Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 17-та тема

• 58 652
  • 497
  •   2
Отговори
# 225
За днес басмати ориз с пилешки хапки в сос и за десерт папая.

# 226
Май е повече фантазия , но ако не искат да се залепят парченцата , ................Пак стават шаренки , но по-ситничко и декорираш !  Peace

Аз от снощи съм в размисъл за твоята торта за Рекс ! Възхитена останах най-вече от жестта , който си направила и мисля как да сътворя и аз нещо на моите любимци , но те хрупат само гранули ! Всъщност малкият , щото е от 1 седмица у нас може и да яде други неща , щом гризе прясно зеле !
  Mr. Green

*•●  Диди  ●•*  , благодаря ти за идеята, непременно ще опитам да направя нещо подобно, не съм сигурна, че ще стане толкова красиво. Пък сиренца и чушчици са си класика - ще е вкусотия.

А когато имаш време, прегледай тая тема, в началото е пак оризово-пилешки кокал за втория рожден ден на Рекс, а по-нататък има вече направо произведения на изкуството. Направо конкуренция на тортената тема. Лелееее, да но не прочетат тортените майсторки, бой ще си изкарам.......... Embarassed

Pety
, искам го тоя басмати ориз с пилешките хапки!  Heart Eyes Сигурно в предишния си живот съм била я китайка, я японка.  Laughing

# 227
  Естелл,живо се интересувам от рецептите на оризовите кюфтета и пръчките със сирене! Crazy Peace
  Всичко,което показа е възхитително!  bouquet

Деница,кекса на Лабрекс в твоето изпълнение изглежда мнооого примамливо! Heart EyesИнтересна форма за печене имаш! Thinking Rolling Eyes

# 228
Диди, ето ти вегански рецепти. Всяка рецепта е подходяща за постите. Имаш избор от толкова много, че няма да ти се налага дори да повториш рецепта.  Wink
http://www.bonapeti.tv/recipes.php?t=diets&id=5

Да не съм чула извинения после.  Mr. Green

# 229
geleva , аз пък топчетата само съм ги виждала и все се каня да ги направя ! Днес обаче не ми дойде на ум , че и по-лесно щеше да е !  Grinning

Pety и аз на опашката с Лабрекс за ориза - много обичам басмати !  Grinning

Лабрекс , направо ме уби с този сайт ! Боже , какво старание са вложили !  Peace  Аз чак сега зацепих какво означава никът ти !
  ooooh! Бавно загрявам май !   Mr. Green

Кюбит , благодаря  , благодаря !  Hug Обаче ще ме изтърпиш с мрънкането , щото НВ не яде зеленчуци и ми остава да се въртя между ориз , картофи , боб , ориз , картофи , боб .......  Mr. Green Ще разгледам подробно и ще му покажа за одобрение рецепти !  Peace

# 230

Лабрекс , направо ме уби с този сайт ! Боже , какво старание са вложили !  Peace  Аз чак сега зацепих какво означава никът ти ! [/b]  ooooh! Бавно загрявам май !   Mr. Green

Аз ,за съжаление,изобщо не загрявам....  Laughing Може ли превод? Rolling Eyes

# 231
  • пак на Рив Гош
Здравейте!
Нови попълнения приемате ли? Аз отдавна тайно ви следя, но се престрашавах да пиша  Embarassed. Чинно изчетох всичките досегашни теми - нещо, което ми се случвало досега единствено с редовната ми "отчетна" и по едно време с тортените, всичките сте страшни майсторици!

Вместо "запис" от мен за последните няколко дни :
Говеждо по бургундски

Карфиол с бешамел на фурна

Зеленчукова супа

и Scones със сметана

# 232
Привет, кулинарки Hug

Estell, чудни неща си показала Flutter

* *•● Диди ●•* *, много оригинална идея за декорация на сиренце thumbsup А снимката е просто чудесна Heart Eyes

Лабрекс, тоя сайт за кучешки торти и аз го разгледах Grinning Ех, ако можеха да говорят, кучетата де Mr. Green

pep-4o, пицата е много апетитна Wink

geleva, чудна комбинация- пиле с гъбки yes

Pety, много ароматно Grinning

Роца, добре дошла Hug Много апетитно начало Wink

От мен:
Пилешки кълки с гарнитура от картофено пюре и грах:

Пай с лимети:

# 233
  Милен@,върховна си,както винаги! Hug
  Какво е "лимети",би ли обяснила?И въобще.....рецептичката на пая..... Flutter Flutter Flutter

# 234
Селма , аз не разбирам от породи кучета , но сега си мисля , че породата на Рекс е лабрадор и става лабрадорчето Рекс - Labrex ! Поне си мисля ,че това означава !  Grinning

Добре дошла ,  Роца Hug Винаги има място за нови попълнения и свежи кулинарни идеи !  Peace Карфиолът предполагам , че има яйца , но кажи рецептата , моля !  Grinning

Миленка , да ти изям пая !  Mr. Green И аз отдавна се каня на нещо подобно , но май няма да е скоро !  Wink

Лимети не са ли малките зелени лимончета ? 
newsm78

# 235
* *•● Диди ●•* * , Селма мерси Hug
Аха, лимети са зелени лимончета, по- малки като размер. Може да се използват и лимони за този пай, но лиметите са по- сладки на вкус.

Рецептата е тук. Много приятно и леко накиселяващо пайче Wink

# 236
Селма , аз не разбирам от породи кучета , но сега си мисля , че породата на Рекс е лабрадор и става лабрадорчето Рекс - Labrex ! Поне си мисля ,че това означава !  Grinning

Ей, Диди, разшифрова ме! Grinning Това означава Labrex. Peace  bouquet

Роца, добре дошла! Много вкусно - от първата до последната снимки!   chef  bouquet  

# 237
  • дълбоко,дълбоко в прованса
Супичка от агнешки дроб

Заешко със сметана и естрагон по рецепта на Зори

Сладкиш с круши

и парченце

# 238

newsm44  Колко съм се чудела , защото винаги съм подозирала , че има смисъл , но пусти срам да питам !  Mr. Green Сайтът с тортите ме открехна !  Mr. Green

Миленка , благодаря за рецептата ! Обичам лимонови десерти !
  Peace

# 239

newsm44  Колко съм се чудела , защото винаги съм подозирала , че има смисъл , но пусти срам да питам !  Mr. Green Сайтът с тортите ме открехна !  Mr. Green

*•●  Диди  ●•*  , аз пък си мислех, че е много прозрачно. Ама то, щот си знам кучето, а другите........ Embarassed

Sarina , ако може линкче за крушовия десерт. Имам круши и се чудя какво да ги правя. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт