"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 718
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • София
вержи, честито!!!!! лека и безаварийна бременност, още по - леко раждане и накрая едно сладуранчесто бебенце  bouquet

# 151
Вержи,честито!Лека бременеене  Hug

Еси,твоята кукла ми пълни душата.За такава красота се изисква голям майсторлък  Wink

На Шрю,пича е много готин,като го гледам,незнам защо майка му лъже,че "цопвал в локвите"?
толкова е невинен.

Браво на майките геройни,шапка ви свалям.  bouquet

За уроките съм напълно вярваща.Децата много страдат и от доброжелатели.

Понтесче,ако още от сега харесва на Лори крачетата,какво ще правим по нататък... newsm78

# 152
Мда, и ние все още се кърмим. Въпреки че май вървим към отбиване. На мен не ми се иска още, ама откакто почнах работа понякога сутрин излизам преди Венета да стане. Та няколко дни пропускахме сутрешното кърмене и остана само вечерното. Два дни си бях вкъщи обаче, но Венета не се сети да си поиска. Аз не й предложих, защото май вече е време да се опитаме да се отбием. Пък и като детето не се сеща... Така че от около 4-5 дни се кърмим само вечер. Нощес обаче се събуди и си поиска - това не го беше правила от седмици. Дадох водичка. Расте ми детето вече и колкото и да не ми се иска в един момент ще трябва да я отбия. Като гледам на мен ще ми е по-трудно отколкото на нея. Joy
Вчера каква игра падна в снега! И оттогава само на прозореца тича и повтаря - Няк, няк! Laughing

# 153
  • Vaudreuil Canada
Леле какви сте връзкари уредихте се със сняг преди нас ... аз се утешавам че нашия като падне и няма стопяване та ще компенсира закъснението с количества.

# 154
Ха пак здравейте от мен, да използвам момента докато Зори спинка  Grinning
Разгледах аз много хубави снимки... и Мирославчо, и Алекс, и Габка,  и Инес са невероятни чаровници. Абе като гледам нито на младежите ще им е лесно с толкова чаровни млади дами, нито на последните при това изобилие от невероятни сладури. А снимките на Шеметчето направо ме накараха да се размечтая. Еххх, и аз искам такава почивка ама... Grinning
А снимките на Шерезина направо ме накараха да се просълзя и да се замисля и аз за бременеене пак  Laughing Да са ти живи и здрави и двете съкровища, мила, и много да те радват.
И разбира се честити рожденни и именни дни на всички малки, големи и още по-големи празнуващи.
Вержи, браво за смелостта. Аз за сега само с мерака ще си остана.  Grinning Лека и безаварийна бременност, леко и раждане, и...дай Боже този път мъж да гушкаш  Grinning
Малеее, poli.jekova, ти направо ме рабзи. Все бях чувала че частните градини не винаги са хубави...ама това ме утрепа. При нас всяко дете си има шкафче (по-точно по две дечица в шкафче), игралното помещение е чисто, с ламинат и малко килимче, с хубави играчки (е, не са страшно изобилни, но то и не е необходимо). Другите помещения не са ремонтирани, но пък за сметка на това са чисти и спретнати. Персоналът като цяло (с малко забележки) е на светлинни години напред в сравнение с това, което описваш. А и менюто никак не е лошо. За последните две седмици имаха за десерт 4 пъти ябълки, 3 пъти грозде, 2 пъти печена тиква и само веднъж компот. В два от дните в седмицата им предлагат и салатки - от зеле и моркови, печена чушка с праз. Двете закуски са винаги млечни и много рядко има по някоя бисквита или нещо такова. И това в държавна ясла за 40 лв на месец. Това, което описваш срещу 400 лв направо ме  Sick #Crazy newsm78

Рожденият ден на Зори е заплануван за вкъщи. Сутринта едната част от приятелите, и след следобедния сън - основната тайфа с многото дечурлига.
Ето няколко снимки и от нас  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197680&pid=9038745

# 155
Здравейте! Hug
Много хубави снимки и страшно пораснали сладки дечица! Heart Eyes
Вержи, честито! Лека и безпроблемна!     bouquet
И на мен ми се ще 2009 да бременея, 2010 да родя, макар че не съм събрала напълно смелост де.  Confused  Rolling Eyes
Но се надявам, че мамите с две и повече деца ще вдъхват кураж.  Wink

# 156
ето малко предложения от мен:

1."За купон и веселба се готвят Декемврийските деца"

2."Дядо Коледа с подаръци се задава,Декемврийските деца ще радва"

3. "сок,торта-голямо парче,Декемврийското дете -става на две! "

# 157
Честито на всички носещи името Александър !    bouquet
Имаме си доста тук , да са ви живи и здрави  !

Вержи за теб също благопожелания много  Peace  bouquet

# 158
Вержи, честито!!! Лека бременност и едно сладко бебче на финала Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
3. "Сок, торта - голямо парче, Декемврийското дете - става на две! "

Аз гласувам за третото, много апетитно звучи и става идеално за нашите рожденничета вече... Heart Eyes

Да ви се оплача  Shocked моята кукла, откакто е в болнични, е будна до 11 часа - ей сега е 11.30 - просто не ми издържат нервите вечеда не мога нищо да свърша като хората, след като съм почнала от не сутринта, ами от през нощта да я гледам..., поти се по цяла нощ, както и да я облека, та трябва да ставам да я преобличам, едва дишам вече от умора. А на баща си само му вика Не, тати, Не и му размахва пръстче вироглаво, та той въобще не може да я погледа малко, само на мен ми се отпуска. То иначе ми е супер да виждам как ме обожава и ме разтопява от любов, ама много работа само аз да я гледам, беееее, нямам отдих въобще!!! Кога ще спре това кърмене, наистина вече ми омръзна!?!!! Да се намажа с чесън ли, с какво !?!?!? Не може да е лекарство, защото съм на хомеопатия, трябва да е естествено отбиване, но досега всеки път като съм пропускала кърмене, са ми се образували бучки и после сума ти време проблеми как да ги махна!!!

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 00:34 от шамЕнет

# 160
Лелеее, Честито Вержи !!! Знаех си аз, че има нещо и точно преди няколко дена питах Мариела дали си бременна  Grinning Леко бременеене ти желая  Hug

# 161
# 162
Здравете момичета.
Шехерезина направо се размечтах  Hug, да е жива е здрава, малка принцеска
Вержи, честито!
Сега да ви разкажа една идиотка хомеопатка как постъпи. Пред месец и половин заведох Габи в един хомеопатичен център Фитолек да и направят профил и да е на хомеопатия. Доктор Зорка Угринова и направи поддържаща схема и започнах да е давам от тези монопрепаратита на Бойрон. В петък се разкашля и я заведох, да уточня, че първичния преглед е 50 лв., а вторичен 30лв. Даде и нове лекарства, но в събота беше вече много зел вече с 39-40 градуса и страшна кашлица, а тази въобще не ми вдига телефона. Вчера най-накрая ми се обади, даде ми някакви други взех ги, но ефект нямаше, защото Габи изгаряше вече много и не искаше нищо да поеме. Пак и званя и вече си беше изключила телефона. Направо побеснях. От там я гледаха 2-ма педиатри  и може да се окаже плевмония, следобед сме на снимки и изследвания. Дано да не е, че направо ще я удоша тая, толкова се надявах да се разминем с тия антибиотици.

# 163
шамЕнет, мила стискам ти палци по-бързо да преодолявате боледуванията, че е голяма мъка това. Но недей да отбиваш сега (най-добронамерен съвет  Hug) Зимата и болестите не са време за тази дейност. Стинси още малко зъби до пролетта. Виж в кърмаческия в Дългокърмещи майки - тамо могат да ти кажат някакви трикове хем да поразредиш кърменията, хем да намалиш количествата и всичко да стане плавно. И дано малката принцеса да го превъзмогне този период по-бързо, че да можеш когато е здрава спокойно и уверено да я отбиеш без лоши последствия  Hug
lia25, оххх, дано да не се окаже чак толкова сериозно. Тази псевдолекарка е за утрепване. Нашата хомеопатка наистина е трудна за откриване, но дори и на Бъдни вечер сме се чували. И пита за какви ли не странни симптоми...включително точно в колко през нощта е кашляла. До сега винаги се е преборвала и ни е спасявала от други лекарства. Даже днес като й описах симптомите и дадох предписаното лекарство....след като цяла нощ кашля спря....от два часа на съм я чула да буха въобще. Тя обаче ми е казвала, че има хора които много лесно се поддават на хомеопатично лечение и такива, които много трудно се повлияват. Но е напълно недопустимо да не си вдига телефона и да се прави на глуха като знае, че има болно дете.  #Crazy
Аз пък забравих да се похваля....утре ще стане един месец откакто моето мишле е без биба.  newsm44 Вече се бях отчаяла, че това чудо няма махане, обаче се получи, при това без ревове и истерии. Само дето сега се заспива задължително гушната в нашето легло вместо сама. Но това да е кусура  Grinning Тъкмо ще гушкам докато ми дава, че после не се знае.... Wink

# 164
...

3. "сок,торта-голямо парче,Декемврийското дете -става на две! "

И аз съм за 3-ти вариант Wink

Общи условия

Активация на акаунт