На тортата на НОЕМВРИйското дете вече има свещички ДВЕ!!!

• 23 596
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Жени,дано наистина високата температура на Сашко е от зъбче Praynig HugА относно отношението на лелките въобще не ми се коментира,едната е о.к ,но другато ако я не попиташ как е преминал деня,нищо не ти казва,камо ли да ми каже,че поли я е ухапало нещо по очето.
Тя сигурно не е изабелязала Close.Ето ви и малко снимки на Поли от рожденният ден в яслата:
http://prikachi.com/files/448788Z.jpg
http://prikachi.com/files/448789X.jpg
http://prikachi.com/files/448790X.jpg
http://prikachi.com/files/448791i.jpg
http://prikachi.com/files/448792D.jpg
http://prikachi.com/files/448793m.jpg
http://prikachi.com/files/448794K.jpg
http://prikachi.com/files/448795z.jpg

# 106
Честит рожден ден на Ивет, Габи, Ния, Сашко и Иво! Да са весели, засмени, здравички и послушни (е, последното не винаги)!

Ето и малко снимки от рд на Румен тук.
ki4o22, много хубави снимки - прекрасна голяма дама си имаш вече:)

# 107
  ПРИВЕТ МОМИчЕТА!
       Не мога да се добера до компа тези дни от гости......БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ И ПОЖЕЛАВАМ НА ДНЕшНИТЕ РОЖДЕННИЦИ ДА СЛУшКАТ И ДА БЪДАТ СЛУшКАНИ ОТ МАМА И ТАТИ !ЕДНО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО,КОЕТО ДА НЕ СВЪРшВА НИКОГА ....
                                                                              newsm59
       Сега се върнах от яслата кадето снимах партито на Ивко.Голям купон му спретнаха,а снимки ще пусна по-късно.
     На всички болнички от все сърце да оздравяват по -бързичко!
        Момичета тинктурата я давам само 2 капки,май е малко а?Понеже една от вас беше писала,че на колкото  годинки  е детето ,толкова капки newsm78
   ЛЕК И УСМИХНАТ СЛЪНчЕВ ДЕН НА ВСИчКИ Drunk

# 108
Честит рожден ден на Ивет, Габи, Ния,Сашко и Иво !!!
Да  са живи и здрави, усмихнати и щастливи !!!

# 109
Честит рожден ден на Ивет, Габи, Ния, Сашко и Иво! Да растат здрави, весели и безгрижни!

Момичета, благодаря на всички за подкрепата и пожеланията  Hug Моника спа много неспокойно, цяла нощ й се гадеше; на 2 пъти повръща  Sick Явно грешката е в мен, тъй като вчера реших, че детето е по-добре и й дадох да хапне супа след двудневна диета. Явно така съм отключила отново повръщането  ooooh! Ама откъде да знам, че е толкова упорит този пусти вирус  #Cussing out Пък и тя почти нищо не кусва от диетичните храни, които й предлагам, а като види нещо "забранено" и й светват очичките. Но няма как - ще караме на строга диета, че и разстройството се разрази с пълна сила и нямам идея как ще се оправяме  Tired

Ради, ужасно преживяване - много е стресиращо, особено като е толкова малко бебчето. Дано бързо се оправя Мони и всичко да остане зад гърба ви  Praynig
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване  Praynig

За клеевата тинктура - и аз знам, че се дават толкова капки, на колкото години е детето - давам на Моника 2 капки сутрин на гладно  Peace

# 110
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ГАБИ, ИВЕТ, ИВКО И САШКО!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ПОЖЕЛАВАМ ИМ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!
На всички болнички бързо оздравяване!!!  Hug

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ,ГАБИ,ИВЕТ,ИВКО И САШКО!!!МИЛИ ДЕЦА РАСТЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ЗА РАДОСТ НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА

Ради,Петя,Руми -дано бързо се оправят вашите болници.Ние вчера имахме жестоко падане на баткото от една бебешка пързалка и беше с лек комоцио и много ожулена дясна страна на лицето-имаше и голям хематом на челото.Размина ни се сама с много уплаха и вече днес нещата са по-добре.През ноща доста неспокойно спа и каза че сънувал как пада,а по повод падането Илина вчера отказа да спи следобяд и само се гушкаше в батко й.

Целувки на всички

# 112
Честит втори рожден ден на порасналите госпожици Габи, Ния, Ивет и младежите Сашко и Ивко! Пожелавам им безгрижно и щастливо детство,изпълнено с усмивки и много весели игри! Мили мами, честит празник и на вас!

Мони, благодаря за загрижеността. Надявам се, че Митко е добре днес в яслата и че ще е здравичък най-вече  Hug

Всъщност вече наистина не знам как сме - отчет от докторката - червено гърло /аз все си мислех, че не е гърлото понеже го гледам постоянно, но ако вчера наистина е кашлял много в яслата .../, изписала е хомеопатични, сироп за кашлица Еуреспал и Ксизал - противоалегрични капки  /един вид застраховане си мисля, пък знам ли newsm78 /. Снощи, или по-скоро през нощта като дадох сиропа се започна една кашлица, която продължи повече от час, помислих вече че прави алергия към сиропа. После като заспа нито е кашлял, нито е хъркал нищо, само аз си будувах като лудите да го слушам диша ли, кашля ли, има ли температура...Сутринта спа до късно / 9.00 часа/, после дойдохме двамата на работа, татито го прибра към 13.00 и сега сигурно спинка в къщи. Утре пак така на смени ще го гледаме, пък другата седмица единия дядо ще дойде малко на помощ, пък дано закрепим положението със здравето. Иначе на яслата тъкмо взе да му харесва, вечер да ни пее песнички и сега пак ще позабрави.

Ради, Петя, Кичо, моля се дано бързо им минава на дечицата  Praynig Ужасно е, не мога вече да чета за болестите и страданията на децата ни  ooooh!

Слави, разгледах снимките още вчера или предния ден, но покрай наште болести забравих да кажа. Симонка e много миличка, кукличка. Много прегръдки от нас  Hug

Разгледах и другите снимки от рожденните дни, дечицата са прекрасни, нека да са здравички.

Момичета, какво мислите за продуктите на АкваСорс? От почти две седмица взех да давам Колактив3 /коластра/ и Зелена енергия на Алекс. За момента не виждам голям ефект, още повече, че сега пак сме болни, но пък последните дни Алекс е доста енергичен, постоянно си хапва - я банан, я бисквитки, я вафлички, сандвичи, от което съм повече от доволна. Ще се радвам ако имате някакви впечатления да ги споделите  Praynig

Оставям ви, че стана дълго. Приятна вечер!

Докато съм писала има три нови поста - ЗЛАТИ, леле, пак е бил малкия дявол, дано бързо му минава на баткото ви.

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 16:41 от бебка и бебко

# 113
Коледно парти в СФ

1. Симона и Митко
2. Кязи и Каан

# 114
Коледно парти в СФ

1. Симона и Митко
2. Кязи и Каан
3.Елито-Мартин,Антон и Марио

santa2

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ния, Габи, Ивет, Ивко и Сашуран!!!

Да растат здравички и палави! Да носят много радости на родителите си!

Ради, дано бързо оздравява Монката!
Петя, Кичо, дано МОника и Поли и те се оправят вече!

Бебка и бебко, ние също пиеме на Аква сорс 2 пробиотика от лятото даже на пресекулки, зелените водорасли с бифидус и ацедуфилус, а днес купих и Коластер-а, ще кажа после дали помага, ама досега изкарахме един як грип и един респираторен гаден вирус  ooooh! Whistling Whistling Whistling

Ели, мацко, супер сте! Много хубави снимки! Да са ти живи и здрави юнаците!

# 116
Честит рожден ден на всички малчугани, празнували през последните три дни!
Бъдете ЗДРАВИ, щастливи и безгрижни!

За гордите и щастливи мами

Честит имен ден (на патеричка) на всички малки дами и господа!
Със здраве да си носите прекрасните имена!

Мина, честит празник със закъснение!
От здраве, любов и щастие да не се отървеш!

Напоследък изобщо не мога да стигна до компютъра Sad толкова много задачки имам, че цял ден снова из града...но ще се наложи да се спра за известно време, защото Тедката се оварицели...та от утре сме заточени вкъщи за известно време...
Сега отивам да чета назад!

# 117
Zdraveyte milinki, Blagodarya i az za pojelaniyata Hug
Pozdravyavam vsichki malki porasnali rojdenici i specialni pozdravi na NIYA, IVET, IVKO i SASHKO!  nbirthday

Nashiya kupon sashto teche s palna sila  Laughing Tragvam sled chas da snimam i az malkite sladurkovci Simple Smile

Radi, stiskam palci barzo da se opravi Moni. Gabi pi AB na 2 meseca i nyamame problemi zasega .. da chukna na darvo!

# 118
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патерички/ НА ВЕЛИЗАР И КАЛИНА !!!
 bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ГАБИ, ИВЕТ, САШЕТО И ИВКО !!!

МИЛИ ДЕЧИЦА БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ПАЛАВИ И ЖИЗНЕНИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ !!!

baloni Tada

Петя, Ради
, много неприятни случки сте имали. стискам ви палци да се оправят Моника, Монката /без АБ/ и Тейката. дано не преживявате повече такива кошмари.

аз нямам време напоследък да ям от работа.  Tired ooooh!

# 119
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА И ЗАРИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ИВКО, ИВЕТ, САШКО И ГАБИ!

ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Общи условия

Активация на акаунт