Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 945
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте !
Аз съм за утрепване.От няколко дни не ми остава време да прочета , а камо ли и да пиша.Само хвърлям бегъл поглед и до там.Но , тази вечер се заинатих , че ще прочета всичките 11 стр.А и много имам да черпя.Два жълти картона - пропуснах да почерпя за годишнината от сватбата ни и за месечинката на Виктория.За това:

И понеже вече празнуваме имен ден:

Пожелавам на моето малко момиче да бъде здрава , да бъде богата с приятели и доброта и да има щастливо и незабравимо детство!Каквото и да и пожелая все ще бъде малко...
Честито и на малките Виктор и Виктория!

Честито на Ивка на Мери!
Честито и на днешните месечинки!
Честито на всички с поводи за празници!Бъдете здрави и щастливи!
Ще оставя поста си нацяло положителен , за да имаме ден само с хубави новини Grinning

# 226
Роси,ами докато Боби е бил при баба си, е решил да се прави на самостоятелен и, докато се е мъчел да възкачи една табуретка ,е забил чело и нос в теракота.На челото има  лека подутина,но носа изглежда ужасно-с огромна рана,отгоре позасъхна днес като го намазах с един мехлем,но отдолу/под ноздрата/е зле,защото от сополите се навлажнява и разранява ooooh!

# 227
  • ВАРНА
Милия Боби,  Cry, дано поне не го боли вече и бързо да му мине.

Момичета, не мога да вляза във форума с общия юзер. Да няма промяна някаква?

# 228
Дездемонка, Zuzu, mama Avi, Dineli, Кас, Iveto86, Lady V, Yzida, Golden Eyeful, dar77, adi_v4   love001  
Преди да си легна, честити месечинки на Алекс, Роси, Иво, Маги, Вероника, Лора и Алекс2.

Lady V, стра-хо-тен е Ники! Само така!
Zuzu, нали знаеш - юнак без рана не може. Гушни Бобчо от мен!
yzida, няма начин Embarassed. Калоян ми се буди толкова често, че трябва да сме като зайци. Пълно въздържание, докато шишчо не се смили над мен и престане да иска да го кърмя през един час. Шишето с чая го залъгва точно за 15 минути ooooh!.
Лека нощ и лек, а на някои - и бърз сън!

# 229
de3demonka - онзи ден влизах с общия юзер, нормално всичко, старата парола. Може нещо временен да е бил проблема?
Пухка - много щастливи семейни години, дъъъългиии, дъъългиии, като "италиански спагети" ви пожелавам. Много обич и семейно разбирателство, и увеличение на семейната бройка.  Hug
ZuZu - съчуствам на Борис, миличка, на теб също. Знам колко е неприятно и колко боли от цялата тая работа. Бързо да минава нослето на малкия герой.
Мери - честит Рожден Ден на Ива! Да ти е жива и здрава, много красива и послушна. Да бъде обич на мама и тате, и любима сестричка на Емма и бате.   bouquet
Лейди - Честито ти прохождане на Ники. За мен това си е проходило детенце. Да са му здрави и бързи крачетата. А на теб, яка душичка как скоро ще припкаш след него  Wink .
dar77 - и моята мома много плаче тези дни. Все нещо дъвче, най-добре на мама ц...те, и плачка неутешимо. Особено ако ме види да излизам от стаята. Стискам палци вашето да е от зъбки и скоро да пробият и да отмине.
macipici - честита годишнина на вас, на патерици. Да сте живи и здрави и много щастливи.
dineli - добре дошла в отбора. Тук е весело, особено ако носиш на майтап  Wink Ще ти хареса.

Момичета, минавам само по честитките, защото нямам много време. Утре повече.

Само да честитя на всички носещи красивото и прекрасно име Виктория, пък утре виртуално ще почерпя и за моята госпожица.

Много ви обичам, ама вие си знаете. Лека нощ от нас.  Hug

# 230
macipici,честита годишнина!!!Много здраве,щастие и любов ви желая!!!

Честит имен ден на всички празнуващи!!!

на всички Simple Smile

# 231
  • ВАРНА
Успях да вляза с общия юзер.
Пробвала съм с грешна парола  newsm78 Rolling Eyes Embarassed
Лека нощ

# 232
  • София
Добро утро Grinning
Честито на именниците и месечинките  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug!!!
macipici, честита ви годишнина на патерица! Нека любовта не ви напуска до дълбоки старини и сетните ви дни!  bouquet
Лейди, честито ви прохождане! Толкова е вълнуващо Hug. Анна се опитва да се пуска без да може и непрекъснато си тупва на дупето, но мерака й не секва, въпреки че вчера отбелязахме и две поражения на паркета , нанесени от малко носле hahaha. Поплака, но като видя, че майка й не е много впечатлена, бързо се върна към опитите пак да покори кабелите Crazy Shocked Whistling
Зузу, не се притеснявай за Боби Hug, то сега се почва нашето чудо, та ничие! Паважните екземи няма да са рядкост и аз мисля от сега да сложа в бебешката чанта някой дезинфекционни средства и лепенки!
Голдънче, как сте вие? И ти много телеграфно взе да се разписваш Sad. Надявам се всичко да е наред във вашия женски отбор Grinning!
Роси, май е по-добре да оставим Бубето намира и да не чопкаме, защото явно така е преценила, че е най-добре. Само че щеше да е много по-лесно просто да ни каже, че не иска да говори за това и толкова Peace. Иначе става малко странно и неволно активира тази маймунска черта- любопитството.
Това е за сега...отивам да правя закуска, че и без това сега е единственото ни читаво ядене за деня Crazy

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 09:57 от ephrossina

# 233
Добро утро
Хубав и слънчев ден на всички

# 234
Добро утро момичета,
Мамо Ави мерси за кафенцето.
Лейди,честито ви "прохождане" по мъките Wink Laughing-вече няма да има озъптане, екипирайте се с Пухка с каски ,наколенки и налакътници за бързаците  и смело напред Hug
Зузу то май и вие трябва да се екипирате-щом сте с мания за самостоятелност. Hug
Доти, честито за Кари.
Дар 77,и ние сме в обора на киселоревящите LaughingАма вече стискам палци най-накрая да станем двузъб,че чак Педи ни се смя що за вид сме-Еднозъб Joy
Мациписи-Честита Ви  годишнина мила месечинка, и Именничка.Да е много здрава и щастлива  bouquet
Честито на днешните месечковци
Честито на всички явни и скрити Именници.Победата да ги съпътства във всичко в живота.

Момичета вчера щях да пиша за яйцата-знам,че ако пуснеш сурово яйце в чаша с вода и то потъне е прясно.Колкото повече изплува-толкова по-старо е.Друг начин е като го сварим.При обелване се вижда въздушно мехурче откъм задния му край Wink.Колкото по-малко,толкова по-прясно.
Гала-как е Рая?И каква е тая поза Жабче Grinning
И нещо което ми хареса и бих искала да споделя с вас http://misli.hit.bg/lovestory.html

# 235
thedragonbg, Hug

Честито на всички, които носят гордото име Виктор/Виктория!
Валерия, завиждам ти благородно за шивашките умения. Станало е много красиво и изглежда удобно. На мен Калоян доста ми понатежава в кенгуруто, а слинга съм го ползвала само веднъж в парка, за да накърмя Калоян сред двеста бабички, които гледаха лошо. Тия дни ще го разходя до Метро, че ми е съвестно какви пари изръсих за вещ, която не ползвам.
Бубенце, аз ако съм на теб...

Joy Joy Joy
Голдънче, как я яде Яна тая риба на Semper newsm78 Калоян толкова се възмути, че си бъркаше в устата и вадеше. Много рева. Не е до рибата, защото на следващия ден го пробвах със сьомгата със зеленчуци на Gerber и му хареса. Явно шведската кухня не е по нашия вкус, защото почти нищо не му харесва на Semper  chef. А попарата категорично я отписахме от вариантите за закуска. Не ще и не ще. Сети се, че може да изплюе храната, вместо да реве жалостиво и да я премята в уста. Сега пръхти като кон и ми връща всичко, което не му харесва.

# 236
Честито на всички с прекрасното име ВИКТОР ,ВИКТОРИЯ ...Между тях са съпругът ми и дъщеря ми,само да са здрави и щастливи им желая ,другото само си идва...Много късмет и любов...После пак ще пиша ,извинете..

# 237
Здравейте!

Честити месечинки на всички бебета празнуващи вчера и днес! Да са здравички!

Честита годишнина на Пухка и мъжа и! Пожелавам ви дълги години заедно и най-малко една сестричка на Калоян! И много здраве разбира се!

Честит Имен Ден и на всички носещи красивите имена Виктор и Виктория!
Най-много на любимата ми Виктория, дъщеря на моята най-близка приятелка!
Да и е жива и здрава!

Честит Рожден Ден на малки патерички на кака Ива! Да е жива и здрава и най-добрата кака!

Роси, Благодаря ти мила, че питаш... Имаме си тук някакви грижи...ще пиша някой ден... Иначе Ина е добре, да чукна на дърво, не се разболя покрай моята болест, а и аз вече съм добре. Иначе Ина играе, крещи много, говори някакви нейни си бебешки изречения, които нямат край, обикаля по мебелите, най-много в кревата, опитва се да ми ремонтира принтера, знае от къде се изключва компютъра и че мама се сърди тогава и че ако се усмихне мама ще я цунка и няма да се сърди. Най-милото ми е че ме целува постоянно и постоянно ми вика мама.

Вижте какво намерих в една друга отчетна тема. Голяма смелост! http://www.btv.bg/videos/?video_id=7548&section_id=1 Мамата е юлска мама! Дано клошарката наистина няма никакви болести. Иначе е много геройска постъпка. Браво! Аз, макар и да се стягам в извънредни ситуации, не знам точно в тази дали бих реагирала така.

Дано всички са здравички вече! Изабела как е Ева!

Хубав и прекрасен ден от нас с Ина!

Hug

# 238
  • Варна
Привет и от мен. И аз ви желая слънчев и усмихнат ден  Hug
Първо да честитя празника на всички именници, да са живи и здрави   bouquet
Благодаря на всички за милите думи за моя разбойник. Зузу май наистина са прави, време е за каските  Joy  Ние сме със синина на лявата буза, на дясната и на челото  hahaha Вече не скачам така като падне и той като се огледа че никой не му е обърнал внимание като падне, театрално опъва ръцете на земята тип звезда и почва да реве, да го погледне някой  hahaha
Забравих да ви кажа взехме обувчици на Колев и Колев, едни обикновени за вкъщи и едни с пухчета на вън. Още свиква с тях, но аз ги харесах и за сега съм доволна.
Мациписи честито на патерици за всичките ви семейни поводи   bouquet
Продължавам да се трудя Wink

# 239
Здравейте и от нас  Heart Eyes

Честито на Ники и Лейди  Hug Смело да крачи в живота малкия красавец !
Сега си спомням че  се роди мъничък,и Лейди ни разказваше за перипетите си около раждането Rolling Eyes
А ето го днес,голямо моче,ходи и радва мама и тате  Heart Eyes

Честито на именниците днес,Бубе,специални поздрави за вас,за Вики на Мациписи,Вики на Кат и всички които празнуват днес  Hug

Честити месечинковци - Маги,Александър,Вероника,Росица,Лора,Алекс и Иво   bouquet

Мерси,че питате за Ева.Видимо си е по-добре детето,но вчера я водих на контролен преглед и се оказа че антибиотика не е повлиял на налепите,всичко си стои  Confused Ушенцето,едното е по-добре,но другото не е.И сега доктора (УНГ) реши до Сряда да продължим с този антибиотик и тогава пак ще я види.Вероятно ще изпише и още един тогава,да заменим този който сега и давам.Много неприятно наистина.Отрових си детето с толкова лекарства и антибиотици.И немога да си отговоря как се стигна до тук и защо му е толкова слаба имунната система на малкото  Rolling Eyes Та това са 3 болести една след друга,двете от тях гнойни ангини.
Давам и Мулти саностол за подсилване,но ще се радвам ако ми напишете вие с какво подсилвате децата си.Приемам всякакви съвети  Hug

И още нещо - искам да замразя тиква,но незнам сурова и направо във фризера или по някакъв друг начин.Чара,знам че ти си споделяла кое как консервираш.Бях си го копнала някъде,ама сега не го откривам.Кажи,моля те с тиквата как се прави  Rolling Eyes

Днес първото ми детенце щеше да навърши 2 годинки,ако му бяха дали шанс да живее...
Flowers Rose Flowers Rose ..за теб мило дете и за всички малки души на небето

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 11:30 от izabela83

Общи условия

Активация на акаунт