Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 927
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • София
newsm51 smile3525 Благодаря на Алинка и Гала за новата темичка! Дано всики болнички да оздравеят и само хубави неща да пишем в нея!
 newsm10 Сенди, Анди е голям сладур!
 smile3501 БРАВО на Камен! (досещам се какво ще е заглавието на следващата ни тема) . Как бързо лети времето, вече прохождат, а докато се усетим и на училище ще тръгнат!
 hug Хубава двойка са новите ни гаджета! Да са живи и здрави!
 newsm53 Радвам се, че ви е харесал колажа, за мен беше удоволствие! smile3503
 love001  Хубав ден ви желая!

# 31
Хайде и аз да се запиша в новата тема и отлитам да уча.
Дано болните дечица бързо да оздравяват! Praynig Hug

# 32
А "цицини" е запазена марка на каката която се перчеше на 3г с половинки бански и викаше на баща си "Топи, виж какви цицини имам", а баща и и каза "Ще ги намажем дуде със спирт и ще ти минат, не бой се!".  Mr. Green

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Lady V Heart Eyes, сладурчета!

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 10:28 от Puhka

# 33
Таня, честито,мила. Толкова се зарадвах, та чак си поплаках, мани, страшно чувствителна съм станала. ЦУнкай Камен и да го намачкаш с ласки.
Рая спинка, добре е, момичета.
За масаж- малко ме е страм да кажа, но не правя отдавна системно. Но дали е това причината- не вярвам.
Мери, за количка и аз ще погледна в един магазин.

Приятен ден и със здраве.

# 34
  • София
elenia, то и аз го знам като прощъпУлник, но редактора на сайта ми го поправи, та се позамислих кое е по-правилно newsm78
Лейди, може и да е храната, но понеже не й къркореше коремчето, та се зачудих да не са зъбите. В този ред на мисли 3-то е пробило вече (усетих го да драска Grinning), сега още три, които вървят с него са на път всеки момент и те, та най-вероятно от това е проблема.
Вал, вие с Топи (Чопи) Laughing))) ще ме разбиете от смях. Имате любимият ми вид чувство за хумор hahaha Hug

# 35
Ави, Камчо, Алина и най вече Вал- тлъстия ум  Joy, благодаря за насоките, съпричастието и помощта!   bouquet Валерия ме светна че всъщност там където видях количката, в Марсел, мога и да я поръчам и даже доставката е безплатна. Поръчах, утре ще е тук. Исках другата, че беше с гуми и няма да дрънчи навън, но нямат, изчерпани са а те са внос от Испания. Карай, ще търпя такъркането на тази, дано си заслужава. До сега поне не са ме разочаровали.
Емма се буди над 20 пъти снощи, ако това може да се нарече спане... Дали не я простудих вчера в Бургас, дали продължават горните гадове да я мъчат или просто е лепнала онзи ден от кака си и днес избива не знам. Ива я пресуших за ден, дано и Емма днес успея, че да са здрави за празника децата Praynig Тази сутрин я оставих да седне на новия памперс и да и "подиша" трътката, докато се занимавам с поръчки и телефони, замирисва, обръщам се и виждам нащо пате се напъва и избива вулкан измежду крачетата с насоченост корема  ooooh!, забравих си питанките и бързах да затворя, щото ако лепне лапа в тая цапаница цяла спалня трябва да пера посред зима Joy Е, размина се с леко цапната пижама само.
Благодаря за кафенцето и закуската!
Как ли са ни днес дечицата? Роси са на АБ, би трябвало от снощи да няма вече Т уж, ако е точен АБ за състоянието. Ева как ли е? Рая?
А, Гала се е обадила, радвам се че Рая е добре! И за количката благодаря!

# 36
  • sofia
Eх, така растат децата - ту хубаво, ту лошо. Ама нЕма страшно - и болести ще се преборят, и манджи ще се проядат, и бодри крачки ще направи всяко от тях!...

Ама не мога да не спомена, много мъчно ми стана за болничките ни дечица и майчиците им. Sad

Чара, честито мила, ама тоя Камен невероятен! Дундьо бил, а? Всички ни сложи в малкия си джоб.  Сладур сладурест!!!

При нас има "ново двайсе" - още една "екстра" от ДГ ми дойде на главата, след двегодишно посещение на това заведение - направихме сефтето на въшките.  Close. Има и живички, има и мъртвички. Сега детето е с тюрбан на главата, после и аз ще се замаскирам, че вчера много се гушкахме и преспивахме глава в глава....Ще ги борим през уйкенда, пожелайте ми успех!

Еления, Стела е голяма чаровница и както не веднъж съм казвала "С тези сини очички..."

После ще ходя до педи да го измерим нашия бебок. Само да вметна, че и той не е от най-физически активните. По си му харесва да е на дупе. Застава на 4 крака, започва едно клатене, чат-пат включва на задна скорост, но в повечето случай се пльосва по очи. Не се изправя сам, само ако го държа за ръчичките стой изправен като струна. Масажи и аз срам не срам си признавам не правя Embarassed

Мери, втората количка определено ми по-харесва.

# 37
  • София
Mомичета, мерси за честитките и пожеланията Grinning Монго ми беше кеф вчера и затова споделих Grinning Би батко си с един ден- Георги тръгна на 9м 15 дни, а Камен на 9м14 дни. Иначе една от причините Камен да е срад първите, че просто е по- голям- той само по термин е февруарче, иначе е роден в януари. Той вече е на девет и половина месеца и е по-голям от повечето деца с около месец, а един месец е мнооооого голям период за тяхната възраст Grinning
Пък и всяко си е с особеностите Grinning

Еления
, погачата я "тренирах" преди две седмици, две даже правих Grinning На Георги за прощъпулника аз му я месих- то това е едно от поверията- майката да я меси.
Ето тук- повече

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/286/60/

http://www.mamaibebe.com/?id=393

Валерия, утрепахте ме с обръщения Joy

Анита7
, снимките в подписа ти на Борис са много хубави Grinning

Камен
днес почти не кашля, Георги също ми се струва по-добре. Дано Роси  и Изабела пишат добри новини Peace

Аз за таблицата много инфо не мога да дам, от 6-я месец не съм го теглила Embarassed

Нещо на пресекулки се сещам кокво искам да пиша, знам, че заббравих нещо, после като се сетя- пак Grinning

# 38
  • Sofia
Пък и всяко си е с особеностите Grinning
Така си е  Mr. Green Ева примерно може да не може да ходи права, но може да ходи на гърне по голяма нужда!  Laughing
От няколко дни чак до писъци стига изхождайки се, седнала, затрупана с памперс, напъва милата и не може, то и аз не бих могла. Извадих гърнето, сложих я и го изстреля за секунди, след което се напъва да става веднага, ще кажеш че може.  hahaha
Трябва да ви кажа, че като започне да се напъва направо си се оглежда вече дали ще реагирам  ме гледа едно такова благодарно.  Laughing Принципно аз съм от мързеливите и памперса не мисля да и го махам близките месеци, но щом и помага гърнето ще опитам по веднъж на ден поне да си облекча детенцето.

Чара, относно обръщенията не ми се отваря дума, че е много сложна ситуацията при нас.  Laughing На баща си казва по прякор /както и всички му казват всъщност/ и скоро срещнахме един негов братовчед, който на изпроводяк ми казва "Да пратиш много поздрави на Цвети!" и тя ми казва "А, Въче /аз съм Въче не питайте защо, бях Жилетка преди това  Crazy/, а Цвети кой е бе?!"  hahaha
Никога не ни е казвала "мамо" и "татко", не знам защо така се получи, но вече така сме свикнали, че аз на "мамо" определено не бих се и сетила да се обърна.

Прощъпулник и аз правих на каката, но честно казано нямаше особена файда, толкова е спъната и до ден днешен, че няма на къде повече. Даже тази година я води свекърва ми да и четат молитви разни, че да спре да пада и от тях ефекта е нулев.
Малко под съмнение ги поставям аз вече такива традиции и обичаи.

От одеве се каня да честитя месечинките на 4-те госпожици днеска и все се отнасям.
Честити месечинки на Соня, Василена, Мира и Александра, да са живи и здрави!

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 12:25 от Valeria

# 39
  • София
Добро утро и от мен!
Честити проходили краченца на Камбата! Много се радвам, Танче! Hug Heart Eyes
Болничките бързо да се оправят, за съжаление и аз самата май отивам в отбора на хремавите и кашлящите. Close
Ефросинка, и Яна тази нощ беше адски неспокойна, а Ани сега ми каза, че Алекс има висока Т. Sad Сещаш се, нали? Hug
Изабелка, много се радвам! Hug
Еми, опасна си!  Hug Няма да те видя значи тези дни, щом е такова положението!:naughty:
Валерияhahaha
Любовните двойки са страхотни! Искаме още, искаме още........ Crossing Arms
Много  Hug Hug Hug на всички вас, момичета и приятен ден! Hug

# 40
  • Варна
Да се запиша и аз в новата тема.
Евил горе-долу сме добре днес.Сутринта нямахме температура,но е много крив и не знам какво да си мисля вече.Малко по късно ще го водя при педи и ще се разбере.
Честити ходещи крачета на Камен.  bouquet
Другите болни как са днес?
Честити месечинки на Мира, Александра,Соня и Василена.  bouquet

# 41
Браво на Камен! Все така смело да крачи в живота!
Мери, мила, правя масажи всяка вечер. Не съм съвсем сигурна дали правя всичко както трябва, но е по-скоро разтриване и помачкване....А и нали ме знаеш-друго дете си нямам, по цял ден се гледаме двете, обръщам й достатъчно внимание, не да кажеш, че я захвърлям някъде да седи с часове седнала ...Гледам да й помагам да се движи, ама като не ще детето, кво да правя. Не искам да я насилвам. Вярвам, че ще си дойде всичко с времето....
После пак ще пиша, че дълга ме зове...

# 42
Краско, знам че правиш всичко което знаеш пиле, само се сетих че май не сме коментирали ролята на масажите и за това вметнах кат дърта свекърва  Embarassed Наистина не искам да се тревожите, защото това не е повод. Сетих се докато ви четох за една майка в градинката, детенцето и на почти 2г проходи.в смисъл пусна се сама. Всички питаха майчето "ама какво и е, болна ли е, иди на лекар, правете изследвания", и тя страдаше много милата, обаче евала не тормози детето по лекари, сега Нинка ходи чудесно, даже тича!

# 43
Честити месечинки и от мен на Соня,Василена,Мира и Александра!!!

Мери Hug
Валерия hahaha Joy
Еми,само това и на мене не ми е носил баткото от градината ooooh!,дано и не носи Praynig
Болничките как са днес?Аз пак се чувствам зле нещо ConfusedНие днес заминаваме за 2 дни, в неделя сме на линия.Пазете се всички,много  love001 Two Hearts

# 44
  • Пловдив
Чара,много се зарадвах.Хайде честито и нека все така смело и оправно да върви в живота!!!

Честити месечинковци днес!

На болничките бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт