Само за русофили

• 56 125
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Май ще ходя на два концерта! Mr. Green

Скица! Wink
Дано в зала 1 отвсякъде се вижда добре, че местата ни са чак в 6-ти блок...много назад и в страни!

# 376
  • някъде в прованса
Тази вечер по Первый след юбилейния концерт на Йосиф Кобзон би трябвало да гледаме новият филм от поредицата на Хилкевич "Тримата мускетари". Надявам се разочарованите да не са много. Препоръчвам Ви, ако го гледате да не правите асоциации с по-първите филми.  Rolling Eyes

# 377
  • Атлантис, Галактика Пегас
Тази вечер по Первый след юбилейния концерт на Йосиф Кобзон би трябвало да гледаме новият филм от поредицата на Хилкевич "Тримата мускетари". Надявам се разочарованите да не са много. Препоръчвам Ви, ако го гледате да не правите асоциации с по-първите филми.  Rolling Eyes
Ами аз го изгледах преди време. Възприех го по скоро като комедия.  Peace

# 378
  • София
Аз го гледах, преди време , ами не ми  хареса, не ми хареса и продължението на "Ирония на съдбата".Иначе новото руско кино ми  харесва и сериалите им също.Забелязвате ли колко много  и май-предимно свое кино показват по  телевизиите си. Grinning

# 379
  • Варна
Иначе новото руско кино ми  харесва и сериалите им също.Забелязвате ли колко много  и май-предимно свое кино показват по  телевизиите си. Grinning

За което много се радвам. Руското кино по нищо не отстъпва на западното, дори го предпочитам.  Grinning

# 380
Момичета, някоя от вас беше ли снощи на концерта на Любэ да сподели впечатления, аз съм тази вечер и вече нямам търпение Grinning

# 381
  • пак там
Концертът беше страхотен, както винаги  Mr. Green Два часа пяха, с едно прекъсване за около 15 минути - и стари, и нови песни. Довечера пак съм там...

# 382
Запис - да следя темата  Grinning
Как не съм я видяла по-рано... Фен съм на княз Мишкин  Peace

# 383
Да се похваля и аз, макар с нещо скромно.Днес случайно намерих две книжки с картинки на В. Сутеев, ще зарадвам детето.Но защо ми се струва, че в моето детство имаше някакво издание с дебели корици или греша?

# 384
  • пак там
Май ще ходя на два концерта! Mr. Green

Скица! Wink
Дано в зала 1 отвсякъде се вижда добре, че местата ни са чак в 6-ти блок...много назад и в страни!

Не съм го видяла този пост вчера... Ние също бяхме на втория концерт в 6 блок  Mr. Green На първия бяхме във втори, да ти кажа - все тая Simple Smile Виждаше се горе-долу по еднакъв начин.

# 385
  • София
Ние също бяхме на втория концерт в 6 блок  Mr. Green На първия бяхме във втори, да ти кажа - все тая Simple Smile Виждаше се горе-долу по еднакъв начин.

И на мен така ми се стори, че няма голямо значение! Освен екраните ние носихме и бинокъл! Беше направо страхотно! Още ме държи!   Heart Eyes
Рися, имаше ли разлика в концертите? Настроението различно ли беше?

# 386
  • пак там
О, да, имаше разлика!

На първия концерт бяха по-неглиже, по-свободно Николай разговаряше с публиката - преди всяка песен казваше по нещо, така да се каже, "разговаряхме си"  Mr. Green. И явно на първия концерт му падна гласът, тогава пя много вярно, на втория тук-там не му достигаше глас, ако забеляза...  Но пък на втория изглеждаше като себе си, на първия беше... ами де да знам, страшно остарял, направо сив в лицето... явно си е починал за втория. Вторият концерт беше като че ли по-официален, но пък имаше повече сола с китари, на първия си ги бяха поспестили.

# 387
  • София
О, да, имаше разлика!

На първия концерт бяха по-неглиже, по-свободно Николай разговаряше с публиката - преди всяка песен казваше по нещо, така да се каже, "разговаряхме си"  Mr. Green. И явно на първия концерт му падна гласът, тогава пя много вярно, на втория тук-там не му достигаше глас, ако забеляза...  Но пък на втория изглеждаше като себе си, на първия беше... ами де да знам, страшно остарял, направо сив в лицето... явно си е починал за втория. Вторият концерт беше като че ли по-официален, но пък имаше повече сола с китари, на първия си ги бяха поспестили.

Аз бях на първия концерт и много се забавлявах на разговорите с публиката. Голям майтапчия се оказа Николай, а като започна да рецитира текста на Дуся агрегат, че публиката не го чувала... Joy Joy Joy
Иначе и на мен ми направи впечатление, че не изглеждаше добре на екраните, но през бинокъла изглеждаше по различно. Беше по-млад и по-слаб отколкото на екрана, а как танцуваше не е истина. Голям сладур! Heart Eyes

# 388
  • пак там
Той започна да диктува текста на Дуся заради един от публиката, който не бил разбрал думите Simple Smile

Абе в сетлистата, която аз исках да чуя, имаше още към трийсетина парчета, ама... за два часа концерт толкова... макар че се надявах на втория ден да изпеят други песни...

# 389
  • София
Абе в сетлистата, която аз исках да чуя, имаше още към трийсетина парчета, ама... за два часа концерт толкова... макар че се надявах на втория ден да изпеят други песни...

Аз горе-долу очквах, че ще изпълнят песните, които пяха февруари на концерта "Свои". Е имаше леки разминавания... Изненадаха ме с песента на Висоцки и с още една, която не мога да се сетя, коя беше, но ми беше непозната! Аз чаках и "Улочки московские", която ми е една от любимите, но човек не трябва да е максималист! Wink

Общи условия

Активация на акаунт