Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 17-та тема

• 58 652
  • 497
  •   2
Отговори
# 270
Силве ето рецептата тя е на rrhh за което много и благодаря.  bouquet

ПЕЧЕН КАШКАВАЛ (СИРЕНЕ) НА ФУРНА

•   350 г кашкавал (сирене),
•   1/3 пакетче масло,
•   3 с.л. брашно,
•   1 - 1,5 ч.ч. прясно мляко,
•   3 яйца.
Приготвяне: Яйцата се разбиват с брашното и прясното мляко, добавя се настърганият на едро кашкавал и всичко се разбърква. С половината масло се намазва тавичката, сместа се изсипва и отгоре се слага останалото масло на малки парченца. Запича се в умерена фурна, предварително загряна, до зачервяване.
Аз я правих на око понеже направих четвърт доза само за малкия.

Благодаря Естелл Hug

# 271
   Laughing Heart Eyes Как ме разсмяхте- много сме добре всички - с тоя Форум и с дребосъците , веднага си мислим едни неща Mr. Green

Polin_a - писах ти Hug
    Много хубави неща видях отново и снощи днес! Ама не стига че много готвите и снимате , ами и много пишете и не мога да смогна да чета  bouquet

Luis-благодаря за полезните tips  за снимките! Аз ползвам точно този макрорежим на камерата- с лаленцето ,ама не защото съм знаела , а защото има в менюто опция за снимане на храна Mr. Green
    За съжаление основно снимам само вечер- но точно както ти съветваш- използвам светлината на една висока лампа, но ще пробвам да сложа нещо прозрачно  Hug

Искам да помоля за някоя програма , която да използвам за воден знак на снимките Praynig
    Благодаря предварително!

От мен едно Тирамису- половин доза Laughing Така се чувствам на  половина  гузна , когато се изкушавам със сладко Embarassed

# 272
Dina767, гузно, негузно, много изкушаващо изглежда. Аз обаче не правя сладкиши Naughty. После ми се налага да си ги ям сама. Сега мойте хора ги пробвам и да не готвя. Виж питките ще ги направя, защото там партия не ми трябва Joy. Благодаря ти за рецептата!

# 273
  • при принцесите
Момичета, големи красоти и вкусотии изглеждат всичките ви творения Simple Smile
За пръв път влизам тук (да не кажа и в подфорума по принцип Rolling Eyes) и как процедирате? Раздавате ли си рецептите? В смисъл, мога ли да питам за някоя конкретно тук или на лични на авторката  bouquet

# 274
  didi im Hug
  Можеш да питаш за всяка рецепта , която те интересува- момичетата веднага ще ти дадт линк или ще напишат рецептата!
    Ако някоя рецепта вече е била публикувана ще те насочат къде да я намериш.

Много ти е хубава госпожицата!  bouquet

# 275
  • София
Pep-40, мъжо отсече , че иска като твойто , а не фантасмагории, ще се ходи за вино. Благодаря за бързия отговор. 

# 276
  • при принцесите
... 
    Много ти е хубава госпожицата!  bouquet
Много благодаря Flushed

arte_mida47, към тази може ли да ми дадеш линк или да я напишеш Hug
От скоро домакинствам в нов апартамент. Засега съм се ориентирала към обикновени и изхранващи манджички, по натам може и да специализирам като вас Simple Smile
Браво на всички за старанията ви  bouquet

# 277
Хайде и от мен едно сладкишче с много ябълки и кокос (оказа се много добра комбинация Simple Smile)

# 278
Моми4ета аз ви 4ета да знаете,големи красоти показвате.
Ето и от предните няколко дни какво се хапваше в къ6ти...
задушени пържоли с кашкавал-
http://media.snimka.bg/1301/008856734.jpg
мързеливките- http://media.snimka.bg/1301/008856749.jpg
гиуве4ета- http://media.snimka.bg/1301/008856762.jpg
рибка от улова на половинката- http://media.snimka.bg/1301/008856774.jpg
и от днес на обяд пържолки със мандаринено сметанов сос-   http://media.snimka.bg/1301/008856820.jpg
и си купих силиконови форми4ки дисни и направих едни канелени сладки с рецепта от книжката която ги спохождаше-

# 279
Селма,аз за лучника правя обикновенно тесто с мая,разточвам кори.Отдено запържвам праз лук в малко мазнина със сол,поръсвам обилно корите с лука,навивам на рула.Редя в тавата и надрязвам отгоре ролата на порцийки,мятам във фурната и пека.(дано съм обяснила като хората)  chef

# 280
Котка, този път снежинките не си ги докарала Joy, но сладкишчето - Peace.
enamorada, тъкмо да попитам откъде тия форми и видях, че не си в нашенско Sad. Чудесни са както курабийките, така и другите ти ястия Peace.

# 281
pep-4o, недей, много е сладко така Hug.

провокира ме  Peace и направих шоколадов мус  Laughing

шарена салата

млечна салата с орехи и без  newsm78

има плато

и за вечеря глиган с вино

Хубава вечер на всички     bouquet

# 282
закуска от стари палачинки. Пълнена с топено сирене, сирене и отгоре кашкавал. С 1 палачинка се нахранва 1 човек. Вкусна и насищаща.  за дребния кашкавал на фурна:  за нас родопски картофи:  и оризови кюфтета:  и салатка:  и пръчки със сирене:

Здравейте, може ли рецептата на оризовите кюфтенца и на пръчките със сирене   bouquet

# 283
ето ме и мене  Grinning

леле, Пепчо, у вас много вкусно днеска! и мусчето, и глиганчето ги хапвам!
Дина767, и аз съм голям фен на тирамису! Отдавна не съм правила... Като купя маскарпоне, обикновено го изяждам намазано на филийка, и не остава за тирамису  Embarassed

днес у нас - рибен ден.

ципура с дивисил и лимон и задушени зеленчуци

салатата тепърва ще я произвеждам, няма да има снимка. ама нещо зелено ще е де. Laughing

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 09:49 от Lois

# 284
pep-4o, ръждивия цвят си го докарала Joy. За вечеря мога да мина и само със салатките ти + платото Peace. Къде е рецептата за млечната?
Lois, много природосъобразно меню. И у нас така, но мъжо си прави рибата и той си я яде после Naughty. Не пожела снимки Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт