Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 861
  • 335
  •   1
Отговори
# 210
Започнах да копувам разни работи когато влезвах в 9м. После на 3 май реших ме с мъжо да отидем да накупя последни работи/че той се не намираше време да се поосвободи за 1ден че да отидем до Пловдив/ -за изписването и всичко необходимо за първия и месец.Набелязах си количката и кошарата  Laughing и кото родя да отиде да ги вземе  Mr. Green.Накупихме нещата и сякаш Теди и тя разбра че вече сме подготвени за нея и тя взе че се роди на следващия ден - сутринта на 4 май  Crazy Heart Eyes

# 211
Към каря на 8мия и началото на 9тия.Купих си всичко необходимо за първо време. Peace

# 212
Не мисля, че съм суеверна, но не съм купувала нищо по време на бременността.
Оставих това удоволствие на таткото. Той накупи всичко и за баткото и за малката, докато бях в болницата  Peace

# 213
Наистина е гоялм кеф да се сдобиваш с нови дрешки за бебчо (аз понеже освен,че купувам и сестра ми ми изпраща и затова така се изразявам)-гледам си ги с часове. Сега съм в 9 месец, не сме купили количка (и то понеже я няма тая дето сме я харесали), легло и вана- имаме всичко др. , което е нужно. Майка ми започна да ми купува още като забременях...аз пазарувам от 7 месец (ама дреболии), но купихме всичко (доло горе накуп) в 8 месец....................мисля ,че суеверията са за тия, които искат да им вярват, в крайна сметка каквото трябва да стане ще стане и без да си купил всичко.

# 214
  • Страната на чудесата
Ужасно съм суеверна в това отношение и бях оставила списък с размер, магазин и цена на стоките за таткото-когато родих, той напазарува.

# 215
  • Пловдив
Всичко си бях накупила предварително  Embarassed за ужас на близките ми. По-едрите неща към 8-9 месец.

# 216
Близки,неблизки да ме извиняват ама ние го носим това човече и
накрая някой друг да пазарува за него Naughty-няма да стане.
Купих си едно гащеризонче-боди още в 4м.Така всеки месец по едно.
Взех ританки,козметичното комплектче/гребенче,ножичка.../Сега гледам количките и кошарите.

# 217
Аз съм малко суеверна и нищо не съм копувала преди да се роди малкия.Естествено изключвам нещата, които ми бяха необходими за родилния дом.Тях ги накупи в началото на 9-ия месец.

# 218
в шести месец бях, един месец преди раждането вече бях купила всичко

# 219
  • София
Купих първата играчка когато бях в 19 седмица:)
Вече имам почти всичко, без количка, креватче и коритце, но и тях ще си купим в най-скоро време  Grinning Чудя се и за столче-люлка за бебка, много са сладки!
Страхотно удоволствие е да купуваш бебешки неща!

# 220
В края на 7-мия месец.

# 221
  • ул. "Мечтание"
Започнахме да пазаруваме полека-лека някъде когато бях в пети месец. До края на осмия месец вече бяхме накупили всичко нужно.

За нищо на света не бих оставила нещо подобно да ми го върши друг. Не страдам от суеверия. Не мога да позволя да ми отнемат удоволствието. Нито пък искам после да се ядосвам, че не са взели каквото трябва. А и представям си какво щеше да е като се прибера от болницата!  ooooh! Не съм ли си го купила и наредила аз, не става работата!

# 222
Хайде да кажа за найсти път - преди да забременея започнах. Не страдам от суеверия и скрупули  Wink

# 223
И аz zа нищо на света не бих се лишила от удоволствието да обикалям, да харесвам и да си купувам.. Няма такъв кеф, страхотно е, по_хубаво, отколкото да купуваш zа себе си. Преz цялата бременност купувах по нещо и така до края. Все си мисля, че бебето ми не zависи от това дали дадено.. нещо стои в магаzина или у нас, в шкафа.

# 224
оглеждах и правех списъци още в нач на бременността, първата покупка направих 5-ти месец а до края на 7-ми имах почти всичко необходимо... когато родих само количката не беше налична

Общи условия

Активация на акаунт