"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 545
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Бях решила и аз да дам на Алекс имуностимуланти.
Само да знаете с какви големи очи ме погледна аптекаря.
Не, не и не, аз такова нещо няма да ти продам.
Чак ми стана неудобна.
Взех, че попитах и педиатъра.....хех, съжалих, че го направих.
Яжте си плодовете и зеленчуците вика, а рибеното масло си го пий ти.
Тук имуностимуланти не дават.

За АБ мога да споделя.....Когато Алекс беше на 3 месеца лепна някакъв вирус от майка ми.
Отказах да дам АБ. До вечерта детето беше с тежък бронхит.
В крайна сметка дадох два пъти повече лекарства + Беровент и още нещо с маска на всеки 4 часа.
Педиатъра още ми трие сол на главата за това.
Та тогава реших да не върша нищо без негово знание. Ако каже АБ, давам и това е.
За Панадола съм съгласна....голяма глупост е това.....температура не сваля.

# 181
Шрю, смени аптеката.  Peace  Mr. Green

С нищо няма да навредят на детенце точно тези имуностимулатори.

Много добри за Оксцилококцинум - за профилактика.
Енгистол - имуностимулатор, както и Имунокид.
Клеевата тинктура пък върши чудеса с многофункционалността си.
Не съм лекар-специалист, но имам опит с АБ и знам, колко много вредят.

Вярно, че в един момент, без тях не може, но предпочитам да ги
отложа докато мога.  Rolling Eyes

# 182
Ох, хайде за разведряване на обстановката малко да се посмеем с едни много "яки" австрийски момчета- http://www.youtube.com/watch?v=hBLm747tyn0&feature=related . Аспасийка ми повдигна днес настртоението с този клип.

Мусими, добре дошла ! Пита как да си сложиш снимка, ако желаеш отиди на сайта на моята линийка и там освен че си генерираш линия, може да си сложиш и снимка на маймунчето  Wink
Разкажи малко за вас- кога се родихте, колко се родихте, каква ти беше бремеността, как се казва детенце, на градина ли е сега, ти щом си на работа вече и каквото още се сетиш, за да си придобием представа.

Някой може ли да ме "светне" защо на аватара си съм сложила *.gif-че, а нещо не ми се получава с движението в него  Confused

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 18:30 от poli.jekova

# 183
ами не сме слагали такива капки до сега.ПОЛЗВАЛИ СМЕ ТОБРЕКС-КАПКИ и мехлем ТОБРАДЕКС.
когато слагаме мехлема -проблем никакъв,но спрем ли пак запчва оченцето да има секрети и от време на време даже като спинка се залепва.въобще не ни се иска да го дупчат пак

направо с тези болести се побърквам...
 л.м да се оправяш по-бързо..
.

# 184
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на lia25   bouquet
Пожелавам ти здраво и усмихнато детенце за празника.

# 185
Eхо, привети !  Grinning
ЧРД на Лия !   bouquet
И Габи да се оправя бързо   Peace .... стискай още малко зъби , след 3-4 месеца в яслата сякаш се променя положението с болестите . Поне при Георги до тук е така .

Честит 2-ри Рожден ден на Моника , Пебълче !   Heart Eyes  bouquet
Да ти е жива и здрава, умна и красива !

П.С. .... и хвърли един поглед  тук    , ако искаш  Wink .... Вержи и ти  Grinning

Поли, бре аз съм си патриот отвсякъде   Simple Smile
Поздрави много  Hug

# 186
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИА!!! Много радост ти желая миличка и никакви болести повече Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МОНИКА!! МНОГО ЩАСТИЛИВИ ИГРИ И УСМИВКИ!!

# 187
Честит Рожден Ден, Лили! Hug

# 188
Лили, ч.р.д! Жива и здрава и много усмихната!!!  bouquet

# 189

Лийче,хепи бъртдей,желая ти всичко най-хубаво и добро!Целувки от мен и Лори.

# 190
Лийче, Честит Рожден Ден!!! Много усмивки, щастие и любов!!!

Относно сребърната вода и аз съм чувала, че помагала за леки неразположения, като запушен нос, за профилактика след прекаран грип или вирус. Ще звема да купя да се намира вкъщи, пък дано не се налага да я използваме Peace
Л...М... и аз съм привърженик на хомеопатията и не съм в никакъв случай привърженик на АБ, но съм на мнение, че ако го е изписала лекарката трябва да се пие, усложненията от прекалени висока температура, брохнит или пневмония мисля, че биха били много по-големи отколкото от антибиотика newsm78, а не съм сигурна че с хомеотатия може да се лекува пневмония или гнойна ангина newsm78, знам ли...
vmitkova, мисля, че не ти се е сторило мила Peace, не случайно дечковците ни не боледуваха като бебета, кърмата ги предпазваше с всичките си полезни вещества в нея Peace
И аз живот и здраве като родя мисля да давам на Елена от коластрата и млякото, стига да ги иска Peace И сега имам, но много ме болят гърдите ако опитам да се изцеждам.

# 191
  • София
честит рожден ден, лили!!!  bouquet

# 192
                 ЛИЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
          Много късмет, здраве и любов!
  Hug

# 193
  • Варна
MUSIMI tobrex и tobradex и окацин са широкоспектърни и не помагат в конкретния случай.
и ние минахме от там - една седмица и нищо  Sad и с мазилата така...
вземи тези капки Офтакуикс - няма да съжеляваш,  на лора и мина от 2-3 накапвания  Peace

# 194
  • София
musimi, и на ния й сълзеше едното око и се слепваше, но слагахме офталмосептомекс ( нещо такова беше newsm78) и мина много бързо Peace

Общи условия

Активация на акаунт