"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 733
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Поли,наистина това ни е любимото клубче и то с благодарение на Понтес.За съжаление Лори ще има най скромния РД.
Ще си бъдем вкъщи,дано поне успея да навия родителите ми да бъде у тях,за да понакя поне едно,две дечица.За клуб няма да имаме финанси;а ако сме тук със свекъра,направо скука ще бъде.. Sick

Лори е най големия фен на Мики Маус и Мечо Пух.Тези детски ги гледа с най голям интерес.
Имаме вече попълнени два долни кучешки зъба.Сега остава да изгним сополките.

Еси,гозбите ти изглеждат превъзходни....  bouquet

# 106
  • Варна
shrew аз направих тая грешка с баба меца  ooooh! зашото се чудеше каква магария да направи за да не заспи, и аз викам вънка е тъмно , баба меца ще ти изяде дупето и после не мога да я накарам да излезе в коридора ако е тъмно  Confused та сега с 300 зора май се успокоихме вече, убеждавам я че баба меца яде мед и ябълки не деца, и че ако дойде ще я набия  Rolling Eyes

# 107
Поли, Л...М... е anche_mamche.  Simple Smile
Който има време за губене се рови в чуждите профили.  Wink
Предполагам е на лов за бисИрИ  Laughing

# 108
  • София
Привет сладкиши Heart Eyes

Тая седмица си прибрахме детето от провинцията, ама пак е болна, че и налепи има и сме на АБ Sick
Иначе дивее и расте като всички малки декемврийчета, ама си е време вече да спре да боледува толкова начесто, дано Praynig
Не мога да я накарам да яде повече плодове, искам да я витаминизирам, ама...само гроздето и се услажда, ябълките хич не ги поглежда, крушите когато има муза ooooh!

Та за РД да ви споделя, аз отсъдих мъжа ми да организира всичко Naughty
Ами предлагах клубче, пробвах да го обсъдим от всички ъгли, но не усетих да е въодушевен, сякаш беше съгласен каквото аз кажа това да е Confused
Пък на мен ми се иска и двамата да сме еднакво ентусиазирани, да планираме и т.н., но явно на него РДни не са му специалност Rolling Eyes
Та накрая му казах да прави каквото той реши, само да ме покани накрая newsm78
Та после ще докладвам....нооо май ще ми е най-спокойно в къщи, защото по всяко време напоследък боледува и не ми се иска да съм на тръни.

На бременлинките ни пожелавам още по-леки оставащи месеци  bouquet
И ние приспивахме по едно време с тигъра, който ръмжи, но започнах да обяснявам, че е добър тигъра, само пожелава лека ноща на децата Wink
Еси личи си, че с огромно удоволствие са приготвени вкуснотийките ти, браво Wink

# 109
  • София
Момичета, ние всеки ден сме във Фъни, ако се навиете  да е там, мога да го организирам без проблем. Имайте предвид обаче, че по принцип е по-скъпо клубче. Друго, което не ми допада е барчето - според мен не става за повече хора...Във всяко друго отношение е класи над другите клубове.

Иначе аз категорично се отказах от клуб, ще си поканим няколко дечица у нас.

В много хубава възраст са дечицата ни сега. Алексис говори всичко вече и направо ме изненадва всеки ден колко много разбира. Чете книжки, знае някои букви вече (благодарение на баба му Laughing). Днес го гледам взел френския ключ от един комплект с инструменти и се опитва да отключи с него външната врата Laughing Има още да учи, глупачето на мама Heart Eyes

# 110
Поли, Л...М... е anche_mamche.  Simple Smile
Който има време за губене се рови в чуждите профили.  Wink
Предполагам е на лов за бисИрИ  Laughing

Laughing  Laughing  Laughing  с тези снимки в аватара и подписа, трябваше да се сетя - и аз като Поли исках да попитам, но реших айде да не обръщам внимание на простотии...

За РД - и ние тази година у нас, скромно и семейно. Какво да се прави. Може да измислим нещо в яслата...но той ни се пада в събота , та трябва да е чак на 15ти празника ...
Дай Боже догодина - повече.
  bouquet

# 111
Поли,ние се преместихме в Ботевград.Тук ми е по-спокойно,Алекс е на ясла,аз си почивам засега(докът дойде бебка).Иначе в София мъжът ми като се е захванал и с бизнес и го няма по цял ден,а аз все сама,а и в яслата там не ни искат. Sad
А другото което София ми е на 60км,ходя си до там когато поискам Crazy

# 112
Шру, мерси за уточнението, и аз се чудех! Wink
Пеца, много сладък аватар! Hug
Пустия му рожден ден! Мисля, мисля, но нищо не ми ражда главата още. И аз като Мацко, искам и таткото да вземе участие, но той винаги се съгласява каквото аз реша. Ентусиазъм никакъв! Close  Иначе много ще се радват на клубче, ама пък финансово... Инче, и Венета сигурно ще има скромен рожден ден. Така както се мотам накрая ще бъде само с нашите. Confused
Заспиването вечер е ад при нас! Десетки пъти се мести от нейното легло в нашето и обратно. Няма заспиване преди 11, а опитите започват още преди 10. Една вечер се опитах да я плаша с кучето, ама се отказах - ще вземе да си изкара акъла и после по-зле.

# 113
  • Варна
то и ние вероятно ще сме вкъщи тъй кат гледам Rolling Eyes другия вариянт е в заведението на баща ми...ама не трябва да пушим,защото ще се задими  Mr. Green

# 114
Ами ние в клубче, защото ако е вкъщи само баби, дядовци, лели и чичовци ще напълнят хола и няма как да съберем и дечица с родителите им, а детето на деца ще се радва все пак. А пък не ми се празнува на няколко пъти, та тъй.
Иначе в яслата страшно й харесва, вечер едва си тръгва от там, връща се да чука на вратата на яслата Crazy. А на мен почна да ми вика "лельо" от време на време, та ще се разправяме.  Crossing Arms

# 115
  • сто акровата гора
Ние ще празнуваме в къщи вероятно, с дечица и мами, в събота, че се пада четвъртък 18.12 и тогава ще има торта в яслата.
Въпроса е ще има ли  къща в която да празнуваме  ooooh! Имаме къде да отидем, настанителна заповед и въобще, нали сме преподаватели вече, осигуряват общежитие хората, НО гарсониерата в която трябва да се настаним от 1.12 има някакви хора които не искат да я освобождават  Rolling Eyes и направо не знам какво да правя. Съчуствам им, ама ние кво, на улицата ли да стоим ... 
Ей сега ходих пак, дано се изнесяли до 30.11 има две седмици все пак, още повече че трябваще да са напуснали на 30.10, чакаме вече месец и започват да ми дават зор и ние да се изнасяме...
Абе лудница, ето оплаках ви се, бях решила да не ви занимавам с глупости, ама на моменти много ми идва ...
Иначе Соня е добре, много е доволна от яслата, като кажа хайде при децата грабва якето и хуква, знае по имена разни дечица, познават се по улиците като се срещнем  Grinning Нови приятелчета и вълнения.
Това е от нас, бягам че ме чакат хиляда задачи  Hug
tini-mini   соня пък вика на едната леля в яслата бабо  Embarassed щото прическата й е като на нашите баби, те и двете са с къси коси Joy Ще видим сега дали на бабите ще казва лельо  hahaha

# 116
Еси, и аз дадох рамо, ама забравих да пиша Embarassed
Пропуснала съм рождения ден на Сорс, сори и ... честито!

Ние още не сме мислили за РД, май чакам от небето да падне нещо  newsm78. Почнах малко работа и още не мога да се окопитя.

Точкотрупците да не се стараят- в този форум не се отчитат точки...

Иве, след толкова зъл късмет, ще ви налегне едно щастие ....да се чудите какво да правите! Желая ти го от все сърце! И... много здраве на Майк Таисън - фенка съм му, да знаеш!

Свалям го ПОКОЙО в момента - да видим как ще се приеме. Иначе сме върли фенове на Спирит, Цар Лъв 1, 2 и 3, Питър Пан...

# 117
...Мисля си днес да купя някоя много красива кукла и да му кажа, че е Баба Яга, дано да има ефект.
А после да не започне да казва на всички кукли (и момиченца) Баби Яги.    Laughing
Явно много се впечетляват от такива неща дечицата ни. Моята баба й казала веднъж, че ако се събува боса, зайчето ще й ухапе крачето. Не е спряла да се събува, но винаги сочи крачето и повтаря "зайчето апи". А може би иска да го види това зайче най-накрая, знам ли.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 21:41 от tini-mini

# 118
Здравейте момичета! Hug
Аз пак по късни доби ooooh!
Аз не знам дали ще успеем за рожден ден/общ/, много искам, но да не стане като миналата.............
Днес и аз си запазих клубче за РД-с триста зора открих свободно за нашата дата ooooh!Всичко заето с коледни тържества и само някакви часове 15-16 ч., ужас, най-накрая успях Rolling Eyes
Инес също гледа филмчета, гредам, че и това обсъждате, но любимо и е Франклин Simple Smile
Лилетка, браво на вас!Чудесно е, че сте избрали да си живеете спокойно, в провинцията е толкова уредено вече, а за децата има толкова много площадки, а не като тук кучета, мръсотия и никакви забавления Peace
Понтес, много ми хареса Фъни, но малко далечко ми идва иначе мислех и за него Peace
Мацко, Инка, благодаря момичета, доставя ми удоволствие, да, но сега съм подхванала Дюкан да се вталя малко за НГ и никаква муза..... ooooh!
Момичета, благодаря още веднъж за подкрепата   bouquet......, то не свърши ли вече?!?
Ето и от нас малко фотоси, че да не ни забравят младежите Heart Eyes
Снимки на Инес

# 119
esy ,верно е това.Ако знаеш тук колко е чисто и колко верно детски площадки има.А ако излезеш да се разходиш из центъра на града-има ооогромнооо количество майки с колички.
Инес е страхотна моделка Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт