81 Американска - следеуфорийна и отрезвяваща

• 12 586
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Ева, хайде да се похвалиш с добри резултати  Hug Само положителни мисли, няма да мислиш сценарии  Wink

Бенс, всичко ще се оправи! Добре, че не ви преместиха! Съпругът ти е с хубава професия, ще си намери работа бързо  Peace

Мишолина, ти с това менталити как въобще си излязла от БГ  Joy

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 00:15 от Пумпал

# 121
Аз Дида по този начин не съм я виждала да сяда, но пък аз си седях така сигурно до тинейджърска възраст .
МВК тези сипи къп с мек накрайник за които говори Анет , при нас не свършиха работа - на детото му беше трудно да пие . Направо си пропи от нормална сипи къп ( на Гербер)на около 1г. 3м .
 Ева дано не е лошо това на яйчника . Дръж ни в течение  Hug
 Мляко пия сутрин с нес кафето - така и не можах да пропия тукашното кафе . На ден може би ми се събира около 400мл мляко . Дида изобщо не пиеше прясно  след като спряхме формулата - едва като тръгна на дей кеър тук пропи отново ( и то студено  Shocked).
 На Матю давах сутрин с кашата уол милк , а вечер формула. Сега сме само на формула ( уж има всички необходими неща)
 Иве толкова съжалявам . Пожелавам бързо да се справите . Както каза Ева - важното е вие да сте здрави .   Съпруга ти е с хубава професия , сигурна съм че ще си намери работа  Hug

Кюбит днес правихме тест 135 хил. са , но казват че по принцип може да паднат отново ( освен ако организма не се справи самичък). Сега ни остава да чакаме и да се надяваме да е вирус. Няма да ви плаша повече. Благодаря най - искрено на всички за подкрепата , толкова помага   bouquet

# 122
Рая, Бенс, Ева - съжалявам за това, което преживявате.  Hug Само положителни мисли ви пращам!!!!  Praynig

Чета ви тук и се яудех кога горе-долу започват да заспиват децата без помощни средства от сорта на мляко, биберон и т.н. Горе-долу от каква възраст е възможно? (Моят педиатър ме убеждаваше, че след 6ти месец трябва да стане тази работа, но той май имаше предвид метода с плаченето)

Да ви кажа как си вкарах таралеж в гащите. Онзи ден купихме това:
http://www.radioflyer.com/specialty/specialty_12.html
И сега само трябва да търча да го обръщам като стигне до края на стаята. Прииска ми се да живеем в коридор, който не свършва! (Аз нали се хвалех, че бебето само си играе, хак да ми е сега  hahaha)

# 123
'

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 08:03 от Пумпал

# 124
Джи, може да започне отрано (малкия вече се пробва да сяда така), може и по-късно (брат му започна след 2 г.), може и изобщо да не се стигне до подобна позиция на сядане. Факт е, че им е по-удобно в играта, но в дългосрочен план, не влияе добре на гръбначния стълб и може дори да деформира походката.

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 00:36 от Кейси

# 125
  • USA
Джи, аз имам същите наблюдения, че като оставя нещата да се развиват от самосебе си, се получават естествено. Затова много не си давам зор да махам биберони, шишета и т.н. Когато е готов, той сам ще си покаже.

Ева, имаш положителни мисли и от мен! Всичко ще е наред.  Hug

Мишолина, той сигурно не знае човекът, че източноевропейски манталитет е мръсна дума.

Абе, тази тема верно е отрезвяваща с толкова лоши новини.  Confused

# 126

Мишолина, той сигурно не знае човекът, че източноевропейски манталитет е мръсна дума.

Joy голяма забава с този манталитет Simple Smile

# 127
Аууу, Пумпал, не ме плаши така. Аз го взех, защото реших, че ще стои добре под елхата, напълнено с подаръци. Изобщо не съм подозирала какъв абтогол ще е. Да, за правилата си права. Аз само така информативно питам.  Grinning

И аз много се смях на инточноевропейския манталитет.  Joy

# 128
Хилете се, да, той се опитваше да помогне, човека - да ми даде нова посока за търсене, и вдъхновение  Crazy Ще ми излезе късметЯ някъде  Mr. Green

==============================
Бенс, за търсенето - не знам колко е сравнима моята ситуация, но засега най-много успех имам с препоръки от приятели...Просто да се обади на всички, които познава...Отворените позиции изобщо не стигат до агентите в този пазар...

# 129
[quote author=мишолина link=topic=345571.msg9171985#msg9171985
Бенс, за търсенето - не знам колко е сравнима моята ситуация, но засега най-много успех имам с препоръки от приятели...Просто да се обади на всички, които познава...Отворените позиции изобщо не стигат до агентите в този пазар...
[/quote]

Абсолютно! Точно това и писах сега на лични. То това по принцип си е вярно, но сега особено много май.

Късмет и на теб Мишолина, дано скоро да се похвалиш с нова работа! (Аз реших да започна сериозно с търсенето след нова година, дано да е по-добре пазарът тогава)

# 130
Знам че малко, като телемаркетър започвам да звуча вече, но пак да ви припомня, че събираме пари за дарение за Училището за незрящи деца Варна. Събрали сме около $900 вече и днес научихме, че фирмата, от която смятаме да купим усройствата за комуникация, които учителите предложиха, реши да ни направи дарение, горе-долу на стойност $800. Сега ще говоря отново с училището, за да проверя, какво друго можем да им купим с парите, които събрахме.

Ако някой все още иска да се включи, да пише на Зора на лични за адрес да и прати чек.
Благодаря!

# 131
Аз направо забравих за тази благотворителна кампания  Embarassed Спомням си че Ани пусна тема и се канех да и пиша миналата седмица дали още събирате.
Зора изпрати ми адреса - да се включа и аз . Дано да им помогнем на тези деца поне малко.
Ати ние този вид играчки ги взехме след като навърши 1г. Вече беше стабилен при ходенето - сега бута и ги кара с интерес.

# 132
  • Чикаго / София
Bens, дано всичко се нареди и бързо да си намери работа. Всяко зло за добро! Hug

Ева, стискам палци и на теб, всичко да е наред.  Hug

# 133
  • usa
много лоши новини в тази тема Sad.

рая, дано всичко се оправи бързо! аз често подозирам лекарите, че с основната цел да измъкнат пари от застраховките при най-малкия повод поръчват купища изследвания и плашат пациентите си и близките им без истинска причина. надявам се при вас да е така! чакаме да се похвалиш скоро, че отново всичко е наред!

ева, дано се оправят нещата при теб без операция!

бенс, много неприятно! дано да е за добро - да си намери съпругът ти по-добра работа. чувам президентът търсел кого да назначи на няколкото позиции, които се освобождавали през януари  Wink. за здравната застраховка - за кобра не се ли квалифицирате?
като слушам ежедневно коя компания колко хиляди служители съкращавала, започвам сериозно да се плаша  Confused. днес към обяд се разминах с един от шефовете ми в коридора, той подметна "i have something to share with you but don't know how to start" и ме подмина, аз цял следобед си блъскам главата какво ли е имал предвид и дали и нашата компания няма да обяви тия дни, че съкращава един човек с източноевропейски манталитет Confused...

# 134
  • USA
Миз, защо направо не го попиташ? Той направо те е забил с тази раплика. Мисля си, че е нещо друго обаче. Обикновено тези новини се поднасят изненадващо.

Общи условия

Активация на акаунт