Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 852
  • 335
  •   1
Отговори
# 135
Родителите ми малко по малко пазаруваха. Ако нещо им хареса по магазините...а това се случваше доста често, предвид че чакаха първо внуче  Crazy
Аз си накупих всичко в началото на деветия месец.
Не съм суеверна 

# 136
Аз започнах с покупките като влязох в деветия месец.

# 137
Не съм суеверна. Започнах да пазарувам към края на 8 месец. Но повечето неща купихме след като родих.

# 138
много ми се искаше да напазарувам всичко още по време на бременността,но мъжа ми е много суеверен и не позволи абсолютно нищ да купя преди да се роди малката.Та като родих той отиде да купи всичко необходимо,което си бях харесала и заснела с телефона Laughing

# 139
аэ не съм суеверна,но нашия татко е!аэ много държах да купя всичко предварителна,эа да съм си го иэбирала аэ!все пак мъжете обикновенно нямат много вкус эа такива неща!эапочнахме към 8 месец!само кошарата я донесоха в къщи едва когато родих!

# 140
В началото на 5-и месец, когато др. Мазнейковаа ми каза, че е 100% сигурна, че ще имаме момче. И гледай какво пазаруване падна, от мерак на майка му, когато се роди бебчо, вече нямаше какво да ни подаряват - имаше си всичко.

# 141
След като се роди! Да не стават грешки  Grinning

# 142
В началото на 9 месец.

# 143
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз не съм суеверна, но имах много работа и нямах време затова в началото на 8месец.
Първото го родих в 34г.с. и небях купила нищичко и после доста съжалявах с изборът на съпругът ми и двете баби.

Мисля, че трябва да започваш смело особенно ако е първо - поне набележи нещата.

# 144
около 7 месец вече бяхме купили всичко.а и няма  нищо по приятно от това да обикаляш бебешки магазини,особено ако на излизане носиш някоя торбичка. Heart Eyes

# 145
Когато влязох в 7-я месец.От там нататък не се спрях.

# 146
  • след Околовръстното
Не съм суеверна и мисля,че каквото има да става ще стане,независимо дали съм пазарувала или не.И с двете съм пазарувала бременна в 4 месец.Сама си купувах и дрешки и количка и креватче/мъжът ми все е на работа/.Още в началото на 9 месец всичко беше сглобено,дрешките изпрани и изгладени,шишета изварени и т.н.Когато дадох зор да ме изпишат на 2 ден след раждането се прибрах спокойна че всичко в къщи е О.К.Не мога да си представя някой друг на тъгъдък да пазарува и да избира неща докато аз съм в болницата.

# 147
Аз започнах да пазарувам всичко необходимо три дни преди да вляза в болницата Simple Smile

# 148
  В   началото  на  9  месец  си  купих  само  необходимото  за  родилния  дом.Останалото   съпруга  ми  и  свекърва  ми, докато  бяхме  в  родилния  дом.

# 149
Към 5-ия месец започнах да купувам това-онова. Не съм суеверна и за нищо на света не бих се лишила от това удоволстие да купувам бебешки дрешки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт