Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 830
  • 335
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Хммм, ако бях оставила да пазарувам след раждането... Цял месец не можех да стана от леглото като родих, бях като парцал!

# 61
Започнах да пазарувам след като се роди бебето. Предварително имах само легло, защото ми го подариха. Всичко останало мъжът ми купи докато бях в болницата. Количката купихме няколко дни след като се прибрахме с бебето вкъщи - това беше и първата му разходка.
За второто дете почти не съм пазарувала, доста от дрешките на дъщеря ми бяха пренасочени към сина ми, а всеки, който дойдеше на гости, ме засипваше с бебешки аксесоари и дрехи.

# 62
8мия месец накупме всичко май.
А иначе отб 7-мия още почнах малки нещица да купувам!!!

# 63
  • София
С мъжа ми мислим да изчакаме малко. То като имаш паричките в тебе е много лесно. След изписването бабите ще погледат детето за час,два докато ние пазаруваме. 

#Crazy

Аз още от сега купувам и се притеснявам, че няма да ми стигне времето! И съм поръчала разни неща и на приятели... Та аз само 2-3 дрешки избирам за повече от час!

# 64
Аз започнах да купувам първите неща за бебко още в 3 - 4 месец. Основните покупки направихме в седмия месец. Остава ни да вземем само козметика, шишета и термометри. Ще ги вземем следващата седмица, защото искам преди да вляза в 9 месец всичко да ни е готово и спокойно да чакаме бебчо, а не да се тревожа, че нещо нямаме и ни липсва  Peace

# 65
  • В светлината на слънцето
Всеки сам решава в зависимост от това какво чувства и каква нагласа има. За дъщеря ми аз имах нагласата да пазарувам след като се роди. Така и направих. Но пък преди това що магазини обиколихме, за да избираме.  Grinning За сина ми просто нямаше нужда кой знае какво да се купува, тъй като основните неща ги имах от дъщеря си. Така че пак след като се роди, тогава бе пазаруването. Пък и двата пъти толкова подаръци ни се струпаха в даден момент, че се чудих какво да ги правя. Някои дори не успях да им облека.

# 66
  • София
Към 7ми месец, започнах от едрите неща, не съм суеверна, чорапки изобщо не съм купувала в началото.

# 67
Незнам как може да се купува нещо за това което не съществува аз като раждах преди 6 години една майка ми разправя как нагласили детската стая и с нетърпение чакали бебо и така си останаха с чакането това е нещо ужасно .Детето се роди мъртво  толкова плачеше тази жена много ми е мъчно за нея ,така ,че аз като пазарувах за моите близнаци след като се родиха не са останали нито голи ,нито боси.Пазаруваите щом не сте суеверни .

# 68
Края на осмия,началото на 9-тия месец  купих всичко на куп Peace

# 69
                                                       Още от 4етвъртия месец пазаря за моето бебе,по дребните неща.Още малко и съм готова с вси4ки покупки.

# 70
  • София
Незнам как може да се купува нещо за това което не съществува аз като раждах преди 6 години една майка ми разправя как нагласили детската стая и с нетърпение чакали бебо и така си останаха с чакането това е нещо ужасно .Детето се роди мъртво  толкова плачеше тази жена много ми е мъчно за нея ,така ,че аз като пазарувах за моите близнаци след като се родиха не са останали нито голи ,нито боси.Пазаруваите щом не сте суеверни .

Е, то човек ако тръгне от тая гледна точка... Въобще не бива да си мисли за бебето даже. Grinning

# 71
  • София - Рим и обратно
В края на 8мия месец си купих целия набор бельо по списък и чаршафи, за да мога да го изпера и изгладя предварително. Купих и комплекта за изписване - също, за да го изпера и изгладя. Няколко шишета за всеки случай и козметика за първо време. Това е. Таткото купи легло и ваничка 1 ден преди изписването. Останалото с течение на времето. Не разбирам трупането на вещи предварително, суеверна съм, а и ми се струва напълно излишно.

# 72
Всичко за бебо бяхме напазарували в началото на 9-ти месец.

# 73
  • София

ей, като някаква черна прокоба си значи....
ми и такива неща се случват....има пък дечица - Бог да ги прости, които умират на един-два месеца - годинка....по различни причини....какво да не купуваме за децата никога нищо, защото никой не знае какво ще се случи в следващия момент ли....глупави суеверия са това...

# 74
  • София
Мдаа, а на мен ми прозвуча доста гнусно - един вид, не се набутвайте да пазарувате, защото...  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт