Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 846
  • 335
  •   1
Отговори
# 105
Дни след като раzбрах, Че сьм бременна.
Пьрвата ми покупка беШе едно жьлто гумено пате.
До края на бременността се бях сдобила с всиЧко, от което се нуждаеШе бебето.
БеШе удоволствие  Heart Eyes
имам чувството че аз съм го писала

# 106
Когато усетиш, че ти се пазарува за бебчо - ДАВАЙ!!!!!!!!!!!!! Това е едно от удоволствията на бременноста. Не позволявай на баби и лели да ти го отнемат  Peace

# 107
  • Бургас
Когато бременността ми беше към края си. До последно си ходих на работа и по улиците и нямах проблеми с обиколките, но държах да купя всичко преди да родя, защото исках всичко сама да избера и приготвя.

# 108
Нищо не бях купила преди раждането, само харесвах, а после таткото и бабите ги купуваха. С второто, освен че почти нямаше какво да се купува, и на мен вече не ми беше такава голяма тръпка. След раждането таткото купи няколко бодита по негов избор и това беше.

# 109
Започнах да пазарувам още когато бях бременна във 3 месец. Бях твърдо решена да родя детето и вероятно положителната нагласа ми помогна да имам много лека бременност. Освен това постепенното купуване на необходимите неща почти не се усеща финансово, докато ако купуваш всичко на куп ..... #Crazy

# 110
  • На тиха улица
Започнах да пазарувам в средата на осми месец.Не съм суеверна, намирам го за практично даже да се подготвиш.Истории с ' ти докато си в болница, ние ще купиме всичко" не ги тача.

# 111
Малко след като разбрах,че съм бременна.Не бях с предубеждения и все още не съм.До раждането си имахме всичко за Иви.

# 112
  • Някъде по Дунава
Не съм суеврна и започнах от 5-я месец.Направих си списък и всеки месец отделях по малко от заплата си,за да купя най-необходимото.Спестих си големите покупки-легълце и количка,защото взех от племенника.

# 113
8-9месец, но по обемистите ги складирахме при свеки. Whistling Иначе съм умерено суеверна, но и аз като всички нямах търпение да пазарувам , това е невероятно удоволствие. Особено когато е за първи път.  Heart Eyes Затова мисля , че всеки трябва да се довери на инстинкта си  , а не на някакви суеверия. Peace

# 114
 След като влязох в 9 месец  Peace

# 115
И аз се захванах с покупките за бебето към края на 8мия месец.
По-рано не виждам смисъл да се започва, а суеверията с изчакването бебето да се роди ги намирам за много усложняващи живота.
  Peace

# 116
Не се влияя от суеверия, но още не ми се пазарува. Предполагам, че след месец-два ще се отдам на покупки, но за сега само събирам инфо

# 117
До 7-я месец бях напазарила всичко,не мога да си представя някой друг да избира нещата за бебето ми,исках всичко сама да си избера

# 118
  • София
До 7-я месец бях напазарила всичко,не мога да си представя някой друг да избира нещата за бебето ми,исках всичко сама да си избера

Peace Peace Peace

# 119
В четвърти месец! От тогава та до сега - не съм се спряла  Joy

Общи условия

Активация на акаунт