Отговори
# 135
  • Бургас
 Praynig Praynig Praynig Дано всичко да е наред! Cry А аз тая вечер гледам само някакви скапани предавания за малформации, увреждания и... абе нямам думи!

# 136
Дано се размине всичко!Толкова желано и изстрадано бебче!Geia,дано е вярно това,че положителната енергия може да се предава!!! Hug
RED,и аз гледах btv репортерите...и доста мислих след това..

# 137
Стискам палци и се моля за Гея и нейната бебка, надявам се, че позитивната енергия, която й изпращаме ще помогне Praynig Praynig Praynig

# 138
И аз се моля за нея и за бебка. Дано всичко е наред и докторите да успеят да ги позакрепят.  Praynig

Не знам какво да кажа, а все си мислех, че най-страшния период  е минал.

zabche кажи и че всички мислим за нея и бебка и се молим да се възстановят.

# 139
  • Стара Загора
Деси06,пратих ти тел.на лични

# 140
Момичета , когато имате някаква информация пишете.
Сигурна съм, че всички са много притеснени и ще мислим постоянно за нея.

# 141
Дано всичко да е наред с Гейа и с бебето Praynig Praynig Praynig

# 142
Ох сега пък Geia ама защо така и то точно на хора, който най-много са изстрадали и изчакали тия бебчета. То на който и да се случи си е страшно.... ooooh!
 стискам палци и се моля да се оправят нещата Praynig
 А и малко се успокоявам, че там са добри специалисти и със сигурност ще направят всичко възможно.

# 143
Момичета може ли един съвет......Налага се зъболекарката да ми постави упойка за един зъб,който много ме боли и тя не може да работи спокойно,защото аз само подскачам,как мислите,дали ще навреди на бебка?

# 144
Момичета говорих с Гея по телефона,звучеше добре ,каза че кървенето преминало но има нужда от лекарства и наблюдение.Това е било от плацентата,сега и бият някакви  инжекции за белите дробове на бебето,ако се наложи спешно секцио...дано НЕ СЕ НАЛОЖИ HugКазах и че всички сме с нея...и се молим за бебка и нея.Утре пак ще и звънна.Стискайте палци.

# 145
Хайде да се помолим за Гея,дано Господ да е с нея и дано да даде сили на нея и на бебето да се справят със ситуацията... baby_neutral

# 146
Мерси за информацията,DessyДа се надяваме,че всичко ще завърши добре Praynig

# 147
 newsm17дано е оправят това е много деликатна ситуация

# 148
Деси, мерси за инфото, ще чакаме да ни държиш в течение, а ние ще продължаваме да се надяваме всичко да е наред Praynig

# 149
  • София
 Praynig Praynig Praynig за Гея и бебка!!! Боже, пази ги... Sad

Общи условия

Активация на акаунт