Интериорен дизайн – цени и препоръка!

• 311 684
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Г-н Професионалист,
 имам 5 коментара в бг мама и 1 пост във фб и Ви коментирах гугъл бизнеса за месец и половина и за Вас е по цял ден 50 дена, сега разбирам защо цялата Ви работа е:
29 май:

Скрит текст:

А пък за начина Ви на комуникация и грубост се вижда.
Какво си докладвате, днес чак от адвоката разбрахме защо плочките са сложени на 12мм и защо не може плавен преход и че
Цитат
какво ще се съобразявате с нашите желание, каквото такова. Те са си взели паркет без да ни питат

Скрит текст:

А ние като избирахме паркет в комуникацията ни в общият чат нищо не казахте.

Защо имаме сифон и душ на различни стени... пак за вас си го пазите.

и на 2 юли положението в апартамента е:

Скрит текст:

И да, вярно изчистих те си кочината върху плочките поне като си тръгнахте:

Но се вижда колко са мръсни и нащърбени:

Но мръсотията в сифоните, нащърбените плочки при герунга,  липсата на лепило по плочките, кривите фуги, наклона на сифона, който продължава след него....
а върхът на инженерната мисъл:

Защо плочките спират преди конструкцията за таван...

Днес адвокатът ни Ви чакаше, защото г-н Професионалист си води срещите, както проектите - не знае нищо за какво става дума

Показвам част от глупостите Ви:

При ново строителство инсталацията е хоризонтална Wink

За актуализацията Ви на ККС:

Разговор от 22 май:

КСС-то беше ъпдейтнато вчера с тези промени.

Профилът Ви в гугъл беше с 1.2 от общо 5 оценки, не само аз бях ценител на Вашата работа.

Който иска да заповяда да види качество.

Продължавайте да ме обиждате и после ми разправяте, кой кого ще съди за Уронване ( да Ви науча и аз как се пише) на престижа.

И ми обяснявайте после по вайбър, колко е безмислено воденето на война с Вас.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 15:49 от Mishleto

# 1 036
Анси ти каква се явяваше в ситуацията?  Просто кибик или имаш лично отношение в нашия казус?

# 1 037
Форумът е обществен, дискусията е отврена, и всеки може да се явява участник, г-н Благов.
“Кибик” е доста описателно за използващия го.И не че аз съм кибик, но пишете с доста грешки, като за образован човек.
За мен и това е важно, когато комуникирам с някого.Засега, в моите очи, губите с 3:0.

# 1 038
Не мога да повярвам, че съм харесвала проекти на тази фирма, а това, което чета сега, е такова дъно! Изпълнението на банята е скандално, дори човек без опит ще се прави по-добре. Само съд и жестоки неустойки за такава "работа" трябват.

# 1 039
Като чета получавам и аз силно дежа вю като Ancy за един друг господин.

Не ми е работа да ви давам съвети, но ми е съвестно като гледам хора да се излагат. По-добре за вас щеше да е да кажете, че не ви е клиентка. Това което правите е по-лошо от всички възможни негативни ревю-та. Как ще си заплашвате публично клиент как щял да понесе отговорност за дето говорел "лъжи". Това да си заплашваш и обиждаш публично клиентите е дъно, което дори FineDesign не са достигнали. Все още може да кажете, че профилът ви е хакнат и някой злонамерен е писал.

# 1 040
Изискайте решението от делата като сте толкова заинтересувани. Ровете до край поне за да видите развоя и детайлите по делата. Всичко е печелено от мен! Нормално е при толкова много клиенти да има един двама като горната дама, която тропа по масата ама не заявява какво желае. За мен е меко казано елементарно да хейтиш без да заявяваш какво целиш. В съда винаги се заявява апел, а не възмута!

# 1 041
Изискайте решението от делата като сте толкова заинтересувани. Ровете до край поне за да видите развоя и детайлите по делата. Всичко е печелено от мен! Нормално е при толкова много клиенти да има един двама като горната дама, която тропа по масата ама не заявява какво желае. За мен е меко казано елементарно да хейтиш без да заявяваш какво целиш. В съда винаги се заявява апел, а не възмута!

Г-н Калин Благов,
Следя от известно време работата на Крафтекдизйн.
Интересът ми беше породен от това, че мои приятели имаха интерес към компанията Ви и за кратко работиха с Вас.
Гледах видеа, ревюта, проекти, т.к искаха обратна връзка от мен.... всичко на пръв поглед изглежда супер.
До тук само четех мненията Ви по-горе, но никъде не споменавате, че и при Вас нещата не са съвсем перфектни.

Файловете, които им бяхте изпращали по време на работата бяха на изключително ниско ниво.
Аз съм архитект и бях много неприятно изненадан.
Екселските таблици, които ми споделиха, не отговаряха на това професионално отношение и линия, която смятате, че имате. Елементарен, незадълбочен вид на КСС, което се изпраща към клиента.
Образованите хора с високо самочувстие и мнение за бизнеса си не нареждат обиди във вайбър и бг мама.
Нямат 3 коментара в гугъл профила си и не го трият, когато има недоволни клиенти.

Вече виждам от 3-4 места клиенти, които обиждате и използвате терминолгия, която говори само за Вашето ниво, което очевидно смятате, че е високо.

На фона на високата конкуренция, която има в София, не бих избрал фирмата Ви, дори да предлага невероятна услуга, в което се съмнявам, имайки предвид речника Ви, с който си позволявате да обиждате хора, дали от средставата си и които в някакъв момент са Ви имали доверие.

# 1 042
Моля да ми препоръчате интериорен дизайнер за град Пловдив.

# 1 043
  • София

Калин Благов, не знам колко е трудно да се сетите какво искаме. Искаме да си изпълните ангажимента, който поехте пред адвоката ни. Искаме да ни върнете парите и/или  да предоставите фактури за почти 100к, които Ви дадохме на ръка и според Вас вече са изхарчени.
Идвате, лаете колко сте готов да приключим отношения, но стигне ли се действия от Ваша страна, изчезвате пак.

Така ли иначе имаме искова молба за съдебна експертиза на апартамента, която после ще кача, за да се види качеството на ремонта Ви и разликата в КСС в монтажните дейности и надписаните Ви разходи ( примерно допълнителни 150 метра канали.. ДОПЪЛНИТЕЛНИ при апартамент 110 квадрата Grinning и всякакви други куриози...)

# 1 044
Аз се явих на срещата във вашия апартамент с адвоката ви, а вас за поредно ви нямаше.  Излъгахте като предпочитате да се криете тук във форума и да хейтите. Сега вие атакувате с измислица, че аз съм се покривал или съм "лаел". А очевидно е кой лае. Нищо, не ми пречите. Продължавайте си. Може още измислици да сипите, те фактите си говорят за реалните събития. Публикувайте каквото си пожелаете, то има закони за това. И вие вече ги прекрачихте, въпреки че адвоката ви предупреди за тези нарушения.И все пак, продължавайте! Вие сами спряхте ремонта, нарекохте ме какво ли не....ваши приятели също наговорихте да пишат наляво надясно против мен.

# 1 045
  • София
Аз се явих на срещата във вашия апартамент с адвоката ви, а вас за поредно ви нямаше.  Излъгахте като предпочитате да се криете тук във форума и да хейтите. Сега вие атакувате с измислица, че аз съм се покривал или съм "лаел". А очевидно е кой лае. Нищо, не ми пречите. Продължавайте си. Може още измислици да сипите, те фактите си говорят за реалните събития. Публикувайте каквото си пожелаете, то има закони за това. И вие вече ги прекрачихте, въпреки че адвоката ви предупреди за тези нарушения.И все пак, продължавайте! Вие сами спряхте ремонта, нарекохте ме какво ли не....ваши приятели също наговорихте да пишат наляво надясно против мен.

Какво точно сме излъгали?

За парите ли? За липсата на фактури ли? За некачествения ремонт? За кое...

Аз опровержение не виждам, нито факти, само празни приказки.

Ние имаме адвокат, който официално ни представлява, тъй че нашето присъствие е в негово лице.

Беше ли там - беше. Говорихте ли с него? - да.

И ако обичате, точно ВИЕ не ми говорете за закони Wink

И не знам кого сме наговаряли, то се вижда и във фб, и във форума и в изтрият ви за н-ти път профил в гугъл.

# 1 046
  • Sofia
Мисля, че стана ясен спорът. Всеки си направи изводите, а темата доста се разводни. Нещата явно ще се решат в съда. Надявам се да се върнем на темата за цени и препоръки!

# 1 047
Аз работих с RSG architects за апартамент ново строителство в София. Студиото е малко и вероятно поради тази причина ми обърнаха значително внимание. Съотношението цена-качество е отлично, като цената беше значително по-ниска от офертните цени на популярните студиа. Аз обаче не търсех "УАУ" ефект, а функционалност и максимално оползотворяване на пространствата. Работих и с техни фирми за ремонтни дейности и изработка на мебели, но може да се работи и с други фирми.

Здравейте, RSG с кой мебелист работят? Доволни ли сте от изпълнението на мебелите?

# 1 048
Здравейте , следя казуса с ремонта на Милка и имам следните въпроси:

За въпросния 100-110 кв м имот каква цена са ви дали и за всичко с мебели и уреди или само ремонта ?
Какво сте платили досега ?
Доколкото разбирам нещата са ескалирали заради забавени срокове и се наслагват детайлите ? В договора какви срокове са посочени и те са нарушени??
В договора как са заложени климатици - това е важно , а не по той каза/тя каза.
За нива настилки не виждам драма, като 2 мм може да се коригира с подложка или слоя лепило при гранитогреса (има начини)
За съжаление никой няма как да бъде обезщетен по законен път за криви и грозни фуги - това е доста субективно.
За мен лично тук големият проблем не е мърлявата работа и комуникация , а сроковете.
Всеки може да ви даде фактури и за двойна сума. Вие сте се съгласили в договор (надявам се е така) за това какви са разходите.

# 1 049
Здравейте, преди време търсех някакъв лесен начин да си представя как би изглеждала спалнята ни с различни мебели и цветове, без да ангажирам дизайнер. Наскоро попаднах на един сайт и ми се стори доста полезен – https://cozyroomai.com

Можеш да качиш снимка на стаята, да експериментираш с цветове на стените и да пробваш различни идеи за мебели. Първите 3 опита са безплатни, след това мисля, че беше около 5 долара. Резултатите са учудващо реалистични и лично на мен ми помогнаха да си добия по-ясна представа какво искам.

Общи условия

Активация на акаунт