Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 843
  • 335
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Рим и обратно
dobre de,nali sled nqkakva sedmica tam ve4e nqma opastnpost za bebeto ?
Това въпрос ли е?? Зависи от проблемите.

# 91
Към 5-6 ти месец започнах да пазарувам и изпитах невероятно удоволствие,исках всичко да ми е приготвено,изпрано и изгладено,а като се знам как избирам,можех цял ден да обикалям за едно боди примерно  Crazy Количката само я взехме след раждането,защото тогава излезе по магазините,иначе си я гледах на каталога  Grinning

# 92
  • Пловдив
Не съм суеверна,купих всичко предварително.

# 93
Като влязох в 12 гс купих първото нещо за бебка - шапчица. След това за нула време накупих сумати дрешки, един шкаф напълних. Все за 3ти месец ги вземах, защото все още нямаше сезонни дрешки, а и не бях сигурна колко ще е голямо нашето бебе, а много ми се пазареше. Към 7мия месец купихме количка, после легло, матрак, чаршафи и т.н. Общо взето в 8мия месец вече всичко ни беше готово, аз си отдъхнаах и само си мечтаех да се роди по-скоро.

# 94
  • Варна
Първия път не купих нищо преди раждането, освен комплекта за изписване, но бях набелязала абсолютно всичко и бях направила списък на мъжа ми - с магазините и точната цена. Докато бях в болницата, той накупи необходимото. Heart Eyes С Мони се прибрахме в напълно готова детска стая.

Този път рано-рано купих количката и едно комплектче шапка и боди. Няма да чакам до след раждането, мисля да си направя удоволствието. Още повече, че в Ларедут има такива хубави намаления през януари! Mr. Green

# 95
  • Русе
С първото, майка беше накупила всичко някъде в 6 месец. Аз нищо не успях да му купя  Sad. Беше накупила дрехи поне за две бебета, така че и за второто ще има, неизползвани.
Сега, щом разбрах че съм бременна, купих чорапки. И пак ще се пазарува рано, но този път аз.
Ох, и аз как чакам Ларедут-ските намаления     smile3508

# 96
С първото купува мъжът ми след като влязох да раждам. С второто започнах към 8-мия месец.

# 97
Вчера му купих първото му боди. Heart Eyes

# 98
В началото на 9 месец купихме леглото, но доста преди това имах всичко готово - майка ми и сестра ми се оказаха по - нетърпеливи от мен Laughing.

# 99
  • Бургас
Някъде към 7-8 месец, ходех на работа и не ми оставаше много време. До началото на 9-я месец бях си купила всичко необходимо, количката я бяхме капарирали. И добре че бях изпрала, изгладила и приготвила всичко, защото бебчо ни изненада 18 дена по-рано  Grinning

# 100
Ако не страдаш от предубеждения-купувай когато ти се иска и каквото ти се иска  bouquet
Лека бременност и раждане

# 101
  • Пловдив
Първата покупка май беше в 6 ти месец.Сега продължавам и май докато родя ще има какво да пазарувам.Майка ми много ми се кара , че не е хубаво ама ще съм по-спокойна така.Дано Бог ни пази и всичко е наред  Praynig

# 102
още не съм започнала да пазарувам , сега навлизам в деветия месец и смятам да започна само с най-необходимото.

# 103
Започнах, когато бях в 4 месец (едва се сдържах до тогава) Rolling Eyes
До 7 месец вече бяхме купили всичко необходимо! За мен беше по-добрия вариант, защото не мога да си представя как щях да обикалям магазините с големия корем!

# 104
Дни след като раzбрах, Че сьм бременна.
Пьрвата ми покупка беШе едно жьлто гумено пате.
До края на бременността се бях сдобила с всиЧко, от което се нуждаеШе бебето.
БеШе удоволствие  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт