Отговори
# 120
здравейте милички Kissing Heart как сте?Аз преди малко станах и въпреки че съм в добро настроение съм малко уморена,защото Човечето ме буди всяка нощ в 2-3 часа.Честито на VIVI_MM,много здраве,щастие и късмет...а и мъничко,послушно и здраво февруарско човече  bouquet

# 121
http://thumb9.webshots.net/t/71/71/9/72/63/2268972630014348909Mthhqq_th.jpg

Простете,че експериментирам тук,но ако се получи... newsm44
Еее,не е каквото исках,ама...

# 122
Фокси ,миличка,наистина си права.Не съм искала да засегна никоя от мамите.Ние тук сме си като едно голямо семейство.И всяка бъдеща мама си има своя чар стига да продължава да се поддържа добре.Но аз имах в предвид ''близнашка''.Много усмивки от мен  bouquet

# 123
Desika,сутиените за кърмачки се различават само по това,че отпред се отваря едно като платка и можеш да кърмиш без да сваляш сутиена като цяло.Аз не съм имала,но то е защото вкъщи не мога да стоя със сутиен,а навън не ми е и хрумвало да кърмя... newsm78 Сега незнам как ще бъде Laughing Иначе си купих за бременни-няма банели,няма подплънки.

А тези сутиени за бременни, защо са без банели? Какво представялват, нещо като тези спортните ли  newsm78
И аз не понасям сутиени и особенно в къщи, ама с това наедряване ме е страх после да не започнат да гледат надолу.

За втората срещичка нямаме май много ентусиасти. Ама те и повечето мами не пишат събота-неделя та може и на това да се дължи.

# 124
Фокси ,миличка,наистина си права.Не съм искала да засегна никоя от мамите.Ние тук сме си като едно голямо семейство.И всяка бъдеща мама си има своя чар стига да продължава да се поддържа добре.Но аз имах в предвид ''близнашка''.Много усмивки от мен  bouquet

В такъв случай приемам комплимента Simple Smile И от мен имаш много усмивки и БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet

# 125
Момичета,ние с бъдещият татко,днес се занимавахме с украсяване на моето коремче.Снимка съм сложила  в ..нашите коремчета..
Аз също май не съм на ясно за тези сутиени...но е време да започна да се интересувам!!!!

# 126
dessi06 голяма игра е паднала с това рисуване,но пък се е получило много сладко и хубаво!!! И явно с мъжа ти имате скрити заложби...да не би да сте художници??? newsm78 Mr. Green

# 127
Фокси,мерси много...аз с рисуването съм на Вие...но мъжа ми той си пада по тези неща....... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 128
dessi06 ихааа голяма работа сте с мъжо ти  newsm51 как ви е хрумнало само. Като видях и на мен ми се прииска ама няма как. В случая аз съм художничката в семейството ( това ми е средното образование), но няма как сама да се изрисувам, а татето горкия ще го докара много в стил кубизъм в наи-добрия случай, да не казвам че и доста абстрактно  smile3503 та ще си седим неизрисувани с бебо  Laughing
 А само да довърша военната сводка от сутринтта. Положението в нас продължава да е в бойна готовност с леки престрелки от време на време и за сега с 3 жертви от страна на плъховете, силно се моля да се ограничим до тях ама като гледам май са цял батальон  smile3530 Все още сме в процес на обследване къде може да са им дупките и там където открихме я запушихме, лошото е че очевидно не е една а в кухнята има много стационарни шкафове и е доста трудно  wait Аз съм поела логистичната подкрепа на бойните действия и давам напътствия от далеч а тетето съм го пуснала като авангард  и основна ( да не казвам единствна) боина еденица от наша страна.  Молете се да няма новини за нас по CNN  rotfImbo До сега чистих ама стига толкоз, че малчо взе да протестира  то е ясно, че като свърши войната ще ме чака голямо чистене....
 А както  виждате и аз се опитвам да гледам на нещата от смешната страна щото иначе ако погледна сериозно ме избива на истерия  rotfImao та по добре е да се похилим отколкото да истерясвам, така че в никакв случай не се сърдя. Аз по принцип не се страхувам много от плъхове, от мишки никак, но сега да си призная ме е страх и то наи-вече да не ме стресне някаде някой спотайващ се "враг на народа", че точно в тия месеци май не е препоръчиелно да се страскаме , не че знам защо ама ме е страх наи-вече за бебо да не стане беля иначе съм "яко копеле" и бих се справила........
 Ха стига толкоз .....да не ви тормозя и вас....
За БГмама от центъра на бойните действия предаде репортер Пепи ( по неволя участник в същите)  Joy

# 129
момичета, откраднах от декемврийките едно много интересно и полезно (поне за мен) сайтче:
http://baby2see.com/index.html
разбира се, за активно ползващите английски език е (извинявам се на останалите Embarassed).
отстрани, вдясно, има менюта за различни функции - развитието на бебето по седмици, месеци, триместри, изчисляване на тегло, пак игра с предсказване на пола и нещото, което на мен много ми хареса - таймер на контракциите. и след като половин ден следих какво се получава при мен, то се поуспокоих малко за моето стягане на корема. ако го няма като линкче на първата страничка, то ще го добавя там.

честито и гор-чи-вооо на двете нови-новенички госпожи Виви и Биби! обичайте много половинките си, уважавайте се взаимно и нека семейният ви живот е дълъг, огласян от детски смях и обсипан с розови листенца!

# 130
бульовче , линкчето го има добавено...И аз съм "влюбена" в този сайт Mr. Green Има доста полезна информация....
PIS74f умирам от смях с вашите премеждия...То не че е за смях,ама ти така хубаво украсяваш нещата,че...Добър репортер си!!!

# 131
  • Стара Загора
Момичета,Гея се нуждае от нашите форумски палци,в болницата е с кървене и има опастност за бебка.Сега са й спряли фраксипарина и кървенето е понамаляло ,сложили са някаква инжекция за белите дробове на бебчето и ще лежи в болницата до сряда  Praynig Praynig Praynig
Боже,дано всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 132
Ужас!!! Praynig Praynig Praynig Аз се притеснявах,че нещо може да се е случило,след като тя спомена за зацапването,но не смеех да го мисля,камо ли да го споменавам... Sad Боже,дано всичко да се оправи!!! Praynig Praynig Praynig

# 133
ах, миличката Гея! Sad стискам палци, стискам очи, стискам всичко каквото мога и се моля бързо да се оправи и нещата да се подредят възможно най-добре за нея и бебчето! Зъбче, ако можеш, прати й нашите пожелания и стиснати палци!

# 134
Стискам палци за Гея и за бебчето..дано всичко да се оправи Praynig Praynig Praynig
Дано Господ и помогне,дано дано!

Общи условия

Активация на акаунт