Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 17-та тема

• 58 690
  • 497
  •   1
Отговори
# 165
Малее какви вкусотийки правите. много му хареса на мъжо боб яхния с кюфтенца!

# 166
Бъни, мерси за пожеланията! Hug
Diora, слагала ли си разтопен шоколад в тестото за кекса или всичкият е отгоре? Така със заливка е още по-ефектен! Браво!

# 167
Малее какви вкусотийки правите. много му хареса на мъжо боб яхния с кюфтенца!

ама ти що му показваш таз*тема  newsm78

После стават едни нахални, досадни  Wink

Диди, наздраве

# 168
arte_mida47, как ми даваш идея - поне две седмици не съм правила  newsm78 newsm78 утре ще има щастливи тийнове  Laughing

# 169
Пепчо и моя видя тоз боб и вика стига с тези изчанчени рецепти дето ги готви в събота - визира Пилето измишльотина по мотиви от едно списание.
Виж добрите жени какво готвят ooooh!.Малееее тука няма да го пускам да гледа Joy Голяма си изкусителка Hug
Гелева гъбките просто........мммммммм Heart Eyes
arte_mida47 - много вкусно при теб  Peace
И сега моля да ме извините ама Дидката ме светна на един фокус мокус и не се сдържах да ви покажа с какво си играх досега.Още не знам всичко, ама поне контраста на тия пусти снимки май пооправих #Crazy
Не че не ядохме пак същото де.
- моята салатка
- и яхнията за любимото съкровище.Без месо Mr. Green
Диди не ми се смей на жалките опити - ще се науча Embarassed

# 170
Бъни , изобщо не се смея , никой не се е родил научен !  Peace Имаш време да потренираш с техниките , докато дядо Коледа ти донесе фотоапарат !  Wink Тогава ще ни сложиш всички в малкия си джоб !  Peace

Пепи , наздравееееееееее !

Аз се извинявам , че така пльоснах снимката , но трябваш бързо да стана и по навик съм натиснала бутона Публикувай ! Това е торта от тиквички , наложи се да я направя , защото съм зарита от въпросния зеленчук ! Ако има мацки от Пловдив , да заповядат да я изядем и полеем с розе - сама съм , мъже няма !  Mr. Green И голям размер , че много й се кефя -

Силве , за какво си ме номинирала !  Shocked Не ме плаши така , не е за бан , нали ?  Rolling Eyes

arte_mida47 , страхотна пица ! И тиквеникът ти е хубав !  Peace Онзи ден точех лиги и по други такива произведения и накрая слезнах до магазина и си купих един готов - срам и позор !  Blush

Пепи и на твоя бобец няма да откажа , а ако и мъжа ми беше тук , направо няма да ти стигне тенджерата , ако те нападнем !  Mr. Green

Муза , с теб явно тази вечер сме на студени тортички , макар и различни - сподели рецептите !  Grinning

Много вкусни неща сте сготвили , момичета  ! Да не изреждам всички от последните страници - поздравления !
   bouquet

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 23:09 от * *•● Диди ●•* *

# 171
Златен черпак Wink

# 172

Силве , кЪф е тоя черпак , бе ?  Joy Ти направо ме уби !  Laughing Награди има ли поне ? Че тогава ще имам стимул да влезна пак в кухнята ?   Mr. Green

# 173
Привет мацки! Hug
Много вкусотии са се показали днес  bouquet
Пепчо, и аз му се огледах на боба Peace
И тиквеникът по-надолу.... ooooh!Артемида,  Wink
Диди, много добра снимка Peace
Бъни, добре си се справила HugАко нямаш програмка Пикаса си инсталирай и от там ще можеш много добре да си оправяш цветовете и контраста на снимките и още разни нещица;-)
При мен днес нищо особено, но така ще бъде известно време Rolling Eyes
Кебап с гъби и свинско

Телешко задушено/Дюкан/

За вечеря скаричка Simple Smile
За половинката нормални кюфтета Mr. Green

и моите от телешка кайма кат` гьон с млечно сосче #Cussing out

Хайде приятна вечер на всички!
 bowuu

# 174
от мен днес две неща:
преди

и след  Laughing - зелен фасул с кълцано телешко

# 175
И тук да питам,щото в другата тема никой не се вкючва Blush

Момичета,значи искам да направя тесто за мекици,рецептата е от форума/"мекиците на комшийката"/,но в нея пише че след като се омеси меко тесто ,се оставя да се отпусне 15 мин и после вече се късат топчета и се пържат мекиците.
Та въпросът ми е,мога ли тази вечер да замеся тестото и да стои в хладилника до утре сунтрита,след като в рецептата така е посочено  newsm78

Благодаря предварително,  bouquetтова е любимата ми темичка Heart Eyes

# 176
esy , 4 манджи !  ooooh! Кога успяваш ?! Неуморна си !      bouquet   За телешките кюфтета ти вярвам , че са гьон , но от снимките не си личи !  Wink Всичко ми хареса , само Дюканското телешко малко постничко ми се вижда  Rolling Eyes   Sunglasses  , но те подкрепям в начинанието !   Peace

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 23:31 от * *•● Диди ●•* *

# 177
esy , Lois - прекрасни гозби, прекрасни снимки момичета. esy кебапа изглежда много добре.
poli__5 правила съм ги, но толкова време не съм чакала и не знам какво точно да ти кажа  newsm78. То няма мая в тестото.Май няма опасност от превтасване ама знам ли newsm78 Дано се включи някой по опитен.

# 178
Бъни,  bouquetТо и аз от превтасване не се притеснявам,но знам ли как ще му се отрази на тестото,престой в хладилника някъде около 6 часа,защото ще ги пържа към 6:30 часа,
Дано и някой друг да се включи,че трябва вече да го меся Thinking

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 23:39 от poli__5

# 179
  • NL
Привет и от мен.
с малко закъснение
Честит Рожден Ден на малката Валентина на tedi80.Много здраве и приказно детство  Tada.Красиви торти за прекрасен повод.
Честит Рожден Ден и на Александра  bouquet.Здраве и успех в живота.
esy снимките са ти наистина впечатляващи както и самите ястия bowuu.
Диди вкусно и стилно.
Миленка напредваш бързо.Ягодовата торта е прекрасна и изглежда много вкусна.

От мен мини кексчета с горски плодове за днес следобед.Вечерята-пиле с картофи но без снимка,че  късно стана готово.

Лека вечер и успех на всички които са се заели с английският кекс.

Общи условия

Активация на акаунт