Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 826
  • 335
  •   1
Отговори
# 45
 Sadще ми се от сега да започна но маика ми и мъжо са суеверни ще стане към края на 8 месец

# 46
Не съм суеверна. Започнах с пазаруването още към края на 5-ия месец и сега се радвам, защото накрая имаше проблем с количката и трябваше да чакам 1 месец.

# 47
  • София
5-и месец. Peace

# 48
Когато влязох в 7 мия месец , тогава направих някои от първите си покупки  Peace

# 49
Когато влязох в 9тия месец.

# 50
  • София
Не съм суеверна, но купих всичко в 9-тия, понеже до тогава работех и нямах никакво време за пазари....
щом имаш желанието - пазарувай си спокойно...

# 51
  • Бургас

И аз така, макар да бях купила някой дрехи и през 6-тия. Peace

# 52
a kade 6te slojite bebo da spi kato se rodi,mislite li 4e e dobre da si sobstvena staq...ili e po dobre v edna da spim?

# 53
В началото на 9 мес.купих някои неща от първа необходимост.Легълцето,количката и останалите неща ги купи мъжа ми след като родих,естествено под мое вещо ръководство Peace

# 54
  • София
Започнах с пазаруването в 8-я месец. До раждането всичко беше готово с изключение на количката. Не съм суеверна.

# 55
В самото начало, когато научих че очаквам дете още...
И в третия месец стаята ни беше готова. В седмия - багажа за родилното.
Не съм суеверна, и не можех да устоя на изкушението да пазарувам за бебка, но не излизах конкретно на покупки, а ако видех нещо хубаво, когато съм навън...  Simple Smile
Но до края почти все имаше нещо, което да купуваме...
Вече сме готови.

# 56
Явно съм умерено суеверна, защото започнах към 7мия месец с покупките, а преди раждането имаше почти всичко необходимо!

# 57
  • София
Точно като теб в 5-ия месец направих първата покупка - чорапки и гащеризонче.
В 7-ия месец вече вилнеех по магазините  Mr. Green
Суеверията са за бабите, все пак живеем в 21 век  Mr. Green

# 58
  • на брега на морето
Още от петия месец започнах, някои продавачки ме гледаха странно: "ама то е още рано", други предлагаха да капарирам нещата. Но последния вариант най-малко ми хареса - мъжа ми да търчи накрая като муха без глава, тепърва да се перат дрешки, чаршафчета... създава се неужен хаос и напрежение, пък и моето удоволствие от пазаруването за бебето отива по дяволите. Пък и не вярвам в бабини деветини - тук имаше такава тема и се изумих колко млади майки "за всеки случай" спазват разни безсмислени ритуали.

# 59
Не че съм толкова суеверна, но мисля да изчакам докато вляза в деветия месец. Тогав аще си купя каквото ми е нужно от първа необходимост. За сега само една нощница за родилното съм си купила, нищо друго. С мъжа ми мислим да изчакаме малко. То като имаш паричките в тебе е много лесно. След изписването бабите ще погледат детето за час,два докато ние пазаруваме.  Peace
Всеки сам решава за себе си дали да купува още като види  EFP  или да изчака.       Успех и леко раждане

Общи условия

Активация на акаунт