"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 542
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Вержи,честито !Лека и безпроблемна бременност! Hug

# 196
благодаря ви на всички.
утре сме при д-р петкова на контролен и ше видим какво ще каже.
но чесно да ви кажа не смея да му слагам капки без лекар да ги е потвърдил
утре ще я питам за тях.

честит рожден ден  на всички......да сте живи и здрави Hug

а иначе ние сме от пловдив,живеем  в тракия
МИШЕНЦЕ  е роден на 19.12.2006 год. в окръжна болница
в 9.15 сутринта /вторник/ в един много слънчев декемврййски ден.
роди се 4.100 кг,52 см.

много рано проходи-на 11 несеца

ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ,НО Е МНОГОООО,АМА МНОГО ПАЛАВ
ХОДИ НА ЯСЛА,НО СЕ РАЗБОЛЯ ОТ ВАРИЦЕЛА,И СЕГА БАБИТЕ СА ТУК/И ДВЕТЕ/ И ГО ГЛЕДАТ

от понеделник вече ще си ходи пак на ясла и се надявам да не е забравил или отвикнал,че 2 седмици си е в къщи
 да се надявам,че няма да плаяка,защото сърчицето ми се къса
 Sad

Simple Smileчао за сега от мен,че пак взеха да се мотаят разни хора тук в офиса...

# 197
здравейте мамчета,

преди доста време  се включвах по-често в темичката, но ежедневието така ме поглъща,че  все забравям да ви посетя. Много сте полезни защото децата са ни на една възраст и така можем да споделяме опит и тревоги и радости:)
за малката какво да кажа, сега ни мъчат кучешки зъбчета и пак неиска да яде. Иначе все повече се замислям за възпитанието  и кое е правилно,кое не .Как да реагирам в дадени ситуации спрямо нея, и как да и покажа ,че има и забранени неща без да навлизам в грубия тон ( да некажа бой и други такива ) . За сега само  наказания  налагаме в краен случай, като и взимаме л/бимата играчка за малко и я оставяме в креватчето сама, но да ви кажа много ме мъчи  когато я видя да плаче. Виждам,че плаче не от страх,а от яд,че не естанала на нейната,но аз все се измъчвам. Ще се радвам да споделлите малко опит в тези неща, а з ще се върн аназад да ви прочета:)

# 198
  • сто акровата гора
Лиа, Честит Рожден Ден!Много здраве и късмет!
Вержи честито и на теб, лека бременност и здраво прекрасно бебе на финала Hug

Взех, че попитах и педиатъра.....хех, съжалих, че го направих.
Яжте си плодовете и зеленчуците вика, а рибеното масло си го пий ти.

hahaha Това все едно нашата доки го е казала, щото и аз питах, като тръгна на ясла Соня и окол мен взеха да дават разни имуностимуланти на децата, та затова.
В крайна сметка около избиването на последният кучешки зъб имаше хреми, то беше началото на октомври, та тогава каза да й взема Саностол - мултивитаминен сироп, било достатъчно за подсилване, изпи едно шише сега нищо не давам. Тя хапва доста плодове и зеленчуци, ама все пак зимата е добре да има още витаминки. Последно една хрема се яви внезапна, един петък, но ни изписа Умкалор доки и в неделя беше толкова добре Сонка че чак не ми се вярваше.
Трябва да се внимава с имуностимулантите, най добре да се консултираш с лекар преди да даваш нещо  Peace
Сребърната вода и на мен ми е много полезна, това сме ползвали за хрема, особенно в началото на годината когато бяха изпълненията с пробиване на няколко зъба на един път, надута лигавица където се сетите и нос запушен от това, така че на практика трябваше някак да се отбъбне лигавицата, нямаше хрема която да махна за да й олекне, абе кошмар, добре че мина.
Ох стига съм писала отплеснах се пак, а ме чака опаковане на багажи и какво ли не, тези дето ги чакаме да се изнесат сега в неделя щели да се махнат та и ние ще се пренасяме. Само дето ми казаха че в неделя вечер най рано, та ще има мъкнене след работа в понеделник, вторник ... и докато се пренесем  Tired Но какво да се прави, това е положението, опитах се човешки да се разбера с тях, не можело по рано в неделя, примерно сутринта. Та реших да не си късам нервите, каквото стане, ще се преместим
Хубав ден ви желая

# 199
Мили мой,я споделете с нас,кой какво ще подаля ва детето за РД и за Коледа?
Ние с мъжът ми много сме затруднени в изборът на толкова играчки.Я споделете,може да ни дадете някоя идейка.... Praynig

# 200
  • София
ina_nk, решила съм колело някакво да купим на ния. виждам, че им се радва много. друга идея - микрофон. ния само влачи разни кабели из къщи и пее ду-ду-ду и въобще се изживява като певица. има само микрофончета, които усилват гласа, цял диджейски пулт ( ние ще минем само с микрофон, защото за пулта няма място). може и някаква къща да се вре вътре, но и за нея нямаме много място. това са основните идеи.
споделете наистина какво мислите да купувате newsm78

# 201
http://rudieood.com/catalog/product_thumb.php?img=images/2008052 … 3793395&h=450
Това ще  донесе дядо Коледа на Сонка. bowuu

# 202
Дидето, до преди 10г. от съвсем малка боледувах по 2-3 пъти на зима, а и не само - гнойна ангина
и други гадни болести, редовно бях на инжекции, АБ, глюкози и какво ли не още. И преди 10г.
на майка ми й писна от ангини, антибиотици и мъчения. Просто от АБ не минаваше. Намери и днешния
ни доктор, беше упорита и ме излекува. Оня ден за пръв път от 10г. ме заболя гърлото, веднага реагирах
с хомеопатични продукти, както и с компрес от извара на гърлото. Два дни бях мнооого зле, вече съм на крака.
Всичко отшумява, но определено, ако не бях реагирала щях да съм адски зле.

Честито на празнуващите!
  Hug

# 203
При нас,Лори се заглежда в книжки и няма желание да пее;но умее да танцува.
Колело ще получи,подарък от баба и дядо...

# 204
И ние още не знаем какво да купим на Алекс,а то трябва- подарък от дядо Коледа в яслата,у дома,и подарък за рождения ден Crazy Crazy Crazy
Той най-много се заиграва с кубчетата,но си имаме два комплекта,вече почвам да се бъзикаме,че ще му купим още за да построи нещо още по-голямо Laughing
Баща му много иска да му купи някакъв огромен камион,понеже той и на тях им се кефи много.

# 205
  • Варна
ох и аз съм в голяма чуденка за подаръците  Rolling Eyes родата сигурно ще им кажа да купят дрехи, а ние ще купим играчки....ама не знам какви ... и къде ще ги врем Rolling Eyes
още повече че говорихме със съпружеското тяло че ако живот и здраве всичко е наред с бебето, аз нямам никакво желание да се мъча още две години по тея стълби ! на 4 ет. без асансьор..без тротоар...с две деца....няма начин  Stop та сигурно догодина ще почваме ремонт на мойта къща и евентуално ще се местим там, и като си помисля колко багаж ще се разнася и лошо ми става ooooh!

# 206
Лийче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА! Бъди много обичана и щастлива!  Hug
Оххх, това с подаръците е голям зор. Аз обаче май спрях да се терзая. Дивачето е още малко за да изразява претенции та ще бъде доволна на каквото й да е. Пък се надявам от догодина и тя самата да дава жокери за желанията си. Сега даже не мисля да отделям кой знае какви средства. Бях харесала една кошарка за кукли на Фишер прайз в Марсел за 37 лв. И много иска да я купя защото е просто невероятна. Но после като я видях как ядосана хвърля и удря по играчките. И си казах.....оооооо щерко да дам толкова пари и ти в пристъп на бяс да я потрошиш без въобще да осъзнаваш колко хубаво нещо имаш...Та май просто ще купим някоя хубава книжка. Тя поне обича да ги разглежда и да показва по тях. Приятелите ще й подарят конче-люлка, сигурно и други играчки ще се съберат та спрях вече да го мисля. А пък за Коледа ще видим. Може някакви моливи с един куп листа за рисуване....и да действа  Бабите ще дадат пари и ще купим дрешки, а пък за яслата все ще измислим нещо да вземем.
Варианти за подаръци за другите сладкиши - пъзели, кубчета (има вече мнооооого разновидности на пазара), домино с животни, тротинетки, аксесоари за кукли, разни музикални инструменти, печки, хладилници за дамите, конструктори и колички за кавалерите. Пък дано догодина да стане малко по-лесно  Hug

# 207
За рождения си ден Елена ще получи това:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/4013

# 208

това е СУПЕР,ние имаме почти същата,но е по-евтина,обиколих доста книжарници докът я намеря,и я намерих в метро.Алекс много обича да се занимава с тая дъска.
даже нашата има и четири флумастера с които можеш да оцветяваш и отделно към тях една изтривалка,но аз засега не му давам флумастерите Mr. Green

# 209
Моите наблюдения са, че децата на играчки се радват, а не на дрехи. Така, че повече дрехи на деца не подарявам. Родителите да си ги обличат, няма да останат голи.  Laughing Нямам претенции какво и дали нещо ще подаряват роднините. Ние ще й купим шейна за Коледа. Това и миналата година го бях намислила, но нещо се размина. А за рождения ден някаква играчка ще е, не сме я излмислили още каква, но ми се ще дървена или образователна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт