Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 854
  • 335
  •   1
Отговори
# 150
След като се роди.

# 151
Чак когато влязох в деветия месец( ама да си кажа чесно като ми харесаше нешто го купуваше сестра ми Hug)

# 152

Peace

иначе имах приготвени дрешки от първа необходимост от сестрата на мъжа ми Peace

# 153
  • Измир
С първото започнах пазара след 4-тия месец като разбрах със сигурност, че е момиче. А сега с второто почти не съм купувала нищо, имам си от каката.

# 154
Аз започнах с пазарувките в края на седмия месец. И аз едва се въздържах, но преди това нямаше смисъл да купувам. Затова изчаках до края на седмия. Надявам се всичко при теб да е наред и със здраве да си носиш покупките, които направиш на бъдещото ти детенце.

# 155
След като влезнах в седмия месец започнах да пазарувам за бебето и до деветия бях привършила с всички покупки.

# 156
Почти веднага започнах с покупките, дрънкалчица, чорапки, играчки... Големите покупки след седмия месец, защото се преместихме да живеем на друг континент. Защо да чакам?

# 157
Започнах да купувам още щом разбрах, че съм бременна - дрешки, играчки, това-онова. Всичко, което ми хареса, го взимах. Mr. Green  Луда работа. Но поне си имах всичко, когато бебе се роди! Grinning

# 158
Ами аз купих всичко 2-3 седмици преди да родя. Просто в началото нямах време, а после се наложи да лежа, та купих всичко наведнъж. Иначе и на мен ми се щеше да си разглеждам и да си купувам когато, каквото ми хареса. Щом ти се пазарува, пазарувай за бебо и хич не слушай разни суеверия, ако затова питаш.

# 159
  • Разград
Не съм купувала нищо преди да се родят и двете ми деца. Мъжът ми настоя за това.

# 160
Първата покупка беше количката. Аз бях в 4-тия месец  Crazy После купувах разни дрешки,но не конкретен пазар.А в средата на 8-мия месец взехме кошарата,дрехите,комплектите,аксесоарите и тн. и т.н.Исках да съм подготвена.Изпрах и изгладих всичко,подредих в гардероба и зачаках раждането  Laughing Малко като за "нероден Петко",но нямаше никакъв шанс да тръгна да пазаря след като се приберем от родилното  ooooh! Не исках да оставям детето си,заради моето забавяне,+ това пазаренето не става за 1 час,така има шанс да взема най-големите боклуци.Исках спокойно да си купувам  Peace

# 161
В седмия месец.

# 162
  • София
Към 5-6 месец, като отмина еуфорията около сватбата! Ако не бяхме правили сватба сигурно щях да започна с пазаруването още от 5-6 седмица  Grinning

# 163
Аз още не съм започнала, защото няма къде да ги прибирам.Но към края на този месец като дойде обзавеждането на детскатааааа  smile3508

# 164
  • Варна
С големия още в самото начало, сега към 4-5 месец, много ми
беше странно да купувам момичешки дрешки. Естественно първото което купих беше рокля.

Общи условия

Активация на акаунт