"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 725
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Шрю, може Алекс да е див, ама е пич !  Sunglasses И двете дъщерички на Шехеризина изглеждат толкова милички. Замириса ми и на мен на бебенце докато ги гледах !

Аз констатирам едни красавици сред нашите декемврийчета, започвам много да се притесявам за моето момче- не е лесно да се избира сред толкова много хубост.

Вержи ти пак хвърли бомбата.. вярно е че се забравя, така че смело напред !

Бройката ни ще стане внушителна с тия повторения  Joy

Лелее, ама кърмещите още сте майки-героини. Моите последни спомени бяха за изтощение, изнервяне и неспане ... Но и една година си е постижение, нали ?

Аз днес е засилих насред най-голямата гадост от мокър сняг, непочистени улици и със стари гуми, да водя Дани на клуб, в който не успяхме да взлезем, поради партито което се вихреше вътре. Чак не успях да се израдвам на първия сняг, понеже ми беше свит стомаха от евентуален инцидент. Но се зарадвах много когато се прибрахме и се заклех днес да не мърдам никъде- ще си пием чайчета, ще си гледаме филмчета и ще се гушкаме.  Hug
Понякога лошото време си има и плюсове.

# 136
  • София
Страхотни снимки, момичета!! Алекс на Шрю е мноого сладък и изглежда много кротко момченце, не знам майка му какви ни ги измисля Wink
Еси, то бива бива....ама имайте малко милост към горките мъже! Малката е невероятна, направо ми останаха очите, пу пу Heart Eyes

Аз на моя юнак като му сменям памперса и му казвам всеки път "ой на мама, най-хубавите крачета" или някаква такава глупост. И вчера детето ми вика "не, мамооо". "Защо, най кой са най-сладките крачета?"....."НА ЛОРИ!" Shocked Laughing
Казвам ви, ще бера ядове с това стрелче ooooh! Laughing

Шехерезина, бебката е страхотна, и в мен предизвика същите чувства, пак ми се пригушка новородено Blush

Вержи, ха честито!! Много лека бременност ти желая Hug

# 137
Момичета, благодаря! Hug
Понтес, много мили думи  bouquet
Ние днес си запазихме вече клубчето, разгледахме го, измислихме менюто и сега остана торта да мисля, ще поръчвам ли или ще се напъна сама да измайсторя newsm78
Дали е добре на тяхната възраст да се поръча и някаква програма?!? Как мислите?На тази възраст?!? Thinking

Времето е ужасно ако си навън и прекрасно да го гледаш снега през прозореца  като нас;-)

# 138
Здравейте милички  Grinning
Толкова ми липсваше ровичкането из форума през последните седмици. Обаче такова тичане по задачи настана.....
Зори след 3 седмици ходене на ясла пак е с кашлица, а педката ме увика по телефона защо съм я пуснала толкова дълго да ходи на ясла при тези инфекции...Е под стъклен похлупак ли да я захлупя?  Shocked Ама и аз май съм виновна за положението. Първите две седмици почти всяка вечер правихме промивки на нослето със сребърна вода. Тя нали е със силно изразено бактерицидно действие, пък среброто няма токсични дози...и явно сме отмивали и изтрепвали каквото е натрупвала в носоглътката през деня. Тази седмица обаче си седнах на ушите  Embarassed и от тичане по задачи зарязахме промивките. И резултатът е ясен. То не знам дали сребърната вода е чак с такова чудодейно действие...ама да видим.
Аз ще ставам сега, че милата мишка кашля на сън и ще се разбуди, ако не я гушна. Довечера като заспи по-дълбоко чинно ще си прочета всичко пропуснато.  Grinning

# 139
shrew , още, още.... smile3521
А и другите също. Реших, че няма да се боря вече да я отбивам. Като излязат кучешките, ще видим. Peace
И аз да се прибавя към тоя списък. Също и аз чакам кучешките...

ЧЕСТИТО, ВЕРЖИ!!!! БРАВО, БРАВО! Лека бременност и много риткащо бебче! Ееех, че ми се прииска и на мен...но сега пък точно изобщо не мога, освен ако на мъжа ми не му повишат с 300% заплатата...

Шрю, Алекс е страшен, а каква прическа има само, как я постигнахте!?

Шехерезина, да ти е здрава и жива малката бебенка, и каката, и ти също - много сте сладки  Grinning

Мен ме тръшна вирусът на Ели тоя път - яко повръщане и температура, разстройство...първата й нощ оповръща де що види, не сме спали въобще, а на сутринта ми повърна два пъти и върху дрехите както бях готова за работа...Та остана вкъщи и след два дни и аз се тръшнах и ся се лекуваме с любов и двете. Много аман вече.

# 140
Вержи,честито   bouquet  bouquet  bouquet

# 141
  • Vaudreuil Canada
moon, Betty, shemet....още ли кърмите?
Ние още се кърмим - а вече изкарахме кучешките - явно ще чакаме и кътниците да излязат.

Вержи честито само такива новини да се чуват  Hug

# 142
Чшшшшш, фитилджийките....то да не се осмели човек да сподели нещо.  Simple Smile
Искам бебе, но не съм толкова смела.  Wink

Шрю, Алекс е страшен, а каква прическа има само, как я постигнахте!?

Коя от двете....ала морски пехотинец или рошавата? Grinning
Едната е с детски гел. Всеки път преди да излезем чака пред банята и се блъска по тиквата.
Чака малкия суетник да го разкрася.  Grinning
Да обаче ми писна да го мацотя и преди седмица го прецакахме....вкарахме в действие машинката......за четвърти път от лятото.
Ти стига си крила Елито, дай някоя снимка. Знам, че не ти харесва, качи снимката само за няколко часа, а после я изтрий.

Алекс на Шрю е мноого сладък и изглежда много кротко момченце, не знам майка му какви ни ги измисля Wink

Ало бул(таз буква не знам де се дянала)о, лесна е твоята. Я дай да се трампим.
Таман съм си вкарала у правия път детето....вече знае, че не се цопваме в локвите по корем.  Mr. Green

# 143
Значи, аз не вярвах на такива работи за завиждане, лоши очи и така нататък, защото знам, че Господ ми даде детето и Той ми го пази и св. Богородичка и всички светии..., но  Naughty откакто прекара пневмонията й се образува една пъпка на оченцето на клепача и до ден днешен (вече 5ти месец) има червеникава следа от това чудо. То беше голямо, сега остана малко, но още колко ще се влачи не знам и само се моля да й се махне напълно и да не се образува ново! Та, мисълта ми е, че вече си мисля, че наистина е вярно това за уруките. И една жена също ми каза, че някой я е уручасъл, защото имала усукано на мигличките - не знам кво е това, ама аз като я гледах и аз като че ли видях едни миглички дето стоят слепени и усуканки малко, но си мислех, че това е от красота просто. Ама мъжа ми вика и аз съм чувал, че това значело, че е уручасано. Та сега й мием очите със светена вода и още повече се чудя дали да пращам снимки вече така щедро на приятели и познати. Та в тоя дух, простете ми, но затова не пращам, не щото от вас се предпазвам, но не знам кой ОЩЕ гледа в тези наши линкове.

# 144
Вержи, честито! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!

дай боже този път момче Praynig че искам една хубава пауза преди евентуално да потретя грешката hahaha
Joy  В голяма заблуда си, ако си мислиш, че момченцата са по-кортки хихиххихихих дори не може да си представиш хала  #Crazy на Криско на ръчичките не пипат нищо само когато спи  Mr. Green  и винаги се прави беля.... заплюва си пет, шест НЕ-та и непрекъснато ги обикаля, махаш го от едното и той хуква на другото  #Crazy

П.С. Хм, извинявай, криво съм разбрала  Mr. Green аз реших, че си мислиш, че момченцата са по-кротки от момиченцата  Joy

Шехеризина   bouquet честита бебка! Да ти е жива и здрава!

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 23:12 от Tani@

# 145
  • Варна
ама ти що мислиш че при нас е различно  Mr. Green аз имам предвид почивка от 4-5 години преди евентуално да се реша на трето (ако второто е женско пак) Confused

шамЕнет, аз по принцип не вярвам в бабини деветини, но вярвам че негативната енергия се предава! от личен опит  Confused така че си е твое лично право да пазиш малкия сладкиш  Hug

# 146
  • Под Сините камъни
Вержи, честито! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!

# 147
Извинете за спама, ама може ли някой да ми каже как да си кача снимка в интернет, която после да ползвам за аватара? Преди можеше в snimka.bg, но са го променили  newsm78
???

# 148
Качи ги в тук и си задай какъвто искаш размер Peace

# 149
Честито малка бебка Лилия на мама Шехеразина!   ylinfant Да ви е жива и здрава!  newsm51

Вержи Честито и на теб, супер новина! Лека бременност и всичко да е наред!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт