Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 847
  • 335
  •   1
Отговори
# 120
От шестия месец мисля Simple Smile тогава купих количка, кошара, корито и още разни дребни неща. После по накупих някой и друг комплект дрехи, накрая и спален комплект около седмица преди да родя. След това всички ми поблагодариха, че не съм ги мъчила да ходят по магазините, че не им стигна 1 седмица да се справят въпреки ,ч е повечето неща бяха вече приготвени Simple Smile А и е важно аз да си ги харесам!

# 121
  • Earth
Това е едно от страхотните удоволствия на бремеността - пазаруването за бебчето  Heart Eyes

# 122
Страхотно удоволствие е! Аз започнах от 6-ия месец май...  Grinning

# 123
Към 7-мия месец се метнах по магазините и до края купих толкова неща,че нямах място в стаята на бебето.Купих ужасно много ненужни неща,от които никога нямах нужда,но за второто живот и здраве ще знам.Толкова бодита бях купила,че можех да изгледам 10 деца,те ужасно бързо умаляха и така и си останаха.Купувай,но с мярка! Hug

# 124
не съм суеверна по време на бременността пазарувах

# 125
Капарирах си количката като бях в 3-ти месец, купих я в 6-ти и от там започна голямото пазаруване. Не сме суеверни, а мъжът ми ми е благодарен, че всичко от първа необходимост беше купено предварително.
Успех и леко раждане  Hug

# 126
Аз не съм много суеверна
бях в 5-6 месец когато купих 2 чифта чорапки
сега съм в средата на 7 месец и съм купила някои дрешки и кошарка защото е дървена и мирише на дърво
сега малко се е отмирисала
купувам малко по малко не наведнъж
наслаждавам се на малките дрешчици но не ги държа вкъщи където ще е  бебето а са при майка ми защото съм чувала че където ще е бебето не трябва да има нищо за да не редизвикваме съдбата
не съм  суеверна но все пак
Успех на всички пазаруващи мамчета

# 127
Да видим..почнахме с пазара, докато бях в 5 месец някъде.
Нямах никакво търпение.
А първото нещо, дето си харесах бяха едни детски обувчици за детенце на около годинка и много се изкушвах да си ги купя Laughing

# 128
Започнах да си купувам дреболийки в средата на 7 месец. Първото което купих бяха едни чорапки.Сега имам накупени шишета , биберони, дрешки, но не много по няколко от всичко основно, бодита, ританки, блузки и т.н. стерилизатор. Тези дни ще си вземем и кошарата , а в средата на другата си чакаме количката. Признавам си че в началото ме беше страх  да купувам, но човек трябва да мисли положително.

# 129
Започнах пазаруването когато бях в 5-ти месец, въпреки доста-проблемната бременност. Не съм суеверна и наистина удоволствието да пазарувам за бебето си е невероятно. Не съм се увличала - направих една поръчка в Ларедут, имаше много изгодни намаления. Майка ми и свекърва ми също се включиха - комплект за изписване, нощница за мен и т.н. После брат ми донесе доста неща от щатите, а две приятелки и снаха ми ми дадоха някои работи и те се посъбраха доста неща. Купихме и креватче /стои още разглобено в мазето/ с шкафче, в което събрах всичките покупки. Сега матрак поръчахме. Мъжа ми купи люлка преди седмица /само тя е готова напълно за бебчо/. Количка ще вземем от едни приятели. Все си мисля, че така наистина по-равномерно се разпределят разходите и няма да ни дойде нанагорно с парите. Освен това хич няма да изтрая да обикалям с големия корем по магазините в "голямото Коледно меле" /народа като обезумял те блъска отвсякъде и всеки обръща внимание само на себеси/, а и в тъмниците, студа и снега - още по-лошо ще стане. Да не говорим, че трябва повечко да си лежа и почивам и моето пазаруване е повече в интернет или най-близките магазинчета.
Важното е да си доставим удоволствие и наистина да мислим положително за нашите бебчета - БОГ ДА ПАЗИ ВСИЧКИ ДЕЦА!!!

# 130
Не съм суеверна , но бях постоянно на работа сутрин от 7 до 17 часа. Като излязох в майчинство и си останах в къщи се отправих към магазините . И мога да потвърдя изказването , че жена с пари е като луд с картечница. За два дена накупих всичко необходимо. Laughing

# 131
  • София, център
Веднага, след като разбрах, че съм бременна.

# 132
Докато се роди бебето всичко беше купено, готово и го чакаше.

Не съм суеверна.

# 133
Доста неща си бяхме накупили още преди да родя  Peace

# 134
Чак когато се роди.

Общи условия

Активация на акаунт