Отговори
# 105
  • София/Овча купел 2
ЧЕСТИТО  ГОСПОЖО vivi_mm!
Желая ви дълги години безоблачен и изпълнен с много любов брачен живот!

# 106
Ето ме пак.
VIVI__MM - честито бракосъчетание!  Мило младо семейство, да сте ни живи, здрави и щастливи! През съвместният ви житейски път да ви съпътства много любов, разбирателство и хармония! Да се радвате на живи и здрави деца и внуци, а на златната ви сватба да сме живи и ние пак да ви поздравим!!!
Фокси, много яко сватбено маце си, въпреки коремчето - то нека си расте, че и бебчетата да си пораснат, пък де да знаеш може и по 3 кила да се родят /Дай Боже/! Колкото до пола - дано пък имаш късмет и едното да излезне малко момиченце!
Йоли, имала си направо премеждие, ама ти се е разминало ... посмях се и аз на инсп. Дюдю,  ама като си помислих на теб какво ти е било...
Бульовче, радвам се, че си се справила с кръвното, сега и настинката да ти мине!
Пис, дано успеете да ги изртебите тия гадини, а после голямо чистене те чака, много болести разнасят /уви/, всеки изпитва отвращение към тия животни. Никой не е застрахован от тая напаст, а комшиите - "мечката като заиграе" и при тях, тогава ще видим дали ги интересува или не.
      Ние напредваме с покупките за бебето - купихме люлка, много е сладка, в зеленичко, но нямам апарат в момента, за да я снимам. Донесоха ми и от Франция подаръци. Като се върне апарата от Египед, ще наснимам всичко и ще го кача в албумчето, пък той апарата може да си дойде и с подаръци  Joy от свекър ми де  Laughing
Сега ми остава да се заема с плетките и аз, ама още се чудя дали ще се справя ...
От мен - целувки по коремчетата!!!

# 107
  • Стара Загора
VIVI_MM ,Честито госпожо,много здраве,любов и детски смях да изпълва домът ви до края на дните ви   bouquet

И на мен нещо ми се губи Гея newsm78 дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig

# 108
Аз се завърнах и сега като чета, как докитата бъркат, почвам да се позамислям(май ще оставя някой неща тати да ги купува(харесала съм си количка, има я и в двата цвята, така че като се роди и тати марш към магазина).Ще си харесам и комплекти за изписването и каквото е тати ще го вземе.Днес цял ден една глава ме боли ужас, и  само на сън ме гони, но сега ще юрна милото да отидем на кафенце.

Целувам ви.
Утре ще ходя на лекция на сп.9мес. надявам се да ми е полезна, както всеки път.

# 109
  • София/Овча купел 2

Сега ми остава да се заема с плетките и аз, ама още се чудя дали ще се справя ...

Няма начин да не се справиш,няма нищо сложно в плетенето knit.Ето и някои идеи за желаещите да плетат.

# 110
Нуни, благодаря, може и да се пробвам.
Сега - едно поздравче за вас /копнах го от друго форумче, защото ми хареса/:

Ден преди раждането си дете попитало Бог:
-Не знам защо ще се появя на този свят?Какво трябва да правя?
Бог отговорил:
-Ще ти подаря ангел,който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.
-Но как ще го разбирам,аз не знам езика на ангелите?
-Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.
-А как е името на този мой ангел?
-Не е важно как се казва ,той има много имена.Ти ще го наричаш МAМО!

# 111
Привет,момичета! newsm47
Аз докато чистех реших да се вмъкна тук за малко да видя какво съм изпуснала пак.
^desika^тази снимчица-картинка,която си публикувала със заснежена зима навън така ме размечта за хубава зимна снежна Коледа!!!Чак си я представих така ясно от моя прозорец,ама вкъщи да ти е сладко,уютно и топличко разбира се Hug
Да след месец идва декември,а там и празниците-весело ще е ,а след празниците и прекрасните събития в живота ни.За всеки от нас 2009 година ще почне с приказен подарък  ylinfant
А това за пола...хм...почти съм сигурна,че ще има изненади във форума ни накрая WinkВече взех да се замислям дали да спра с розовите покупки и да мина на бели,жълти..... Laughing
Vivi -честита ви сватба!!!Много щастие и семейна хармония и разбира се здраво пухкаво бебче февруари!
Айде,аз отивам да си дочиствам,че пак иначе ще остане за утре.

# 112
Бухтичке, благодаря за поздрава. Много е сладурски  Flowers Bouquet

Darima аз снощи се бях поразмечтала. Ходихме до един от моловете и те навсякъде започнали да украсяват. Та то не са елхички, играчки, лампички. Много е готино и най-вече създава едно празнично настроение.

Момичета и аз си направих първите покупки от ЛаРедут. Та в този ред на мисля моля някоя от поръчвалите мами ми обясни за колко време присстига поръчката и как ще си я взема. Ние с милото сме по цял ден на работа и предполагам ще ни оставят известие от пощата и след това ще си вземем поръчката направо от там  newsm78

# 113
^desika^ ,на мен поръчките са ми пристигали средно от 2 до 4 седмици.То само един път бяха 4 седмици,иначе горе-долу към 20-ия ден пристигат,даже последния път ми дойдоха на 12 ден... По малките поръчки  и по-леките са ми ги носили до вратата вкъщи,а по-обемистите съм си ги взимала от пощата.Ще получиш известие при всички случаи.Мисля,че и да ти ги донесе пощальона и вие не сте си вкъщи,би трябвало да бъдете усведомени чрез бележка,че имате получена пратка....Спокойно,при всички положения ще си получиш поръчката Mr. Green

# 114
Виви- Честитооооо и наздраве! 

Десика- аз получих моята поръчка на 3-тата седмица. Ако е до 2 кг я получаваш в пощата, ако е над 2кг- на митницата.

Ние бяхме в Джъмбо. Ники награби няколко играчки, но докато обикаляхме, успя да им се насити, да хвърли повечето  hahaha. Видях и някакви колички на Чико за 200 лв.
Преди почти не съм купувала розови дрехи, но бях купила роклички  Laughing. Посмях да им махна етикета, чак като се роди Никита  Laughing. Сега пак не купувам в розово- не е моя цвят, а и плюс това само розови дрехи получаваме за подаръци.

# 115
Мерси Фокси,

наща няма да е от най-тежките  Wink Сега взех няколко неща за пробата. Бодинцата са различни размери, за да мога да преценя кой размер е най-подходящ да поръчвам за в бъдеще.

Някоя от вас купувала ли си е сутиен за бременни? Нещо не мога да схвана- сутиените за бременни и сутиени за кърмачки еднакви ли са? В смисъл ползваш преди и след това  newsm78
Моите  bombsпродължават да си растът и определено трябва да им купя нещо по-удобно  Simple Smile

# 116
Хм,интересно newsm78 На мен никога не ми се е налагало да ходя до митницата,за да си взема поръчката...А определено съм имала по-тежки от 2кг. поръчки... Може би в различните градове положението е различно newsm78

# 117
VIVI_MM,честито!Много любов и разбирателство ви желая!

И аз сутринта дълго гледах картинката със "зимния прозорец"...има някаква особена атмосфера и е много въздействаща!
PIS74,аз нямам опит с тия гадове,но ти съчуствам истински!Ако има нещо,към което да изпитвам неподправен и необясним страх и ужас,то това са мишки и плъхове!Има фирми,които правят дератизация.Проучи им офертите и притисни домоуправителя да даде от общите пари за да се справите с този проблем,защото той е наистина общ!А до тогава, за да не се психясваш, може да си вземеш да гледаш филма на Дисни "Рататуй"...и може би,ако не да ги заобичаш,поне да приемеш плъховете просто за още един вид животинки...брррр!Пък и в днешно време нали няма бубонна чума,та страхът от пренасяните болести остава малко на заден план Laughing Я си представи,че по мазетата щъкаха сиви зайци....щяхме да се отвращаваме от тях!
Carbo,живеете ли вече в новия си дом?

Desika,сутиените за кърмачки се различават само по това,че отпред се отваря едно като платка и можеш да кърмиш без да сваляш сутиена като цяло.Аз не съм имала,но то е защото вкъщи не мога да стоя със сутиен,а навън не ми е и хрумвало да кърмя... newsm78 Сега незнам как ще бъде Laughing Иначе си купих за бременни-няма банели,няма подплънки.

# 118
Здравейте,момичета!Фокси наистина си най-секси близнашката мама.Снимкте са страхотни.vivi_mm честито,госпожа!!!Много да сте щастливи,много да се обичате и много да се слушате.По вярното е много да те слушат WinkPIS74f не е за смях ситуацията у вас,но извинявай нямаше как да не се посмея.Представям си как милото ти върви напред с чехъл в ръка а ти горката след него го буташ.Наистина си е доста голяма гадостта и ви желая от сърце да се оттървете по някакъвя начин от тая гадост.У нас по едно време бяха плъзнали хлебарки,та долу горе си имам напредвид какво е. Макар че нашия блок не е панелен гадостите си ги има навсякъде. JoyПосмях се и за сметка на ioli Миличките вие двете.Но по-добре на такива премеждия да се смеем отколкото да се оплакваме от болки.Не се сърдете само.  bouquetdessi06 стаята е наистина много хубава,но ние смятаме бебка да спи при нас поне дакато порасне малко.Каката я отделих в нейна стая едва когато стана в първи клас.В началото ставах не знам по колко пъти вечер да я гледам.Така че мисля и бебка да си спи докато поотрасне при нас.Сега ви оставям.Нещо ми се стяга корема че попрекалих с чистенето.Лека вечер на всички и целувки от мен!

# 119
Здравейте,момичета!Фокси наистина си най-секси близнашката мама.Снимкте са страхотни.

Много ти благодаря за "определението",което ми даде,но малко се притесних,че казваш "най-"...Много мами в този момент може би са се обидили,а аз не искам това... Според мен бремеността прави чудеса с всяка жена и всяка една изглежда добре по свой си начин...Не може да има категоризация за "най" в случая...  Много благодаря и наистина се радвам,че според вас изглеждам добре,но не съм "най-" Blush

Общи условия

Активация на акаунт