81 Американска - следеуфорийна и отрезвяваща

• 12 547
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Цитат на: ***  date=хмммм  newsm78
моето скромно мнение е, че няма какво да правите разбивката на разходите, приходите са това, което определят сметката  Laughing.

професионалистът каза Wink и аз мнооо съгласна, ама пак пропуснахме поддръжката на яхтата и коптера!

майтапа настрана - пазарът страхотен, яхти около нас за по 1/5 от реалната им цена Wink юруш, народе!

NJ да обърне внимание колко елегантно и дискретно цитирам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и да ме потупа виртуално по рамото!

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 04:24 от Agent Provocateur

# 196
Какво да ти кажа, Джена, мен ме върти този водовъртеж от зимата на 2007-а. Всеки намира начин как да се справя с живота си. Да изпадам в подробности тук, не е моят вариант просто.
 И не, няма да изтрия. Преценила съм какво да напиша...не ми дреме, че ще може да се види след 1 месец, примерно. Като се замисля, едва ли някой се рови в стари теми. Дори и да го прави, толкова ще му бръмне главата, че няма да знае коя е Джена, коя Тина или Йовка само след 3 страници. Laughing

# 197
Момичета, страхотни сте   bouquet   Не бях се сетила за пълнени чушки. Ще взема различни цветове и ще ги направя с  pine nuts.

За сметките всичко, което сте казали, е вярно.  Реалността на повечето семейства в Щатите изисква 2 заплати.

# 198
Пикси,аз за америк. гости правя сл.меню (проверено) - шоп.салата,сух таратор без чесън, печени чушки салата, патладжанено антре(патл на колелца-отгоре сирене-подправки-домат-кашкавал-пече се),кавърма в разни видове с пюре/ориз основно и плодова торта. Сърми готови има в коско,за 10 кинта, бая голяма кутия и ядливи.

# 199
Оооо, Пикси, като каза пайн нътс, имам една страхотна рецепта за пълнени чушки и домати, ако искаш ще ти я пусна. Те са със стафиди и бадеми, а техниката за приготвяне е за тукашните чушляци.

Пумпал, до ре ми подействаха твойте писания, не се притеснявай, и аз някой път прекалено ги мисля нещата, а те излизат толкова по-лесни в действителност.  Grinning

# 200
Какво да ти кажа, Джена, мен ме върти този водовъртеж от зимата на 2007-а. Всеки намира начин как да се справя с живота си. Да изпадам в подробности тук, не е моят вариант просто.
 И не, няма да изтрия. Преценила съм какво да напиша...не ми дреме, че ще може да се види след 1 месец, примерно. Като се замисля, едва ли някой се рови в стари теми. Дори и да го прави, толкова ще му бръмне главата, че няма да знае коя е Джена, коя Тина или Йовка само след 3 страници. Laughing

Мненията ни заминават и в архивите по някое време. Ще е интересно да питаме Мама или Тати дали някога трият от архивите.

# 201
Това казвам, Хиър. И да не трият никога, не ми дреме. Преценила съм какво да подам за всеобщо четене.....

# 202
архивите са живи ла-лаллала-ла!

я памятник воздвиг себе нерукотворный, ооо-йееее!

нещо пак взехме да се взимаме мноо насериозно и чакам Джи с камшика да ни вкара в пъто Wink

вие знаете ли, че Бернанке е Бай Спец по Великата Отечествена Депресия, а, а?!?

кога за първи път купихте бейби-лаптоп, че вече не можем да си разделим моя  Crazy

# 203
Ако си мислите, че е лесно search-ването в тези архиви. Naughty Половин час вече се ровя и не мога да открия темата за къщите.

В това време моят син се събудил, слезнал от леглото (не ми се мисли как
 ooooh!) и захапал учебника ми по френски. И нито гък, нито нищо не съм чула от негова страна.  Joy

Някой от вас участва ли в neighborhood council? Обмислям малко да се разнообразя, ама не ми се ще да е нещо кой знае колко трудоемко.

# 204

кога за първи път купихте бейби-лаптоп, че вече не можем да си разделим моя  Crazy

Ни съ прецаквай, бебата да не е будала, я? Аз хем и истински (неработещ) съм му предоставила, ама той пак иска да "пише" на моя. То не му е интересно щото е лаптоп, а щото аз си играя с него.  hahaha

# 205

На ваш'та възраст купихме бейби лаптоп, ако не и по-рано, но не се заблуждавай, твоят винаги ще е по-примамлив. Mr. Green Както и истинския мобилен, в сравнение със стар такъв, за играчка дори не говорим (извинете, Ние може да сме бебе, но не Сме прост Crossing Arms). Както и дистанционни, които не работят, както и всичко, което е за заблуда за противника.  Laughing

# 206
,

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 09:55 от Пумпал

# 207
Здравейте момичета ! Минавам само за по едно хай .Не съм писала от много време , но чат пат ви препрочитам.
Ние сме добре , надявам се и при вас всичко да е ок , нацункайте сладките дечковци пораснали Heart Eyes

# 208
.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 06:31 от Jenna

# 209
Пумпи, айдеее, отиде ни президенството  Joy
вие пък, президент-ки ще ставате, на България, нали? щот форумски писаници, само в УСА важат, пък и за там не важите за кандидат-ки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт