Интериорен дизайн – цени и препоръка!

• 312 287
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 975
Ако става въпрос за 3д проект и визуализация не е толкова просто "да минеш с баданарка" и да коригираш...няма начин за 5 минути ,дори и за 15

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 14:44 от No_frame bitch

# 976
Здравейте,

Възможно ли е да се наеме дизайнер за проектиране само на една стая или обикновено работят по проект на целия апартамент?

Ако е възможно, ще съм благодарен за препоръки към кого мога да се обърна във Варна.
По принцип работят,стига да ви устройва цената. Януари се свързах с дизайнер, който стил и портфолио харесвам. Цената е висока за мен, но може би това са нормални цени,тъй като не съм проверявала на други места.
Но към момента не съм се възползвала, тъй като сме в изчакване,по независещи от нас причини,за да правим каквото и да било.

# 977
Ако става въпрос за 3д проект и визуализация не е толкова просто "да минеш с баданарка" и да коригираш...няма начин за 5 минути ,дори и за 15

Ако искате мога да ви пратя 3D проекта, че да му видите "качеството". Образно беше казано. И не за първи път виждам 3D проект. Не мислех, че трябва да се уточнява. С оглед качеството му, дори само функционалното разпределение и опростените тех. чертежи(по пълни така и не получихме, та електрото го оставих на адекватната преценка на електричаря) бяха достатъчни. Които претърпяха после поне 50-60% корекции. Корекции, които още при първи разговор бях маркирала като основни изисквания. Просто не ми се занимаваше.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 15:44 от Аncy

# 978
Здравейте!
Правим ремонт на спалнята и сме се видяли в чудо. В момента едвам делим едно малко и неудобно бюро и искаме нещо, което и двамата да можем да използваме едновременно за работа. Можем да поберем ъглово бюро 170х170 с дълбочина поне 50 и височина около 80. Не успявам да намеря нищо. Мъдрихме какво ли не, да вземем две индетични бюра, едното по-късо, да си построим сами бюро, да вземем направо ъглово, но няма. Препоръчайте ми някой сайт за мебели или решение на проблема? Помня преди време бях намерила един турски, но не мога да се сетя за името му в момента.

# 979
Поръчайте си плот и крака отделно. Понеже е ъглово, да е от две части (все едно две бюра, долепени)
Ние си направихме сами в стила на стаята от дъб и метални крака. Краката са по поръчка от човек в olx. А дървения материал ни го пратиха готов изрязан и изшкурен.
Даже и ще ви излезе и евтино.

# 980
И това мислихме, но е тествано вече от познати, на тях не им се получи, бюрото им падаше в ръцете със всичко върху него, понеже не успяха като хората да си направят сливката между двата плота. Ние имаме и бая неща между двама ни. 4 монитора, 2 лаптопа и още куп джунджурии.

# 981
Да ви направят стабилизиращи греди между краката. Под плота и в задната част. Бонус точки ако си го поискате разглабящо се с болтове.
На нашето мога да се катеря.
Ето това няма как да падне

# 982
Направете си бюрото по поръчка при мебелист. Ще ви го направят до см точно, от какъвто искате материал и цвят + чекмеджета, рафтове и каквото ви е необходимо.
Моят син имаше такова огромно ъглово бюро с цял плот и се движеше със стола свободно по цялата предна част, без да му пречат крака и снадки.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 17:28 от Чи лу

# 983
Можете ли да ми кажете на вас колко ви е излязло горе долу? Искаме нещо, което да ни върши работа, но и да не ни оставя с плачещи джобове. Нямам познати с мебели по поръчка и повечето места не си обявяват цените в сайтовете им.

# 984
Можете ли да ми кажете на вас колко ви е излязло горе долу? Искаме нещо, което да ни върши работа, но и да не ни оставя с плачещи джобове. Нямам познати с мебели по поръчка и повечето места не си обявяват цените в сайтовете им.

Цените за мебели по поръчка са 2 и 200. Аз попаднах на фирма-измамници (знаете), които ми взеха огромна сума за толкова дефектни неща, че да пресмятам тепърва колко ще ми струва да ги демонтирам и поръчам наново. Човекът, който намерих в последствие, взимаше в пъти по-малко и работеше добре. Така че с цената е много непредсказуемо. Пресмеснете си грубо себестойност на плоскости и механизми, другото е труд. Заради тези перипетии, по принцип на никого не бих препоръчала мебели по поръчка, освен ако няма сигурен изпълнител.

# 985
Можете ли да ми кажете на вас колко ви е излязло горе долу?
Нямам никакъв спомен, а и да имах, няма да са актуални цените, това беше през 2007. След 15г употреба от не особено внимателен тийнеджър, впоследствие мъж, нищо му нямаше на бюрото, освен, че избеленият дъб стана демоде. Подарих го на един водопроводчик за да ме отърве от него😆 Плотът беше двоен и ужасно тежеше, но иначе щеше да се огъва, защото е много голям.
Мебелите по поръчка са по-скъпи, но ако намерите свестен мебелист, ще го направи здраво и няма да го сменяте през 2г.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 22:48 от Чи лу

# 986
Ако сте от София може ли да споделите за човека, който ви е правил мебелите в последствие? Единствено имаме препоръка за една фирма, но те правят само мека мебел. Пратих запитване в няколко фирми и фейсбук странички, които ги хвалеха, разбира се след като получа ориентировъчна сума ще ги проуча по-добре, но за сега да придобия представа.

# 987
Дървен плот 80лв и метална конструкция 230лв за бюро 50 на 120см. Миналата година толкова ни излезе. Можеше още да изпилим от цената за краката, но имахме много изисквания и искахме да се свършва.
Съмнява ме при мебелист да паднете под тея цени.

# 988
Те искат три пъти по-голямо и ъглово, за такова си трябва сериозна и обмислена метална конструкция, която ще им излезе бая скъпо.
Моето беше с плоскости на гърбовете и два метални крака в двата предни края, никакви конструкции нямаше, само дебел огромен плот.
Мебелистите освен че купуват материали влагат и труд, който се плаща, няма как.

# 989
Точно, искахме да минем по тънката лайсна и да си го направим сами, но осъзнахме че е по-добре да ни го направи някой. Пратих запитване до една фирма “Стилсън” и тези дни ще ходим до шоурума им да видим какво ще ни предложат, че с човека по Вайбър не успяхме да се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт