Само за русофили

• 56 080
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
Ето къде сте били... Hug
Тъкмо се чудех къде да си плесна инфото. Видяхте ли вече, излиза нов филм за августовските събития в Южна Осетия. По това време бях в Грузия. Каква паника беше...Но точно в Тбилиси не падна нито една бомба. Бомбандираха военното летище и други обекти извън града. До хората стигаше точно обратна информация, от тази, която дава Русия. Обаче, аз на Саакашвили не съм склонна да вярвам абсолютно.

Ето филма "Олимпиус Инферно", ще го гледям обезателно.

# 166
Здравейте! С удоволствие ще следя темата! Не съм очаквала, че все още има русофили   bouquet

# 167
Привет на всички, отдавна не съм ви чела, защото в началото на темата нямаше такъв интерес. Очевидно в България има много русофили и как няма да е така, толкова сме си близки по темперамент, иначе казано по душа. След като ви изчетох, само искам да кажа: Хубаво е, че има различни мнения, но нека не бъдат с негативна и подигравателна нотка/визирам Ксения, по отношение изказването и за група"Любэ и Висоцки". Мисля, че животът ни и без това е прекалено труден и забързан. Нека не бъдем лоши и да търсим позитивните неща, ако щете, нека поне в тази тема сложим "розовите очила" и се наслаждаваме на чудесното усещане,  което ни дава руската песен, руската книга и като цяло руското изкуство.  newsm51

# 168
Екатерина,
Русофили в България е имало и винаги ще има. Жалко е, че някои хора объркват Русия и Съветския съюз и търсят политика там където такава просто няма. Моята прабаба (която ме е отгледала) беше завършила в Петербург, говореше прекрасен руски, четеше ми много и разказваше чудесни истории, които на мен ми звучаха като приказки. Имаше много приятели - емигранти. И до сега си спомням приглушените им песни, които слушах от леглото си. Почина обожавайки Русия и неназиждайки комунизма.
Аз нямам нужда от "розови очила", а и не мисля, че имаме нужда от такива, за да видим истината.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 169
ekaterina добре дошла  bouquet  bouquet  bouquetмного добре си си го написала,както и Бабилия   bouquet  bouquet  bouquet
аз съм отраснала с руската култура,тъй като майка ми имаше страшно много близки приятелки,половината от тях рускини,дошли в бг,женени за българи.Няма да забравя как се събирахме децата на българки и рускини и говорехме на руски(защото рускините говореха  сдецата си на руски само и единствено).С всички тези момичета и момчета останахме много близки приятели,събираме се понякога,въпреки че всеки живее в различен край от света.Ходих на сватбата на една моя приятелка в Москва,дъщеря на рускиня и българин,която си се върна в Русия.Тя беше събрала всички нас към 20 приятели от детски години и ако знаете,беше като приказка.Искам пак така.Обиколихме почти цяла Москва въпреки че бях бременна в 8ми месец.Една друга приятелка,която си е българка и живее в Ню Йорк също дойде,която също бе бременна в 9-ти месец и роди в деня,в който се върнаха.Москва ме плени веднъж за винаги и планирам скоро пак да отида.
Момичета вие гледахте ли Большая разлика по 1-ви канал в петък вечерта?Голям смях падна,много ми хареса

# 170
Обичам Русия. Харесвам Шишкин, Репин, Шолохов,Рибаков, Любе...Смятам,че руските филми за Втората св. война са най-добрите.Стигат да сърцето.
Не видях някой да си е спомнил за "А утрините тук са тихи "

# 171
  • пак там
Обичам Русия. Харесвам Шишкин, Репин, Шолохов,Рибаков, Любе...Смятам,че руските филми за Втората св. война са най-добрите.Стигат да сърцето.

А гледала ли си от новите им филми за войната? "9 рота", "Грозовые ворота"?

# 172
.

Ако това е "А зори здесь тихие", то на този филм като малка винаги плачех с глас. Накрая нашите просто не ми даваха до го гледам.
За филмите за Втора световна война съм на същото мнение.

# 173

9рота  съм гледала ,но нещо не ме грабна.

# 174
  • Атлантис, Галактика Пегас

Трябва да видиш Грозовые ворота. Спецназ. И Ликвидация.

# 175
  • Атлантис, Галактика Пегас
За да се запиша, ще ви разкажа една история за русофилството.....

Повечето от вас, сигурно не знаят какво е "Артек". Няма как и да ви го разкажа...
Сега съм на 53 и когато се сетя за това невероятно изживяване, ставам пак на 13.
Не е бабешки идиотизъм, просто такива спомени от края на детството, бих пожелала на всички деца.

Знам какво е Артек.  Party Била съм в подобен лагер.  Party

# 176
Cheryl, благодаря ти за посрещането, но всъщност аз пуснах темата Laughing. Мисля, че става все по-интересна  bouquet

# 177
  • някъде в прованса
Завчера гледах шумно рекламирания и дълго очаквания в Русия "Возвращения мушкетеров или Сокровища Кардинала Мазарини". Какво да ви кажа? Помъчих се да го свържа с първите три части - първите мускетари, 10 лет спустя и 20 лет спустя. Бях чела във форума на Боярски, че се е колебаел дали да учавства в този последен филм, но заради останалите от четворката - Смирнитски, Смехов, Старигин и заради Алиса Фрейндлих е приел участието. Напълно го разбрах какво е искал да каже.  Въпреки, че Боярски ми е любимец, честно да ви кажа не харесах филма от режисьорската му страна, може би и от страна на сценария. Но Леон на Дмитрий Нагиев ме изненада. Вижте и вие част от музиката на филма - http://www.youtube.com/watch?v=15hPyAMfq9o
Ако някой друг има мнение, ще се радвам да го сподели.

# 178

Трябва да видиш Грозовые ворота. Спецназ. И Ликвидация.
Непремено.

От известно време се опитвам да се сетя за една книга.
"Шареното куче тича ...." и тук не съм сигурна какво беше Embarassed
И сюжета не помня Embarassed
Помагайте Praynig

# 179
Пегий пес, бегущий краем моря?

Общи условия

Активация на акаунт