Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 859
  • 335
  •   1
Отговори
# 180
Ами не исках всичко да купувам предварително и затова просто капарирах в няколко магазина нещата, от които имах нужда и които поне знаех, че аз съм си харесала и чак като родих, докато бях още в болницата мъжът ми ги взе и ги занесе вкъщи.

# 181
Като влязох в деветия месец.

# 182
аз след като разбрах пола на беб4о запо4нах да копувам 4орапки боденца и всякакви дре6ки,в 5 м си поръ4ах мебелите и коли4ката и престигнаха когато бях някаде към края на 7м и така до 8м бях накупила вси4ко

# 183
Здравей,
аз не съм суеверна и започнах покупките почти веднага щом разбрах че съм бременна. Да ти кажа честно се оказа че при ограничен бюджет и желание за качество избора не е голям и е доста трудно да откриеш желаните неща. Но към края на осмия месец си бях набавила всичко което бях преценила че ще ми трябва. А разни сладурски чорапчета и шапчици просто бях натрупала с килограми  Grinning Просто е невъзможно да се въздържиш. Иначе един съвет - преди да се впуснеш в покупки обсъди с някой какво наистина ти трябва, защото много от нещата в препоръчителните списъци често са излишни.

# 184
Започнах да пазарувам още щом се потвърди бременността ми. Това ми носеше радост и съответно се запознах и с детските стоки и магазини. В началото просто правех по-дребни покупки, а най-скъпите оставих за накрая. И съм много доволна, че започнах от рано, защото с напредването на бременността ми обикалянето ставаше все по-трудно. Родих в края на ноември, така че след това още по-трудно беше излизането. Ако някой се страхува да пазарува, може поне да си набелязва нещата, за да може при нужда да прати някой. Но да не забравяме колко радост носи подготовката за всяко радостно събитие.  baby_neutral

# 185
Ние започнахме да пазаруваме в края на осмия месец като до раждането на бебо бяхме купили всичко необходимо.

# 186
Аз започнах, когато влязох в 9-тия месец, но не от суеверие, а от липса на организация по-скоро. По принцип не робувам на суеверия, даже смятам, че покупките трябва да се премислят и да не се претупват и оставят за последния момент.

# 187
  • Варна
И двата пъти още в 4 месец започнах с покупките

# 188
  • кв.Изток
От 7-мия месец, когато спрях да ходя на работа и имах свободно време да обикалям по магазините.

# 189
Нищо не съм купувала. Нямах и желание в началото. Но после в 9 месец исках да купя всичко, защото вече си беше време, но таткото, бабата, дядото и въобще никой не ми даде да купя каквото и да било. И после като се роди Наско мъжа ми тичаше по цял ден да купува дрешки, легло и други приспособления Crazy

# 190
  • София
Започнахме с пазаруването към края на 7-мия месец, сега съм почти в края на осмия и мога да кажа, че вече имаме най-необходимите неща. Остава само да купим още малко дрешки, но и това ще стане някой от следващите уикенди  Grinning

# 191
започнах, когато влязох в 9-тия месец Peace

# 192
  • Варна
По големите неща към края на 7мия месец.Дрешки и дребошлъци,като влязох в 9тия Peace

# 193
  • На планетата Земя
Не съм суеверна. Започнах да купувам от 7-мия месец.

# 194
Аз обикалях магазините и из интернет си харесвах някакви неща. Направих списък със снимки и таткото напазарува когато се роди малкия,не толкова от суеверие колкото просто така стана. Бях много доволна когото се прибрах от болницата всичко беше така както съм си представяла и искъла.Таткото беше си справил отлично newsm62

Общи условия

Активация на акаунт