81 Американска - следеуфорийна и отрезвяваща

• 12 544
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 06:32 от Jenna

# 211

кога за първи път купихте бейби-лаптоп, че вече не можем да си разделим моя  Crazy

И мойта щерка кандидат програмистка се изявява, ама ще мине и без бейби лаптоп , след всичките нови бръмчила, дето за минимално време ме накараха да се замисля на кой точно полилей да увися въжето  Mr. Green ......ша ма извинява......
Както и Джена е казала (и аз успяла да прочета преди да бъде изтрито, Джено стига трила....ще бойкотирам) разходите според мен се определят от приходите. Поне в наш'то семейство,  засега действа тази система. Чак хитлеровски режим
не сме установили, но това е защото аз се правя на голяма спестовница ( да се чете скръндза  Mr. Green).
Бенс съчуствам, знам как се чустваш, и ние зза малко да се окажем в същата ситуация, та веднага почнахме да мислим за други алтернативи. Жалко, че са ви сварили неподготвени. Вярно, няма гаранция за никой  Sad Стискам палци да се появи нова, по-добра възможност.
Рая дано се окаже по-малкото зло  Praynig , кога ще имате нови резултати или кога могат да се правят изследвания отново? Ева бъди все така силна, прегръдки...
Идния петък Изабел за първи път ще види дядо и баба по бащина линия

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 08:05 от penguin

# 212
Пумпи, айдеее, отиде ни президенството  Joy
вие пък, президент-ки ще ставате, на България, нали? щот форумски писаници, само в УСА важат, пък и за там не важите за кандидат-ки  Mr. Green

може и президентски майки  Joy
е тогава пък съвсем няма да ви важат писаниците, ще кажат че е от вашето eastern european mentality Joy

# 213
О, Белла Изабелла е рожденичка!!!! Да ви радва много!

# 214
  • USA
Какъв празник е днес? Нещо много народ ми се видя по  улиците и ресторантите. Ако ще споделяте рецепти, може ли да е в темата да намажем и ние? (после може да триете ако искате  Mr. Green)

# 215
Winx, Veterans day е днес.

# 216
Всичко , което е осдтаноло написано съм го прочела. При мен нищо ново / събират ми се 74 почивни часа  Shocked, добре е за Плами и баща му- ще си имат слугинаж/
От утре започвам един онлайн курс, както се казва малко ментал упражнения не са излишни / в последно време се улавям че чета само брошурите на хранителните магазини  ooooh!/
Джена, много ти завиждам и то не благородно Twisted Evil за апартамента, който е близо до Манхатън Sunglasses

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 00:54 от MVK

# 217
аз да ти кажа, Агентке, се отказах да му давам 'заместители'. Иска дистанцинното - има го, по цял ден ходи из къщи и сменя канали. Същото е и с телефона ми - напред назад държи го на ухото, вика "ало" с важно изражение, или пък цъка и се обажда/праща съобщения налявно надясно. В крайна сметка все някога ще му омръзне, а  Thinking

кака, няма такова нещо Laughing 7-8 месеца това са любимите играчки.
вече два истински телефона е счупил и онзи ден направи дупка в екрана на трети.

дистанционните до скоро бяха заместители, но вече разбира разликата и иска само това, което сменя каналите, дори за двд не е интересно.
------------
аз ако мога да върна времето не бих купила къщата, сега е като котва на врата ми.

отивам да трия, че не се знае в кое президенство може да ни огрее Laughing

догладня ми от тези менюта...

# 218

Спорът съм го пропуснала, щот по-това време съм спорила с мъжо на тема къща или кондо и победих  Crossing Arms Нямаме къща  Mr. Green
Хич и не сме спорили, и двамата гласувахме за кондо. Сега обаче спорим с децата на тема къща или кондо. Mr. Green

Ако Геле ми поиска къща я засилвам към БГ ...

Това пък защо? За да ти заиска кола при наличието на добра система за обществен транспорт, почти светкавично пристигащи на повикване таксита и изобилие от пешеходни възможности. Подобен разход за мене би бил оправдан само ако се живее в някое забутано село, където автобус не стига (защото да имаш кола колкото да отидеш в такова село веднъж на две години пак не ми се връзва). А ако ще живееш на село, пак ще трябва да купуваш къща.
На мене със спорове ми е по-лесно. А подозирам, че и тебе там те бива.  Flutter

# 219
аз да ти кажа, Агентке, се отказах да му давам 'заместители'. Иска дистанцинното - има го, по цял ден ходи из къщи и сменя канали. Същото е и с телефона ми - напред назад държи го на ухото, вика "ало" с важно изражение, или пък цъка и се обажда/праща съобщения налявно надясно. В крайна сметка все някога ще му омръзне, а  Thinking
Ха ха надявай се ти скоро да му омръзне - Дида беше на 2 г и викаше "едни копчета искам да натискам" ( телефон , компютър - за каквото се сетиш).И при нас не минава номера с играчките , нито с разваленото дистанционно( понеже не се знае колко пъти е хвърляно по земята , взе че отказа), старите телефони най-символично се тряскат на пода, със свъсени вежди . "ало, ало" на всеки , смс-си също  Mr. Green
  Аз пък няма да трия -  да стои в архивите. Човек не съм убила  тай че я карам спокойно.
Пингвинче нови резултати в четвъртък , да се надавам положителни  Praynig

# 220
Същото е и с телефона ми - напред назад държи го на ухото, вика "ало" с важно изражение, или пък цъка и се обажда/праща съобщения налявно надясно.

Laughing Тъй, тъй. Точно по тази схема А.К. на годинка и два месеца се обади на 911; а по-късно подлудил една приятелка, като и звънял няколко пъти и мълчал по никое време и тя се притеснила, помислила, че нещо съм в trouble, звъняла ми, пък аз не вдигах, понеже не можех в момента, после пък аз се чудих защо тя ми звъни по никое време, да не би тя да е с проблем и така, докато се разберем, че сме ОК и кой е в дъното на нещата, бая се пооплетохме.

Цитирах те, да те трия ли в цитата? Mr. Green

# 221
.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 06:34 от Jenna

# 222
 Tired С дистанционните: ей сега половин час оправяхме пре-програмирания от Антон телевизор; не знам как беше нацелил последователността, и образа беше стеснил, и буквите увеличил. Отнемат му се правата, effective immediately Naughty

И аз оставам във форумните анали завинаги. Два пъти ми се наложи да се ровя из архива, нищо не намерих Crazy Преди ме четеше свекървата Mr. Green, сега не знам някой да се вълнува чак толкова от скромната ми личност.

==================
Да си призная моя проблем какъв е в момента: не мога да се мотивирам, че искам работа. Днес си писах с някаква агентка, която ми описа евентуална позиция по следния начин (" the role requires intensive UK M&A and valuation skills as it is working for a key restructuring business, doing their M&A and valuation work") - преведено, "безумни часове, лудо темпо, стрес, много отговорност, пътувания." След една безметежна година вкъщи, просто не мога да превключа. Абсолютно не искам даже да се срещам с тези хора. Как да отида и да ги излъжа, че искам пак това да правя??? И как в този пазар да се надявам да намеря нещо по-добро....

==================
Рая, всичко ще бъде наред в четвъртък! (и да кажа, че последната ти торта беше прекрасна; тайно чета Тортената Тема Flutter)

# 223
Някоя от Торто-правителките да иска да прави торта за РД на Александра?  Mr. Green
Една по една, моля, да не посочвам! Laughing

Мише, Шутла така постоянно ми мести резолюцията на РС-то вкъщи, веднъж за малко да провалим една презентация за азиатските колеги посред нощите - когато аз нищо не виждах, за тях не знам.. и го прави с едно движение по бутоните, усъвършенствала се е ..

# 224
мишолина,баш в 10 си,за мен най-голямото умение по принцип (не само за работа) си остава човек да знае във всяка минута къде е и защо баш е там,и да играе съответно, не мога да кажа че успявам особено аз лично

Общи условия

Активация на акаунт