все или не ми достига или виси безобразно много намерих решение, зарязвам слинга и си правя кенгуру за хълбок, показа ми го една приятелка.
Ето това е оригинала, а моето не стана едно към едно, но колкото можах толкова сега, поне е стабилно и няма опасност да падне детето и да се претрепе, слага се буквално за секунди и не ми се налага да промушвам ръце и крака през разни дупки.
Много ама много съм доволна, че си го направих, защото на мен лично ми е необходимо понеже излизам по 2 пъти на ден да водя и да взимам каката от училище и хич не ми е оферта вече да качвам и да свалям 25 кила без асансьор по 4 пъти. Споделям го тъй като на някой може също да е от полза, аз лично за такъв модел не бях и чувала!
Снимките как стои са малко размазани, но фотографката не си прие сериозно задълженията, то не може хем да гледаме детско хем да снимаме:

# 97
  • София
Вал, егати колко си сръчна #Crazy! Бравос! Аз, ако бях в такива условия, в смисъл без асансьор и т.н. щях да търся вариант някой да ми ушие и на мен. Но, то и без това диването вече предпочита да си ползва краката по предназначение, така че в нашия случай е безпредметно.  На теб, обаче ти свалям шапка Peace

# 98

Благодаря за пожеланията за именния ден на моята безценна РАЯ. Аз ще й пожелая в живота й да има повече сладки моменти, но най-вече да бъде едно здраво и разумно дете.

Поздравления на всички останали от нас.

Кокомания, не мога да разбера защо си останала с такова впечатление и трябва ли да се чувставам засегната по някакъв начин? newsm78

Росинце,много мъчно ми стана...да почива в мир този така обичан от теб човек...

# 99
Благодаря, милички, за честитките за нашите 9-месечинки. Да са честити и на Александра, Габриела и Кристиян Hug. Кога пораснахме толкова много Grinning, аз все още си я имам за бебче и  винаги ще е такава за мен.

Жаси, за мое огромно съжаление в Бургас, такова столче в Хиполенд никога не били получавали, но здраве да е.

Thedragondg , искрено се надявам и моля да не е на алергична основа, нашата кашлица.
Кас, благодарности и на теб за вниманието към нашата кашлица и за лекарството. Да има и хрема все още-чувам я като суче, но кашлицата ни е по-скоро суха, знам ли вече. Случвало се е и докато спи да се закашля. Претесняваме, че  е от доста време, педито ни в Бургас, ме питаше”...е колко кашля, колкото всеки нормален човек ли?...”, а колко кашля нормален човек аз откъде да знам.
Роси, моите съболезнавания, мила. Hug
Алинка, голямо БРАВО и благодарности за целия труд, който полагаш, и сега специално, за безопастността на нашите слънчица.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ(февруарчета, февруарки и на нашите скъпи роднини и близки),от здраве никой да не се отърве и много незабравими щастливи мигове с любимите хора.
Моята мила мама, също е именничка-да ми е здрава, много щастлива, да се радва много, много години на нас и на други внуци и правнуци.

# 100
Аз имам нужда да попиша...
Благодаря ви момичета Hug Знам че моето бабче кебапче Flowers Rose Flowers Rose (така и викахме всички, защото правеше най прекрасните кюфтенца и редовно се събирахме при нея - сборния пункт на родата беше там, освен това съм кръстена на нея и тя ме е изгледала) е вече на едно по красиво и хубаво място. В понеделник ще си я изпратим както трябва, но за сега чакаме майка и леля утре живот и здраве да кацнат в София. Малко ми е греховно, но се радвам много, че моята майка се прибира. Толкова ми липсва в гледането на Алекс, че не мога да ви опиша! От както беше заминала - 2 седмици, само неприятности се случваха...

Честит имен ден на всички именници! Нека бъдат ЗДРАВИ!!!!

Вал, ти си била Храбрия шивач Hug Гладна няма да останеш, да знаеш Peace

Алинка прегледах всички филмчета... нали съм на колела постоянно!  Hug

Чара просълзи ме клипчето на Камен! Само смело да крачи напред в живота оттук нататък Hug

Кокомания, успех с детегледачката Peace

Кас, пожелавам ви семейно щастие и уют още дълги години в къщата Hug

Искам да ви питам нещо - проблемите със здравето на Алекс вече съвсем се усложниха. От снощи рязко нямаме Т, НО...сме със силен обрив по цялото тяло, по главичката, по цялото чело и зад ушите. Около устата няма грам пъпчица. Личицето му е отекло, очичките присвити, все едно е поничка Sad Заведохме го на 4-ти доктор (останалите 3-ма при които го водихме днес не си вдигаха телефоните) и след малко калпав преглед ни спряха антибиотика и ни изписаха Кларитин, защото това било алергия към АБ, демек алергия към пеницилин-а. НО...прибрах се у дома и започнах да чета и се оказа че нашите симптоми приличат на скарлатина. прочетох още че може да се почви алергия и към хексалгина newsm78. Е вече съвсем откачих - запалих колата и директно в дежурния кабинет в болницата - УВИ, ТАМ НЯМАШЕ НИКОЙ!!!!!! Висяхме 15 мин. но никой не благоволи да ни отключи!!! Пълни идиоти!!!Сега незнам какво да правя - нито един доктор не си вдига телефона, а аз трябва да знам на 1000% какво се случва, защото ако е шарка - трябва да продължим с АБ, а ако е алергия от хексалгина, пак същото.Защото гърлото ни все още не е минало и много ме притеснява всичко да не се повтори. Тогава трябва да трепя всички доктори #Sniper Писах във форума на д-р Слънчева, но най рано в понеделник ще отговори... Изобщо как да изляза от омагьосания кръг???
Прегръщам ви всички Hug Hug Hug

п.с току що се връщам от повторния ми опит да намеря дежурен лекар! НЯМАААААА!!! Баси скапаната държава в която вивеем #Cussing out На кого да се оплача, мамка му????

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 19:50 от rosi_bosi

# 101
  • Sofia
Роси, скарлатината не можеш да я объркаш, езика е малиново червен и като погледнеш лицето на детето има един "триъгълник" от нослето започва и към брадичката се увеличава /дано ме разбра/. И скарлатината си се лекува с антибиотик, да.
Вземи викни една бърза помощ, толкова различни мнения си чула до сега, няма да е излишно още едно, дано обаче не те объркат съвсем. И упорствай на телефоните на докторите, звъни им докато не вдигнат!

# 102
Росе,обривчето може да е излязло в следствие на дълго подържаната Т.При нас лятото беше така-след като мина Т избиха малки пъпчици на всякъде по тялото и по-малко по главичката.Но педи го беше предвидила и ми каза,че може да избие обрив след Т,да не се притеснявам,то така и стана....изби и без да сме взимали АБ.
Незнам...или повикай бърза помош(ако много се притесняваш)или си го изполей с лайка....
Кас ,пак ме рзвесели-благодаря! Hug
Ефросина-много забавни темички Laughing
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!-РАЯна Гала,Дездемонка,Асол,Рая на Алина роднината и всички останали,които пропускам EmbarassedДа сте живи и здрави!  bouquet
Галадриел и аз съм останала със същото впечатление като Кокомания,нищо лично разбира се,но изглеждаш тъжна,какво те мъчи-сподели Hug
Чара,Бубе,Пухка,Еми Hug Hug Hug Hug
Сега за нас:
Аз днес съм като разбита,просто неадекватен парцал,цял ден ме цепи глава,вървя като ударен самолет,повдига ми се,растройство и най вече АДСКИ СВЕТОВЪРТЕЖ CrazyДокато храня детето виждам 3 бебета,които се въртят в кръг Crazy...Умния ми мозък реши в края на деня да си премеря Т и се оказа,че имам 37.7 ooooh!...Имам,чувството,че в следствие на огромната умора ми е отслабнал имунитета и затова съм се тръшнала днес Tiredсега взимам мерки и съм по-добре но беба тази вечер ще спи при баба си,да не я накача,пък и да се наспя... Tired
Лека вечер на всички.

# 103
  • Sofia
Роси, така както го описваш наистина прилича на алергична реакция. Особено отока и обрива. Колко още имате да пиете антибиотик?  Какъв е антибиотика, който са изписали? Защо не дадат друг, който да не е на основата на пеницилин? Супер безотговорна история!!!!!!!!!!! Направо съм без думи Close Та това са малки деца!
Сега щом няма температура Алекс не му давай хексалгин или го замени с нещо друго на друга основа, така единия дразнител ще отпадне. Ако ти остава още малко да даваш антибиотика е възможно да даваш и него и кларитина. Ники  доста често е пила така, тъй като също правеше алергии.
Можеш да викнеш и бърза помощ, но не вярвам  да направят чудо. В най-лошия случай може да решат да му сложат урбазон, за да се презастраховат.
"И упорствай на телефоните на докторите, звъни им докато не вдигнат!" Peace Peace Peace
Подкрепям Вал с две ръце.

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 20:29 от kam4o

# 104
Влизам само да честитя празника на всички именници, а също и да почерпя за професионалния, семеен - както ни бъзикат колегите, празник!

Общи условия

Активация на акаунт