"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 540
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожде Ден на Лийче!   bouquet

Като ви чета тук, почвате да ме заразявате и аз да мисля и за коледен подарък
на моя маймун.  Crazy Мислила съм, но не много сериозно какво да му купим за РД.
Той няма кой знае колко много играчки, за разлика от братовчедка си, която е на 3г.
и има вече детскя кухня за готвене...  ConfusedТа, миналата седмица, която беше и последната
на произведено в БГ имаше детски щанд с дървени играчки. Храсах едно дървено конче за 45лв.
Обаче не знам колко ще се люлее на него. Много харесва дървените играчки от
типа на пъзелите. Книжки също много гледа, но естествено най-много остават колите
и камионите, топките. Много ми хареса тази дъска за рисуване, имаме такава, по-точно имахме,
защото той й видя сметката, но от тези малките от по 5лв. Замислям се, защото
преди два дни намерил химикал и да вземе да рисува по дивана  ooooh! Лошо ми
стана като вдиях "творението". С нищо не излезе. Еко кожа - млечно жълта. Ужас  Tired

Та така. За Коледа ще му мислим тепърва.... Mr. Green

# 211
  • Варна
Л...М... наща тапицерия е синя еко кожа, но пак се вижда Wink особено когато се рисува със CD маркер  Tired
а дъската за рисуване претърпя "инцидент" докато наблягахме на точките на една калинка  Rolling Eyes после Лора реши че ще е хубаво да я измие... и дотам беше със дъската Rolling Eyes

# 212
Л...М... наща тапицерия е синя еко кожа, но пак се вижда Wink особено когато се рисува със CD маркер  Tired
а дъската за рисуване претърпя "инцидент" докато наблягахме на точките на една калинка  Rolling Eyes после Лора реши че ще е хубаво да я измие... и дотам беше със дъската Rolling Eyes

Леле майко! Маркер! Ох, по стената да беше рисувал нямаше да ми
направи впечатление дори. Ама като го видяхме с баща му ни се сви
сърцето. Шест месеца го търсихме тоя диван - да има и това и онова,
пък и цвета, а и накрая намерихме на промоция. Огромен диван на
доста добра за времето си цена. Tired Това е. Дано няма повече
творби по дивана. На всяко друго място мога да го прикрия, че и аз
рисувам по стените и не само, но на дивана дори няма как да обърнем
седалката...  Crazy

А дъската за рисуване защо от вода се е прецакала? Те са на магнитен
принцип не би трябвало да се повредят...  Thinking

# 213
Да, да...маркери, моливи, химикалки....скоро Алекс няма да разбере какви са тези чудеса.  Simple Smile

Много ми е трудно с подаръците.
Кой ни е виновен, купуваме играчки с повод и без повод.
Алекс е на вълна животни, та си мислех да сглобя едно сетче от това, това, това и това.
Добре, но играчките са много малки. Страхувам се да не глътне някоя от тях.
Пада си по коли, автобуси, камиони, мотори, трактори...но има от всяко по няколко броя.
За рождения му ден мислим да купим детски компютър.
Бе накрая ще му купя Dollhouse. Много ми харесва, ще си играя аз с нея.  Crossing Arms

# 214
  • сто акровата гора
И аз взех да се чудя за подаръците, а и взеха да  ме питат какво да й купят де, за РД за коледа, бабите и дядовците, сестра ми  newsm78 Те баби и дядовци като не измислят нищо и дават парички, щото дрехи се е налагало да сменяме номерата, та не рискуват вече. Ама си е по друго като дойдат с подарък, много им се радва Сонка  Party За Коледа по принцип са играчки винаги от тях, та сега ме разпитват с какво си играе. Пък тя е на вълна Колите, сега Матю и Мак са й в устата само и май иска камион да донесе Дядо Коле  Mr. Green дето щял да идва в яслата или кран в краен случей  Laughing Иначе играе много със строителя, ние взехме голям от Симба, 120 части, строи та пушек с вдига, животни едни взехме, та им прави къщи и ги завира да живеят там. Бебетата са много актуални също така, майка ми й взе едни гумени, трички, 2 със сини гащеризончета, едно с червено и си ги гушка, приспива и храни всяка вечер  Heart Eyes Даже вчера ми съобщи че това са Коси  (детенцето на наши приятели, по малък е 1 год, е Коси, Константин, Ема-просто й харесва името и Кики-това й е приятелче съседче) та ще се купуват разни ревящи-пискащи-мама казващи-пикащи-ядящи бебета за празниците  Laughing Иначе в Симба пак заглеждам каляската на Пепеляшка, с кон, принц, принцеси и т.н. както си трябва. И къща дето да се завира в нея също, ама да видим ще има ли къде да я сложим.
Сестра ми пък е намерила едни много готини чехли с животни, племенника има такива и Соня все иска да му ги обува, та да й везмат за нея, комплект с чанта, че обича да се кипри пред огледалото с разни аксесоари  Flutter ..............абе идеи много, да видим какво ще стане накрая  Joy

# 215
Здравейте пак  Grinning
Този път се включвам с конкретни идеи за подаръци. За момиченца...по обясними причини. Ще замоля кавалерите да ме извинят  Embarassed
Тааааа...замислих се и аз покрай вас, че при нас РД-то съвсем наближава. И се сетих пак за Марсел. Там имат една играчка с патета с магнитчета на човките. И патета се въртят в нещо подобно на басейнче (за съжаление чудото е с батерии) и с една въдичка с магнитче могат да се ловят. Зори го видя при едно нейно приятелче и сега като се замисля ще бъде чудесно. Хем животняци, хем се върти и пее (горката ми глава) хем изисква малко по-сложна акробатика с въдицата че да се хванат дзверовете.  Grinning Има го в две големини - за 12 лв и за 18 лв мисля.
А ето и малко идеи за момиченцата:
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3317
http://family-bg.com/prX_2181.htm
http://eshop.marseltoys.com/index.php?cPath=34
http://shop.pumpelina.eu/index.php?cPath=129&osCsid=8a139532 … e346a9975ffe89dd3
В Марсел имат и един конструктор от 120 части с разни вагончета, животни и т. н за 32 лв, на който също съм му хвърлила мерак, а става и за момчета. Абе там малко са попроменили марките, че преди за под 20 лв не можеше човек нищо да купи, а сега до 30-тина лв и малко имат наистина много идейни неща, и от добри материали (което е важно).
Хайде хубава вечер от нас  Hug

# 216
Аз пък имам нова мишка от вчера - усърдно декорирана с въпросния перманентен маркер. Шарките са .... абстрактни (да кажем). Интересното е, че много се е страло детето - на бюрото има само една малка чертичка, искала е да оцвети мишката и ...е успяла! Браво на нея! Добра координация! Тати искаше да я чисти, ама на мен си ми харесва.
Ние също сме на вълна животни, както вече казах Коки-та (коне), има 5-6, които разнася непрекъснато със себе си, та си мислех един голям "кока" (единствено число на коки) от Джъмбо... newsm78

# 217
Здравейте, девойки!
Верьи, ЧЕСТИТО!!! Много ме зарадва! Честито и на роьденничките и именниците, които съм пропуснала! И болните мишоци да оздравяват!!! Hug
Ние успешно дойдохме при многобабието, гушкахме и беба, в събота заминаваме за Варна. Тук Коко се отпуши да говори, много се старае, но му е датско произношението, а аз не съм усвоила още вносния език, та трудно превеждам. Laughing Ще кажете, че само се жалвам, но за 3 дена ми изчезна телефона, свеки си изгуби портмонето със 120 лв и всички карти - нейни и на свекъра. От 7 кратното спиране на тока ми изгоря и програматора на пералнята, която още дълго ще изплащаме. #Crazy, но всичко приемам вече като Всяко зло за добро! и с голяма доза благословии и чувство за хумор. Само живи и здрави да се върнем, че както е тръгнало...
Относно подаръците-ще търся конструктор, но от пресован дунапрен, че съседите не обичат да се тропа. Харесали сме и детски лаптоп там-музичка, картинки, с мишка. Ако видя и нещо интересно с Мечо Пух или с рибката Немо..., но меко.
Целувки на всички! Heart Eyes

# 218
  • София
Харесали сме и детски лаптоп там-музичка, картинки, с мишка. Ако видя и нещо интересно с Мечо Пух или с рибката Немо..., но меко.
на ния й подариха миналата коледа детски лап топ. не му обръщаше особено внимание до скоро, но вече й е мноооооого интересен и само го влачи наляво-надясно. мишката я ползва основно за микрофон да си пее, но й е интересен и за игра. има музичка, разни игри, ноти, животни, учат се думи на английски. ния вече казва на кучето дог hahaha абе умна работа bowuu тя куче не може да каже, но дог без проблем.
ивчок, съжалявам за приключенията ви Sad

# 219
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден на Ива Elitza-Elitza!Да е много здрава и щастлива.
Честит рожден ден и на Лия.
Нашият преглед в София мина сега 3 месеца ще пием Singulair и  пак ще ходим на преглед.Лекарката се съмнява че сме начален стадий на асма.Дано след приема на лекарствата овладеем положението че е страшна работа при тия пристъпи.
За подаръците още нищо не сме избрали,че и РД-то вече наближава.Миро се радва много на книжки и на коли и мотори,та още малко ще умуваме че и за яслата подарък трябва да взимаме.Пожелавам един спокоен и весел ден на всички.

# 220
За първия РД на Калоян му подарихме цели два рожденни дни, а подаръка
беше само един - къща. От тези, които се сглобяват, а после оцветяват.
Има и символика  Crazy Mr. Green После за Коледа му подарихме две
по-големички плюшени играчки. Една горила и слон. Много си обича слона.
от време на време му купувам някоя кола или мотор от по 3-4лв., защото
той е голям демолатор.  ooooh! Пък и някои ги скривам за няколко дни, че
да му е по-интересно после. Иначе му омръзват много бързо като са на куп.
На мнение съм, че не бива да се изхвърлям с играчките, та той е още толкова
малък Thinking. На племенницата за 2-рия РД й подариха ел. мотор за 180лв., на който тя
и до ден днешен не се е качила, защото я е страх. Вече е на 3. Не искам да
ви казвам в тях какво е от играчки. Купуват се всеки ден, ама наистина.
Ако за 3-тия РД получи колело, детска кухня и какво ли не още, за 10-тя рожден
ден какво ще й купят?  Tired Всеки сам си решава за себе си, но това презадоволяване
после големи беди ще навлече, така си мисля. По-опитните мами да кажат.

Между другото, има един сайт, от който зълва ми е пазарувала и каза, че всички
играчки били същите като в Марсел и Джъмбо, Хиполенд, но на половин цена.
Имат и обикновен магазин, но ето го адреса на онлайн магазина:

http://www.vegatoys.com/

# 221
здравейте мамчета ,
отдавна несъм навестява тази тема, а преди мнго често се кнсултирах с вас:)
 има ли мами ,които очакват  бебе ?
 а сега а се отчета за малката  буболечка- клечка . След 15 ни ставаме на 2 г. Започна да бърбори по  някоя думичка ( все още преобладава бебешкият език ) още не са ни излезли всички зъбки и много нни мъчи това-сега излизат  кучешкие и пак н се храни добре:(
 вълнува ме въпросът с възпитанието.Вие налагате ли наказания или как обяснявате на децата , че има и забранени неща и всяко нещо си има граница ?
 a за подаръците - рожден ден,Коледа, направонезнам какво да кууваме. Нма поа от много игачки- вече незная къде да ги пибирам защото я не сиирае с тях. Реших да икупим книжки много ги обича и може би комплект  детски  прибориза хранене и за игра - сега се увлиа по това да бърка в чащите, да храни бебетата си и  ей такива

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 14:52 от oni

# 222
  • Vaudreuil Canada
Аз реших въпроса с подаръците за няколко празника напред Simple Smile Минах през една разпродажба и излязох като Дядо Мраз от там  Blush  Предимно строители са но има и колички и фигурки в тях - за сега имаме няколко от този сорт и мисля че много добре развиват умствено и физически детето.
Хубавото на тия строители е че са от един производител и идеята е че могат да се обединяват частите им в едно цяло. Така че с всеки нов комплект обогатяваме вече наличния.
Ще видя да допълня по-късно със снимков материал.

# 223
Аз реших въпроса с подаръците за няколко празника напред Simple Smile Минах през една разпродажба и излязох като Дядо Мраз от там  Blush  Предимно строители са но има и колички и фигурки в тях - за сега имаме няколко от този сорт и мисля че много добре развиват умствено и физически детето.
Хубавото на тия строители е че са от един производител и идеята е че могат да се обединяват частите им в едно цяло. Така че с всеки нов комплект обогатяваме вече наличния.
Ще видя да допълня по-късно със снимков материал.

Да! Би било страхотно да ни покажеш, заинтригува ме!  Peace Hug

# 224
  • Vaudreuil Canada
Ей за тези работи става въпрос - не мога да намеря част от комплектите на снимки но част от тия вече ги имаме а другата част ще са за рождени и именни дни коледно-новогодишни празници първи юни и т.н.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт