Интериорен дизайн – цени и препоръка!

• 312 841
  • 1 053
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Писах ти на лични да не оспамвам темата  Simple Smile
Иначе бях качила по-горе линк към техния блог и фб страница

# 511
Кокиче, aloe, joliti4ka, какво направихте? Намерихте ли дизайнер, доволни ли сте? Чакаме и снимки Peace

Ние сме на етап идеен проект, тази седмица сигурно ще ни бъде представен Simple Smile Очаквам с нетърпение...

Момичета да ви питам, какво сте решили за отоплението - ние обмисляме вариант термопомпа въздух/вода + подово. И сега чета доколко е добре да се комбинира подово с паркет/ламинат, защото не ми се иска навсякъде да е теракот....

# 512
С голямо забавяне се включвам, но искам да благодаря на тарталета за препоръката. Архитектът от all in studio е наистина страхотен професионалист. Прикачам снимки от новото ми вкъщи, за да прецени всеки сам за себе си

# 513
  • Някъде на път....
Аз с две ръце препоръчвам "Истерия Дизайн" - http://www.isteria.eu/
Работят професионално, проекта с изпълнението съвпадат идеално.  Peace

# 514
Кокиче, aloe, joliti4ka, какво направихте? Намерихте ли дизайнер, доволни ли сте? Чакаме и снимки Peace

Ние сме на етап идеен проект, тази седмица сигурно ще ни бъде представен Simple Smile Очаквам с нетърпение...

Момичета да ви питам, какво сте решили за отоплението - ние обмисляме вариант термопомпа въздух/вода + подово. И сега чета доколко е добре да се комбинира подово с паркет/ламинат, защото не ми се иска навсякъде да е теракот....

Чувствам се точно както всички вас преди половин година. Гледам, чета и нищо не ми хваща окото. Повечето проекти и изпълнения по дизайнерските сайтове са ми много претенциозни, стерилни, сякаш правени за портфолио, а не за живеене (камо ли пък с деца). Колебая се дали сама да запретвам ръкави.
Намерихте ли точните хора? На какъв етап сте?

И благодарности на всички, които споделят!

# 515
  • София по рождение
Здравейте,
не знам дали е за темата. Търся фирма, която изработва мека мебел по поръчка. Може и на лични, за да не е реклама. Благодаря!

# 516
  • София
Чувствам се точно както всички вас преди половин година. Гледам, чета и нищо не ми хваща окото. Повечето проекти и изпълнения по дизайнерските сайтове са ми много претенциозни, стерилни, сякаш правени за портфолио, а не за живеене (камо ли пък с деца). Колебая се дали сама да запретвам ръкави.
Намерихте ли точните хора? На какъв етап сте?

И благодарности на всички, които споделят!

Fata, не се лъжи по снимките. Тази стерилност е само за снимките. Изчиства се абсолятно всичко с цел да се покажат детайлите на интериора. Никога друг път няма да видиш жилището си такова. То наистина не изглежда така. Като си върнеш цветята, снимките, магнитчетата по хладилника, любимата ваза итн и вече ама хич не е стерилно. Пък за детските играчки по пода да не говорим.
Моят съвет е, избери стерилен дизайн, защото иначе ще стане кич. Вгледай се къде има мисъл, функция, качествени материали и изпълнение. Стерилността изчезва в момента, в който се нанесеш.

# 517
Абсолютно права е Тарталета

# 518
tartaleta123, не се съмнявам, че е така, както пишеш, но прегледах повечето проекти по сайтовете на изброените на последните страници дизайнери и нещо са ми прекалено "дизайнерски". newsm78 Липсва ми уют, живот и индивидуалност. Уж всички проекти са различни и много стилни (това няма как да не го призная), пък в съзнанието ми всички се сливат в едно. Но може би в мен е "повредата". Аз си падам по скандинавски или средиземноморски нотки, а явно болшинството от бг-клиентите - не. И съответно поместените снимки не ми допадат, а оттам и затрудненията ми да си избера дизайнери. Единствено в споменатите, за жалост не с похвала, Ачерно намирам най-разнообразни стилове.
 Продължавам търсенето.

Мислите ли, че цена около 60лв/кв за проект на нов апартамент (без местене/градене на стени, окачени тавани, ниши и чудеса) е нормална за бранша? Нямам никакъв ориентир, а честно казано тоталът на първата оферта, която съм поискала, леко ме стряска.

# 519
  • София
Fata, за съжаление засягаш нещо много точно. В бг много се харесват окачени тавани във формата на кръгче или звездичка в цвят акано  hahaha  Та дори и да искат дизайнерите да правят нещо яко, то и клиентът трябва да го иска и да е готов да плати.

А ачерно не е дизайнерка, а декораторка. То интериор с дъх на канела, просто как да не се гръмнеш.

Майтапът настрана, скандинавски дизайн можеш да търсиш от модернистите - моите  ора знам, че се кефят, но ако не са ти на душа, може алекс от идеа, святльо тодоров от моде или нещо подобно.
Виж за средиземноморски не мога да ти помогна.
За цената ще ти пиша на лични.

# 520
tartaleta123, благодарности, че ме прие присърце! Аз от лутащите се души очаквах отговор (Кокиче, aloe, joliti4ka), че може би са срещали подобни на моите затруднения.

А ачерно не е дизайнерка, а декораторка. Това не го разбрах. Я, поясни, че аз към тях залитам. Те и Фимера от това, което виждам в нета, засега май ми пасват  най-много.

# 521
tartaleta123, благодарности, че ме прие присърце! Аз от лутащите се души очаквах отговор (Кокиче, aloe, joliti4ka), че може би са срещали подобни на моите затруднения.

Fata, ще те разочаровам - парите за дизайна на този етап "отлетяха" за екскурзия до Москва. Продължавам търсенето и събирането на информация и средства...

# 522
  • София

А ачерно не е дизайнерка, а декораторка. Това не го разбрах. Я, поясни, че аз към тях залитам. Те и Фимера от това, което виждам в нета, засега май ми пасват  най-много.

Писах на лично, но и тук ще напиша, все пак.
За ачерно е мое мнение. Евтини са материалите и е кофти изпълнението- ако искате лайсни за 10лв и не ви пречи, че може да са ви криви стените и плочките, то това е по-евтиния вариант, макар че това, което фата сега пише, не е хич евтино....

# 523
  • София
 Mr. Green
С голямо забавяне се включвам, но искам да благодаря на тарталета за препоръката. Архитектът от all in studio е наистина страхотен професионалист. Прикачам снимки от новото ми вкъщи, за да прецени всеки сам за себе си
Много ти е хубав апртаментът. На мен страшно много ми харесва. А истинска ли е историята, която са описали?

Обаче момичетат от аматьарската тема как те нахейтиха, не е истина

# 524
Тарталета123, мерси. Радвам се, че ти харесва.  Hug
Ама не са ме хейтили де. Написали са, че някои неща не им харесват, ама то нормално. Всеки си има вкус. Възмущават ми се на острова - аз пък го обожавам.... та така  Simple Smile

Фата, аз се ориентирах. Горе съм постнала линк със снимки - това не е визуализация, а снимки от изпълнението.

За историята
Скрит текст:
Почти си е така. Еднинят апартамент е мой, а другият негов. Решихме да ги обединим като ни станаха сериозни нещата. Но не се запознахме като по филмите де - не е да съм видяла съседа и да съм луднала по него Wink макар че той си е за лудване [\spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт