Само за русофили

• 56 087
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
Бабилия Огонь любви гледаш ли,че аз така съм се запалила,че с малката сме на разходка до 4 часа,и после в 4:30 почва филма,свещеното за мен време Mr. Greenаз нямам много време по принцип,но като хвана нещо интересно все гледам,и аз обожавам комиците им,ей,днес нямаше ли да дават Большая разница вечерта? newsm78

# 151
Chery,
Не мога да гледам през деня. На работа съм. Хващам обикновено повторенията много рано сутрин. Ако ме заинтригува тегля и гледам. Аз тъка и "Широка река" изгледах.
Заинтригува ме и ще го потърся. Надявам се да го има Торент ру.

# 152
  • Варна
Бабилия Огонь любви гледаш ли,че аз така съм се запалила,че с малката сме на разходка до 4 часа,и после в 4:30 почва филма,свещеното за мен време Mr. Green

Голяма боза е тоя сериал.  Sunglasses

# 153
  • някъде в прованса

Здравейте! Радвам се, че открих тази тема и че досега никой не я е нацапал с отвратителни нападки срещу Русия. За поздрав Ви пращам това - Любе и "Адмираль" и песен на Великия Висоцки в изпълнение на Големия Боярски! http://www.youtube.com/watch?v=sNsBrsoaI3o
http://www.youtube.com/watch?v=y1FBDojWl4
Миличка, защо дърпаш дявола за опашката? Ей ся, появи се Ксения и оака пейзажа. Аз пък не разбирам как може да се слуша Бритни, но те у американско явно толкова могат...

Пишете и мен в руската агитка. Любе и Висоцки са БОГОВЕ!

Ох, ама аз наистина дръпнах дявола.....  Не мога да си обясня защо във всички аспекти на живота някои хора непрекъснато отричат това, което на тях не им харесва. Аз например не понасям разни метъли, рапъри, хип-хопи и т.н, но това не ми пречи покрай дъщерите понякога да похваля някакъв такъв изпълнител и на никого не налагам своето мнение. Толкова за това. А любовта ми към всичко руско е отпреди повече от 30 години - започнах да уча руски задължително както беше преди "сто години", та почти до края на средното образование. Имам приятелка от Москва, с която поддържаме непрекъсната връзка вече пак толкова години. Гостувах в Москва 26 дни, които няма да се изтрият от паметта ми докато съм жива. Невероятно е. Обичам Гогол, Есенин, Пушкин. За мен един от големите актьори е Василий Шукшин. Не знам някой дали си спомня неговата "Калина алена". С удоволствие гледам по TV "Модный приговор" и  Давай поженимся". Много може да пиша още, но ще е досадно, затова - поздрав отново

http://www.youtube.com/watch?v=ivASIwtHALM&feature=related

# 154
Бабилия "Широка река" и аз гледах,хареса ми доста,проблема беше,че нещо изтървах половината епизоди,защото бяхме  във Франция тогава и почти не бяхме вкъщи.Но ако го намериш за теглене,моля дай линк Praynig
За руските певци:много хора в България слушат Любэ,Висоцки,много ги слушат и в Русия,не мисля,че са неизвестни.Пример:Аз като ходих на сватбата на една приятелка в Москва,се оказа,че много от руските и приятели,и то 25-26 годишни слушат Филип Киркоров,Ала Пугачова,Любэ и въобще всякакви,които можете да се сетите.Според мен тяхната музика е много по-качествена от тази на новоизлюпените,които например видяхме на Руската Евровизия,където избираха кой ще ги представи.
Ходила съм и съм живяла в Америка и там руснаците,които познавах,запалиха и американците по руската музика,и по-точно на Любэ,тъй че...

# 155
Е , защо ви откривам чак сега  ooooh!???

Тичам да чета ! Благодаря за темичката !

# 156
  • Costa Rica
Аз съм си качила всичко на Висоцки и Любе на емпетройката (има ги в замундата) и като ми писне от заобикалящата ме действителност, само тях слушам. За телевизия много време не ми остава, но едно от любимите ми предавания е "Фазенда", страшно много идеи си откраднах от него. А комиците им нямат равни - "Кривое зеркало", Задорнов и "новите руски бабки" - е, нЕма такъв смях!

# 157
За да се запиша, ще ви разкажа една история за русофилството.
Преди 30 години бях на олимпиада по руски в Москва. Естествено, беше страхотно преживяване - тийнейджъри от цял свят, събрани на едно място - какво друго да е. На раздяла си разменяхме адреси, обещания да си пишем - както си му е редът. И, както си му е редът, писахме си с този-онзи няколко години, после си изпогубихме дирите. И така, до миналата година, когато едно от нашите момичета (имам предвид българките), било осенено от идеята да събере отново хората от олимпиадата по руски от 1978. Какво й е струвало да издирва хората, да възобновява старите контакти по цял свят - можете да си представите. Шапка й свалям! В края на краищата благодарение на нея и още няколко ентусиасти от САЩ, Италия и Унгария, направихме в Будапеща среща на участниците в Онази олимпиада. И, представете си, надойдоха хора от цял свят! Водени единствено от любовта си към руския език. Въпреки че част от тях отдавна вече не го ползват и са го позабравили, само прекрасните чувства, които е будил у тях на времето, ги бяха накарали да пропътуват стотици или хиляди километри, за да се видят с хора, с които са се срещали веднъж в живота си преди 30 години. Беше абсолютно невероятно изживяване! Наистина има някаква магия в този език.

Ох, сега се сетих, че не съм изчела темата, може някой от участниците в срещата вече да ви е разказал тази история. Отивам да чета.

# 158
  • Атлантис, Галактика Пегас
Бабилия "Широка река" и аз гледах,хареса ми доста,проблема беше,че нещо изтървах половината епизоди,защото бяхме  във Франция тогава и почти не бяхме вкъщи.Но ако го намериш за теглене,моля дай линк Praynig
За руските певци:много хора в България слушат Любэ,Висоцки,много ги слушат и в Русия,не мисля,че са неизвестни.Пример:Аз като ходих на сватбата на една приятелка в Москва,се оказа,че много от руските и приятели,и то 25-26 годишни слушат Филип Киркоров,Ала Пугачова,Любэ и въобще всякакви,които можете да се сетите.Според мен тяхната музика е много по-качествена от тази на новоизлюпените,които например видяхме на Руската Евровизия,където избираха кой ще ги представи.
Ходила съм и съм живяла в Америка и там руснаците,които познавах,запалиха и американците по руската музика,и по-точно на Любэ,тъй че...
Заповядай....
http://tracker.freeexchange.ru/torrent/10841/Широка_Река_2008_DVDRip
Сваля се свободно без регистариция.

# 159
  • Атлантис, Галактика Пегас
На тези двамата трябва да им се даде българско гражданство. Никъде другаде освен България не се слушат. Нито даже в Русия.
Това е защото България по принцип не се интересува какво става навън. Ако Любето не беше масово изнасяло у нас концерти, никой и да не ги беше чул. Те изгряха и залязоха бързо в зората на перестройката. Комунистическа музика подгряваща в момента духът на съветския солдат. Laughing Висоцки по подобен начин стана култов буквално по комунистическо време, а някои хора си живеят с детските кумири цял живот. Това е несериозно.
Глупости, Любе не залязноло и няма как да залезне. Защото ги обожава Руска армия и Спецназ Simple Smile

# 160
  • Варна
За да се запиша, ще ви разкажа една история за русофилството.

Ако им помниш имената, може тук да ги потърсиш: www.odnoklassniki.ru

# 161
За да се запиша, ще ви разкажа една история за русофилството.....

Повечето от вас, сигурно не знаят какво е "Артек". Няма как и да ви го разкажа...
Сега съм на 53 и когато се сетя за това невероятно изживяване, ставам пак на 13.
Не е бабешки идиотизъм, просто такива спомени от края на детството, бих пожелала на всички деца.

# 162
Бабилия майка ми е ходила на този лагер,ако за лагера става въпрос де Flutter Mr. Green

# 163
Cheryl,
 За лагера става дума. Поразпитай я. Беше нещо невероятно и наистина имаше деца от цял свят, а нашата Люда беше просто невероятна. Дано е жива и здрава, сега трябва да е около 80-те. 
ПП: Извинете за невероятно многото повторения на "невероятно" , но то наистина беше такова.

# 164
  • Universe
Ето Ви един страхотен руски мюзикъл, нов, от  2008г. - Стиляги /Stilyagi - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=32495 /дори и незнаещите руски могат да го гледат има субове Peace/

Сайтът на филма  - http://209.85.129.132/search?q=cache:dpMKj-XsKIUJ:www.stilyagifi … bg&lr=lang_ru

За помнещите Артек и Кранево    bouquet  bouquet  bouquet - специален поздрав от мюзикъла - http://www.youtube.com/watch?v=zb9NO5CMZfY&feature=PlayList& … =0&playnext=1 / Wink припомнете си Наутилус Помпилиус - 1988 - http://www.youtube.com/watch?v=a6qlBc8vG8k&feature=related/

Общи условия

Активация на акаунт