И двете дъщерички на Шехеризина изглеждат толкова милички. Замириса ми и на мен на бебенце докато ги гледах ! Аз констатирам едни красавици сред нашите декемврийчета, започвам много да се притесявам за моето момче- не е лесно да се избира сред толкова много хубост.
Вержи ти пак хвърли бомбата.. вярно е че се забравя, така че смело напред !
Бройката ни ще стане внушителна с тия повторения

Лелее, ама кърмещите още сте майки-героини. Моите последни спомени бяха за изтощение, изнервяне и неспане ... Но и една година си е постижение, нали ?
Аз днес е засилих насред най-голямата гадост от мокър сняг, непочистени улици и със стари гуми, да водя Дани на клуб, в който не успяхме да взлезем, поради партито което се вихреше вътре. Чак не успях да се израдвам на първия сняг, понеже ми беше свит стомаха от евентуален инцидент. Но се зарадвах много когато се прибрахме и се заклех днес да не мърдам никъде- ще си пием чайчета, ще си гледаме филмчета и ще се гушкаме.
Понякога лошото време си има и плюсове.

откакто прекара пневмонията й се образува една пъпка на оченцето на клепача и до ден днешен (вече 5ти месец) има червеникава следа от това чудо. То беше голямо, сега остана малко, но още колко ще се влачи не знам и само се моля да й се махне напълно и да не се образува ново! Та, мисълта ми е, че вече си мисля, че наистина е вярно това за уруките. И една жена също ми каза, че някой я е уручасъл, защото имала усукано на мигличките - не знам кво е това, ама аз като я гледах и аз като че ли видях едни миглички дето стоят слепени и усуканки малко, но си мислех, че това е от красота просто. Ама мъжа ми вика и аз съм чувал, че това значело, че е уручасано. Та сега й мием очите със светена вода и още повече се чудя дали да пращам снимки вече така щедро на приятели и познати. Та в тоя дух, простете ми, но затова не пращам, не щото от вас се предпазвам, но не знам кой ОЩЕ гледа в тези наши линкове.
че искам една хубава пауза преди евентуално да потретя грешката 
на Криско на ръчичките не пипат нищо само когато спи