Една свещичка весело гори, за деня рожден на НОЕМВРИйчето искри

• 13 037
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • София
арабела Мерси. Много мами се чувстват като Пумпал и не само в отчетни. Много хора и в живота се чувстват все пренебрегнати и това го казва без ирония. А няма как 100 човека да обърнат внимание на 100 човека в един ден, а и няма смисъл. Аз лично не съм засегната от прочетеното. Стана ми мъчно, че момичето толкова лесно се е почуствало незначително.
Аз очаквах по- голяма пикантерия, да си призная. Във форума на БТВ откровено ни наричат лелки и се плашат при тях да не стане като тук.  Joy Еми лелка съм. Дай Боже всекиму да стане щастлива лелка като мен. bowuu Е, сега вече си лягам.
  bouquet

# 46
Абе кофти работа е,ама наистина си представете колко хора пишем сега и не сме много,не можем на всички да обърнем внимание,а наистина не е необходимо.Важното е за мен при нужда от съвет или просто малко съчувствие една-две мами поне откликват.
А,че всеки иска да се почувства важен и обичан е вярно..аз колко пъти знете ли вече кликам на подписа на Цецето,за да прочета отново колко е важно за мен,а и за всеки да се почувства специален и обичан. Аз от много време не се чувствам специална,обичана и значима за никого,по-лошото,е че вече се примирявам с това,а не трябва. А е доказано,че такъв род терзания вещаят и здравословни проблеми-когато не си доволен от себе си или не носиш и не получаваш поне малко любов почва да страда тялото ти.Глей ся какви работи ме терзаят посред нощ ooooh!

# 47
Чакам Мерги да драсне нещо и ще лягам.

# 48
Е,Сладур,чакаш ме,ама то гледай кое време стана докато ви прочета  ooooh!
Искам да попиша повечко,но ме е страх да не събудя Габи,дано не успея  Crazy
За поздравите-аз рядко поздравявам,може сте забелязали.Голям чишит съм в това отношение-поздравявам само хората,чиито празници съм запомнила и никога не гледам на първа страница.Поздравите,които получавам от познати и знам,че този ден като са се събудили не са се сетили за мен,а телефонът им е иззвънял,че имат напомняне,ами не ми е така вълнуващо и мило.Когато прочета празнуващите ги поздравявам и аз наум,но не считам за нужно да пиша пожелания наизустмакар че понякога се случва  Confused.Ето днес например като се замислих за именници се сетих единствено за Ангелчо на Бакшиша и за съпругът на Мариянчето.Ето обаче,че то стана вече 9 и никой не съм поздравила.Нека бъдем здрави всички  Hug
За изчезналите мами...какво да кажа и мене много неща ме дразнят,но със сигурност и аз дразня много хора.
В другите форуми отдавна не чета,аз тук не смогвам,та ...
Дита,поемам те с наййййй-голямо удоволствие.ОТ където кажеш ,от там ще те взема,пък ако има начин да се дотътриш и с Моната,ще е ... Heart Eyes

Спирам,че то не остана време за сън  ooooh!
Спокойна нощ драги мои.
Медхен,утре може би ще те преслушам  Mr. Green Hug
Канела,не е нито една от тези снимки,утре ще я сканирам и ще я пусна,показах я и на Тони и една от тези,които ти пусна и той каза,че това било едно и също дете  Wink Утре ще видите  Peace Иначе сайта "Моето дете",няма общо с печатното издание на списание "Моето дете"  Peace

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 08:23 от Мерги

# 49
Добро утро!
Мерги,наспахте ли се?Гледам те само ти си на клона Grinning
Ние сме от отдавна на крак,даже вече и попрата изкусахме.Лелееее ама много рано става тази малката Tired,направо ми се реве сутрин като се надигне.Наддава вой и иска веднага да слиза и да тръгва нанякъде,а на мен ми се спииииииииииииии.Ама какво да искам то детето спало от 8 вечерта до 7 сутринта,за нея си е екстра.
Маруся,да,вярно с чорапогащници спят BlushЗа мен си е студено,макар че спя боса и по къс ракав Laughing

Арабела,аз пък си мислех че говорим за един и същи човек,еххххх....жалко.Точно от тази не съм очаквала,мислех я за човек над нещата,ама на..... Rolling Eyes Ще ви кажа в скайпа за другата,свиркайте който желае Peace

Айде лек ден,да ида да направя някаква закуска за най-голямото ми дете Mr. Green

# 50
  • София
Доброутроооо! Ай стига спахте. Снощи кой стоя до сто часа  Naughty . Сега ще ми спите  Crossing Arms.

ppp ppp ppp ppp ppp ppp ppp ppp ppp ppp ppp

Роси, аз от години си пера чехлите в пералнята - те иначе нямат изпиране. Досега към нямала проблеми.

Надявам се Мимито да не се разсърди / ама аз колидарна с вас / и ще ви пусна снимчици от Рд-то на Митето. Изкарахме си страхотно - торти, морти , всичко беше на ниво.
/ На Катето бижуто е супер  Laughing - кат мара клюкарката да кажа /

# 51
Честит рожден ден на Тони! Да бъде жив и здрав! Много весел и с усмивка да приеме всяко подаръче, поднесено му днес!

Честито и на мама Лучи:

# 52
Иии, Катюшке, много благодаря за снимките  Hug Страхотни са  Peace

Сладурке, ще ядеш бой  Naughty Тук в темата си значима за всички ни  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 11:25 от Роси_

# 53
Добро утро Hug
Това Рони ли е  Crazy
....и Мерги има лек проблем,имайте малко търпение  Crazy

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 10:05 от Мерги

# 54
Мерги, има проблем със снимката  Hug Дай пак, че ще се изям от любопитство  Crazy

Много забравям напоследък  Rolling Eyes Весе, аз давах Саностол на Лилия  Peace . Нали скоро питаше за пробиотици?

Ето така изглежда:

http://www.framar.bg/prepor_product.php?id=30009745&page_spe … E0%F5%F7%E5%F2%E0+*+14

# 55
Честити рожденици на Лучка и missZ!
Да са ви здрави дечицата, много усмихнати и да ви носят само радости!

Мацки, много задълбахте. Какви са тези психологически портрети, дето правите. Ми не му харесало на момичето компанията, какво от това. Кой искал да се чувства значим, кой не, дрън-дрън  Crazy, много на сериозно сте приели форума. Айде, край вече.
Мерги, не се вижда снимката. Но имам последния брой на списанието, ще взема да го прегледам, да видя, дали ще открия и аз, някъде, Рони  Laughing
Много хубави снимки от рождения ден на Митко.  Grinning Не мога да видя добре тортата обаче  Crazy, ще чакам по-големи. Кате, ами теб вечно те няма, явно само ти снимаш  Laughing
Въх, Елица събори ДВД-то  Sick

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 10:09 от арабела

# 56

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ! ПОЖЕЛАВАМ МУ ЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО ЛЮБОВ! Hug

Лучи, прегръщам те, да ти е живо и здраво момченцето! Hug

Малии, сега ще се избиете коя да ме заведе в Петлето, знам си аз... JoyАко искате да пуснем анкета - кой ще поеме грижата за Дита? Laughing Благодаря ви, че така бързо откликнахте! Hug Стига да се нареди моето идване и пак ще ви досаждам. Blush

Пуу, пак темата за напуснали форумки и обидени и недооценени хора... Crazy Ми много ясно, че не може всяка от нас да отрази всяка от нас. Аз не го очаквам от вас. Понякога пиша такива щуротии, че даже се чудя защо изобщо ви занимавам с моите глупости, камо ли да искам да ме коментирате. Grinning  А по повод лелките ... аз чета форума на БТВ, защото има 2 мами, които харесвам от там и ми е интересно какво правят дечицата им. Simple Smile Иначе тона и начина на писане там ми е крайно неприятен и леко ми простее. Wink

Ох, наранина подхванах темата, ама не се сдържам. Mr. Green Освен това съм Скорпион и трябва да ухапя подобаващо. Laughing

До скоро! Hug

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 12:48 от Ditta

# 57
Оххх къде ми беше ума в предният пост ooooh! .....

baloniЧестит Първи Рожден Ден на Тони!Нека е здрав,щастлив и да има най-прекрасното детство! bdbaloni hbday baloni

# 58
Мерги, не е Рони, според мен  Naughty

# 59
И според мен не е Рони!

Повече няма да се изказвам по такива въпроси, че започвам да се чувствам глупаво сантиментална Wink

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 11:28 от Роси_

Общи условия

Активация на акаунт