Интериорен дизайн – цени и препоръка!

• 314 607
  • 1 058
  •   5
Отговори
# 600
И аз това искам да питам- как вървят  цените за еднократно посещение в дома? Предстои ми освежаване на хола, да поканя въпросния човек да пие едно кафе вкъщи и да си каже мнението за нови цветове и т.н   Peace

# 601
Аз се свързах с Невиана от форума. Препоръчвам Simple Smile

# 602
  • Семейството е винаги с мен:)
Препоръчайте ми фирма за интериорен диазайн за средиземноморски/ скандинавски стил.
Аз съм си избрала вече кухня и  маса и зная цветовете, но искам да видя апартамента в 3д вариант. Не искам изгъзици, а просто функционалност и приятност. Ще получа апартамента на шпакловка и замазка.

# 603
В http://www.dibla.com/# може да разгледаш проекти на голяма част от българските дизайнери. Почти няма студио, което не е част от тази платформа.
Разглеждаш проекти, харесваш си стил, свързваш се с авторите  Peace
Иначе всичко друго ще е реклама и ЕЖК, нали уж не трябва такива неща във форума да се слагат, но така и не разбирам кога е реклама, кога не, защото веднъж може да се слагат линкове, друг път не може, та да не ме обвинят в реклама ти давам този линк, където има мнооооогоооо фирми за дизайн  Wink

# 604
  • Някъде на път....
Аз също ще съм благодарна за някои контакти и препоръки на ЛС. В момента се чудя между Сфумато и Истерия, ще са ми от полза и други мнения!

tsvetunka, сподели моля на кой се спря?  Wink
Аз съм пристрастна, затова питам....

# 605
Аз също ще съм благодарна за някои контакти и препоръки на ЛС. В момента се чудя между Сфумато и Истерия, ще са ми от полза и други мнения!

tsvetunka, сподели моля на кой се спря?  Wink
Аз съм пристрастна, затова питам....

на лични ти написах Wink

# 606
Здравейте, бих била благодарна , ако ми дадете координатите на фирма, която прави 3d интериорни проекти, и евентуално да ми кажете каква е цената на квадратен метър.

Благодаря предварително!

# 607
http://www.dibla.com/user/
Влизаш, разглеждаш, харесваш си, питаш за цена и т.н....

# 608
Здравейте, миналата година си закупихме ново жилище, на шпакловка и замазка. Ползвах услугите на Ona Design, много съм доволна. Цените са съвсем прилични, имат и възможност за консултация преди закупуването. Препоръчвам ги горещо!

# 609
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Здравейте!
Търся си професионален интериорен дизайнер за вила в алпийски стил в област Благоевград .Ще се радвам на всякакви препоръки и предложения

# 610
  • София
Здравейте,

прочетох темата, но някои от мненията са доста стари, затова ще попитам за препоръки за интериорен дизайнер във Варна. Искам коректна фирма/ човек и не предпочитам да наемам от Сф поради причините, които е изтъкнала една потребителка в темата. Не желая контакт по мейл, тел., чакане, нерви и т.н. Искам консултация, изработка на проект и изпълнение.

# 611
Ако не намериш препоръка, разгледай профилите и проектите на този сайт: http://www.dibla.com/user/?users%5Bcategory%5D=&users%5Bcity … ;users%5Bname%5D=

Може да си набележиш двама-трима, да се консултираш с тях и да си избереш този, който най-много ти допадс

# 612
Ако се съди по Dibla, нивото на интериорните дизайнери в България е леле-мале!  ooooh! Всички използват абсолютно едни и същи цветове, едни и същи скучни вече комбинации от мебели, всичко е copy-paste, никакъв усет, никаква индивидуалност... Аз поне не виждам грам въображение и лично творчество, а съм разгледала много огромна част от проектите, представени в платформата. Много разочароващо, ако наистина това е лицето на топ професионализма в областта - много жалко!... Sad

Лично мнение, разбира се, просто споделям моите впечатления от видяното.  Peace

# 613
  • София
Ако не намериш препоръка, разгледай профилите и проектите на този сайт: http://www.dibla.com/user/?users%5Bcategory%5D=&users%5Bcity … ;users%5Bname%5D=

Може да си набележиш двама-трима, да се консултираш с тях и да си избереш този, който най-много ти допадс
Мерси. Хвърлих им едно око преди време, но търся препоръки откакто закъсах с майстори, които избрах от подобен сайт и по реклама.

# 614
  • Пловдив
Здравейте,моля да ми препоръчате интериорен дизайнер /студио за град Пловдив.Предпочитам да е от Пловдив заради пряката и непосредствена комуникация.Ще ремонтирам жилището си и искам да ползвам такъв.При първоначалното обзавеждане ползвах,но не съм доволна. Разгледах платформата,която е посочена тук,но честно казано нищо не ми допадна от предложените за Пловдив ,с изключение на една дама,но тя не си вдига телефона . Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт