"Растат ДЕКЕМВРИйските мъничета и част от тях са вече ученичета!"

• 15 526
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Честито начало на най-празничния месец!     bouquet
Да са живи и здрави днешните рожденици и предишните, които съм пропуснала!  Hug
 newsm51 newsm59 newsm67 nbirthday  bigdance2 Tada dazzler1 Gift newsm67  Gift  costumed034  Party Time

# 256
  • Варна
Благодаря много на всички, които са се сетили за нас ! Аз не бях влизала във форума от няколко дни и затова ще почерпим виртуално чак днес .
Рожденният ден мина много скромно и тихо  само с бабите и дядовците , поради това че рожденниката е болна от една седмица и се наложи да отменяме празненството . Първо беше херп-ангина , но вчера на рожденния си ден започна да вдига Т - 37.5 и да я поддържа . Сега спи и като стане отиваме на лекар , да видим какво става !
Ето това беше нашата торта за празника , почерпете се виртуално  Hug

http://media.snimka.bg/1460/009175655-big.jpg

Направих албум , в който да сложим снимки от рожденните дни на малчовците , ето ни и нас : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314109

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 23:47 от Vivi

# 257
  • София
Страхотна е малката рожденичка Анди, да е жива и здрава на мама и тати Heart Eyes
Поздрави и на всички празнуващи през изминалата седмица, здраве и щастливи мигове Hug

Идеята за отделно албумче за рождениците е много хубава Wink

# 258
Мънинката е мнгоо готина! Да ти расте здрава и умна!  Hug

А тортата е страхотна! Hug

# 259
Честит втори рожден ден на Христо, Ема, Андреа, Боби и Денис! Да са живи и здрави!

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 09:44 от Betty L.

# 260
  • София
ЧЕСТИТО НА АНДИ ( на патерици Embarassed), ХРИСТО, ЕМА, БОБИ И ДЕНИС!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 261
  • Под Сините камъни
Честит втори рожден ден на Христо, Ема, Боби и Денис!

# 262
Здравейте малки и големи!
Честит празник на малките 2 годишни бандити и на майките им. Hug  bouquet
Ходих на първа страница да разгледам албумчето ни и какво да видя!!!!
Нас ни няма! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Къде се затрихме! newsm78 Някой да знае?

# 263
Муун, съжалявам! И аз видях наскоро, че някакъв проблем има с вашата снимка. Ще се опитам да намеря решение, с помощта на Здравчето, разбира се!

# 264
ЧЕСТИТО НА АНДИ ( на патерици Embarassed), ХРИСТО, ЕМА, БОБИ И ДЕНИС!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Честити празници!Здраве и усмивки!  bouquet

# 265
Честит 2-ри РД на Анди,Христо, Ема, Боби и Денис,да са живи,здрави и много енергични дечица.

# 266
Честито на рожденниците! Да са живи и здрави и много да радват майките и бащите си!
Да се "похваля" какво направила моята хубостница снощи- слагам я да ляга и тя се е закротила, влизам да я идя и я гледам - цилите й ръце омазани с крем за ръце (взела  го от преповивалника), цялата й уста - също.
Питам я "какво правиш, бе, Роси?"- тя: "папкам кемче!" Laughing

# 267
Честито на рожденниците! Да са живи и здрави и много да радват майките и бащите си!
Да се "похваля" какво направила моята хубостница снощи- слагам я да ляга и тя се е закротила, влизам да я идя и я гледам - цилите й ръце омазани с крем за ръце (взела  го от преповивалника), цялата й уста - също.
Питам я "какво правиш, бе, Роси?"- тя: "папкам кемче!" Laughing

Joy Joy Joy Joy Ами не го храниш достатъчно това дете!  Mr. Green

# 268
И специално за Анди,Христо, Ема, Боби и Денис,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 269
  • Варна
аз сега бях на лекар - имаме си сърдечна дейност, та вече е официално - ще влизам в психодиспансера на лято Crazy
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт