"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 732
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
ШамЕнет,благодаря! Hug Аз веднага им хванах цаката и ги пускам наред Peace Поли и аз не знам как да ги дръпна,гледаме ги директно. newsm78
Предният път забравих да кажа на Шемет,че снимките са супер Peace
И на мен ми се ще общ рожден ден Mr. GreenЩе взема ,като се прибера да организирам Русенките,които отдавна не се вясват тук,но аз си подържам контакт с тях.Растът и хубавеят Hug
На вън е супер студ и вали ,а ние от сутринта нямаме парно.Да не говоря за тока,не мога да пусна пералня Crossing Arms Корабни неудобства Whistling Довечера трябва да имаме всичко Mr. Green Абе добре ,че е фурната ,която е на газ.Топля някък....

# 91
Инче, влизам аз в сайта на онзи клуб, който е около Коперник и какво да видя- малката Лорка ли е модел от снимките ?

И като дойде ред за рождени дни- как ви се стртува този клуб - http://funnybg.com/.

# 92
Аз още имам малко време до събитието, но като чета може да поразпитам  Mr. Green

# 93
хора ,къде удряте рамо- дайте линк и аз да ударя

# 94
  • Vaudreuil Canada
Амели` Пулен  тя и  Еси го е дала линка ама аз не бях прочела  Blush та да се самоцитирам:

Попаднах на нещо интересно и понеже имаме и представител ви пускам линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347801.0

# 95
  • София
еси, и от мене глас  Peace
за клубчетата верно е голяма лудница Shocked днес се поразтърсих и тъй като на ния рождения ден се пада в събота, на няколко места имаше само час за 10 сутринта. обаче намерих едно и запазих за по - приличен час - 6   Party
ако ще ходим някъде декември, наистина трябва да се организираме по - отрано. предполагам, че януари ще е по - спокойно  Thinking

# 96
предполагам, че януари ще е по - спокойно  Thinking

Ето това е едно много разумно предложение- декември си е много натоварен откъм празници и разходи.

Лилетка сега се замислих за теб, и въпроса ми е и към Дидето- как ви протичат вторите бремености спрямо първите и какви чувства ви вълнуват- дали ли ще ви е трудно, как ще приеме по-голямото все още малко дете бебето вкъщи и т.н. Споделете, моля ..

# 97
Еееее, момичета, много   bouquet за вас!
То за бъзик тези номинации, но много ми стана смешно като се видях там и аз!Пиша от много скоро в готварсия клуб и не съм очаквала!
Благодаря мили дружки! Hug
Шрю, радвам се, че имаш любими рецепти в моя католог Hug
Шемет,  Peace
Адена, не думай бе, че няма места вече?!??Къде запази ти?
Ще взема и аз да се поразтърся, че да не останем на сухо и да трябва да се потя над печката и на рожеденният ден  ooooh!
Всички болни да оздравяват, скоро!
Целувки от нас!

# 98
Еси, един глас и от мен!

# 99
Поли,моята бреенност протича добре.Напоследък все повече почивам,понеже Алекс ходи на ясла.Иначе той все разправя,че ще става батко и че имам бебе в корема на мама Laughing

# 100
  • София
Всички ли ще празвувате в клуб? Аз да ви кажа колкото повече мисля, все повече се навивам да си празнуваме в къщи...

# 101
И аз си мислех за клуб, но май няма да имаме възможност и ще е у нас  Rolling Eyes

# 102
 Hug

Поли
, и моята бременност за сега (да чукна на дърво) протича нормално.  Първите два месеца, за разлика от тази с Елена много ми се повръщаше (с Елена изобщо не разбирах, че съм бременна, само по растящия корем hahaha). Но щом влязох в 4-тия всичко си дойде на мястото и спряха неразположенията Peace. Другото е, че усетих бебето още в 16-та седмица, може би защото вече знаем какво е да мърда то, а не да ти къркорят червата Wink
Килограмите също са различни -  с Елена 6-тия месец вече бях 7-8 кг отгоре, докато сега съм с 5кг. отгоре и то само на корем, което много ме радва Party. Може би защото чакаме момченце newsm78. Незнам дали при теб е било така? newsm78
Опредлено ритниците се усещат много повече и по-силно отколкото с Ели Peace
Относно ревността на Ели съм сигурна, че 100% ще я има, съдейки че щом гушна чуждо бебе тя тича и иска нея да я гушна, та затова още от сега я уча всяка вечер да целува бебето за лека нощ и да го гали, дано да има ефект Praynig. Разбира щом й кажа, че не мога да я нося, защото ще тежи на бебето и се съгласява и вече щом иска да я носят тича при баща си Mr. Green. Реших, че поне до пролетта няма да я пускам на ясла, хем да не носи болести на бебето, хем да посвикне с него, а и да мога да играя и да прекарвам повече време с нея, докато то спи (че сега с работата няма много време).
От Нова година ще я отделим да спинка вече сама в нейната си стая, мисля че няма да има проблем, защото и сега си заспива сама в леглото и започна рядко да се буди през нощта, но ще видим Peace
Убедих се, че много добре разбират какво им се говори нашите маймунки, въпроса е как да им го поднесеш, така че да направят компромиса да се съгласят Grinning

Много ми хареса предложението ти за детския клуб Funny и съм ЗА него Simple Smile

bouquet

# 103
Може ли да попитам кой се крие зад псевдонима "Л...М..." ?
Лилетка, ама вие да не сте се пренесли в Ботевград ?
Диде, и аз растях само на корем, но не знам дали е от това, че бях с момче. Моя близка баш си се закръгли отвсякъде и тя с момче. Но е истина, че си има разлика дали си бременна с момче или момиче.

И аз кто Понтес, нещо взех да размислям за клуба и рожденния ден. Аз си резервирах от началото на ноември дата, но сега си мисля, че Дани ще празнува така или иначе в яслата, вкъщи и май клуба ще ми дойде в повече  newsm78.

# 104
Хммм, като има разлика що качих 24 кг.....навсякъде, даже и носа ми беше огромен  Grinning

Че маймунките разбират, спор няма.
В нас редовно се водят преговори.
Обезателно трябва да кажа, че обещавам  Simple Smile Винаги си чака обещаното.

Такааа, да споделя каква глупост направихме.
Преди известно време казах на Алекс " Заспивай, че ако не заспиш Баба Яга ще дойде и ще ти ухапе дупето".
И чудо....заспа на момента. И така 3-4 пъти.
Да, но детето започна да се буди вечер и да повтаря плачейки "баба-баба".
Уж се усмихваше, уж на игра.....а то милото се страхувало.  Confused
Знаех си, че не бива игра с тези неща.
Как можах да кажа на детето такава простотия  doh
Още по-зле, че той не знае коя е Баба Яга, не сме му я показвали.
Какво ли си представя  Sad
Мисля си днес да купя някоя много красива кукла и да му кажа, че е Баба Яга, дано да има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт