Отговори
# 150
Деска много ти благодаря за информацията. Направо настръхвам като чета през какво преминава Геия  Cry

Важното е, че тя е спокойна, което определно се отразява добре на бебка.
А нали я бяха гледали преди няколко дни и казаха, че нямало отлепване на плацентата , всичко с матката и шийката й беше наред  newsm78

# 151
Момичета много лошо е това, което се случва с Гея! Надявам се, че всичко с нея и с бебчето ще е наред! Моля се за здравето им и стискам силно палци! Пишете, когато пак се чуете с нея и й предайте, че всички й пожелаваме всичко да мине бързо и скоро да се приберат вкъщи здравички, а бебката да си спинка спокойно в коремчето на мама!  Praynig

# 152
Сега говорих с Dessy06 и тя каза,че утре пак щяла да звънне на Гея...Дано дотогава положението да се подобри и скоро да прочетем ПОЛОЖИТЕЛЕН пост от самата Гея Praynig

# 153
  • Sofia
Много много се моля всичко с Гея да е наред!  Praynig Praynig Praynig
Да се надяваме, че докторите си знаят работата и ще оправят нещата!...
Моля, който има връзка, кажете й че стискаме много палци и сме с нея!
И пишете как се развиват нещата, много ще я мислиме.... Rolling Eyes

# 154
  • София/Овча купел 2
И аз се подреждам с молитвите за Гейа и бебчето и  Praynig Praynig Praynig.През предишната си бременност лежах 4 пъти за кървене,а още колко си траях и лежах в къщи не знам вече.Тогава моята лекарка ми каза,че най-чаканите бебета създават най-много проблеми дъщеря ни се появи след 3г опити.

# 155
  • Стара Загора
Dessi06,радвам се че си се чула с Гея Hug
Боже пази нейната рожбичка  Praynig Praynig Praynig

# 156
ДОБРО УТРО МАМЧЕТА! ДАНО ВСИЧКО С ГЕИА И БЕБА ДА Е НАРЕД Praynig Praynig Praynig

# 157
Добро утро момичета!Стискам палци и от все сърце се моля за Гея и малката бебка.Дано всичко е нормално и се приберат живи и здравички в къщи! newsm17

# 158
  • София
Добро утро!
Едва сега прочетох за Geia и се моля всичко с нея и бебчо да е наред!  Praynig
Dessi, предай и нашата положителна енергия, и ще чакаме информация.  Praynig

# 159
 Добро утро, момичета!

Много е тегаво положението на Гея! Днес мисля да ида в една Търновска църква и да запаля свещичка за тяхно здраве (нейното и на бебенцето). Тя нали си ни е болярка, дано да й помогне  Praynig

ПИС , голяма си ми сладурана! Определено имаш не само художнически, а и писателски наклонности. А за тази "напаст" не знам какъв съвет да ти дам  newsm78 Освен да помислите за смяна на квартирата... малко е ненавременно и твърде радикално, ама я си представи (Недай си, Боже!), че проблемът не се реши до появата на малкия човек  #Crazy

Иначе аз събота и неделя освен активното преяждане и пасивния мързел май с нищо друго не мога да се похваля  Flushed Днес тормозя мъжо да ходим по магазините и да избираме разни хубости за къщичката (като обзавеждане за вана, цветове за стени и т.н.), ама нейсе. Хич не обичат да ходят по магазините тия мъже, да им се неначудиш  smile3516 И все едни къдрави оправдания измислят... Хайде,от мен да мине, днес няма да го тормозя повече, нали и без това утре ще се возим до Плевен на среща с доки - няма да издевателствам, че току-виж са ме оставили някъде по пътя  newsm49

Ето го и тазсутрешния поздрав, специално за Гея, "Нека бъде светлина" : http://vbox7.com/play:23c91522

smile3525

# 160
Добро Утро Мамчета,
Аз съм изпуснала цял роман.

Ангелчета за Гея и бебчото, да бдят над тях и да ги закрилят.

Hug Прегръдки на всички.

# 161
teodora_popova
   относно упойките. Аз до преди месец правех няколко зъба и имаше и такива моменти с непоносима болка. Та самата стоматоложка избягваше да ползва упойки в нашия случай, но когато се налагаше слагаше някаква в самия зъб , в каналите преди да вади нервите. Но да си призная почти нямаше ефект е все пак издържах значи е свършило работа  Wink. А питах и лекаря, който ми води ЖК и той каза, че нама проблем че това били локални упойки и не вредели на бебето и било по-добре отколкото силната болка и стреса те били по-опасни.......Но за по-сигурно защо не звънеш на твоя доки да си каже и той мнението. Моята стоматоложка така каза, че ако се наложи вадене на зъб и слагане на по-силна упойка ще звъним на лакаря ми да се съветваме. Е на мен ми се размина , но все пак си питай. Желая ти успех и всичко да мине по-безболезнено и бързо   bouquet
  fingerscrossed    Praynig  за Гея важното е, че критичния момент е отминал , сега бързо да се възстановява и да се маха от болницата на спокойствие.
  А  Мартеничка   за местене от квартирата сега не ми се мисли никак даже. От 3 години сме тук и си я харесвам, а и е перфектна за гледане на бебе - топла и сравнително тиха. А и ни е по джоба. Това с тия гадини доста ме озадачава защото преди нас тук живееха едни приятели доста години и не е имало такъв случай , а и при нас за 3 год. та все още лежа на ухото, че това е инцидентно и е заради ремонта на блока. А и не ми се иска да се предавам пред няколко сиви плъха доколкото се знам по-скоро те ще си тръгнат отколкото ние  smile3540   smile3519   ritnik
  Хубав ден на всички и по-лесно да се адаптираме към новата работна седмица .....ей много е тежък тоя понеделник ....друго си е петака  Mr. Green

# 162
Добро утро и от мен!

PraynigГейа, стискам палци всичко да е наред!!!! Дано се оправите бързо и да изтраете до финала Hug!!!

Тук вали така приятно, че ми идва пак да си легна Whistling.

Весел ден на всички, късмет на Гейа.

ПИС- мускетарка на февруарките! Герой от войната със сивото войнство. Три пъти УРА-УРА-УРА! Hug

# 163
Добро утро и от мен Hug

Днес няма да пускам сутрешния си пост с картинка,защото нещо не ми е на кеф,като знам какво става с Гея...Но за сметка на това ви целувам всички и ви прегръщам Hug И дано днешния ден да ни донесе хубави емоции!

# 164
 Добро утро мами
 newsm17 newsm17 newsm17 за Гея дано всичко се оправи с тях  Praynig Ще стискам палци.
Направи тръпки ме побиха като го прочетох
дано да има добри новини днес

Общи условия

Активация на акаунт