На тортата на НОЕМВРИйското дете вече има свещички ДВЕ!!!

• 23 595
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР И КАЛИНА!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ ПРЕКРАСНИ МАЙКИ!!!

# 91
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗАРИ И КАЛИНА!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ!

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР И КАЛИНА!!!

МНОГО УСМИВКИ И РАДОСТ !!!

# 93
Честит рожден ден на Велизар и Калина! Да растат здрави, усмихнати и щастливи деца!

Момичета, нашата драма с повръщането продължава  Confused След пика в неделя и спокоен понеделник до обяд, следобед след сън Моника отново повърна. Диагноза: вирус, изразяващ се само в повръщане - върлувал в момента и отшумявал за 3 дни. Вчера - нищо, освен гадене сутринта и никакъв апетит. Следобед аз пък се трупясах с гадене и лека температура (днес съм пушка, все едно нищо не е било). Уж се поуспокоих, че вчера като трети ден, ще приключим, пък и детето си беше добре.  Днес сутринта отново гадене + нова екстра - разстройство. И следобед отново повърна  Confused Направо в чудо се видях  ooooh! Ще видя утре какво ще е положението и ако трябва, ще посещаваме гастроентеролог, че взех да си мисля разни глупости, пък аз, по принцип по навик от баткото, съм "спец" по поставяне на диагнози  Mr. Green Ама странен ми изглежда този вирус - ту добре, ту зле....Айде, стига съм рИвала, че оцапотих и аз празничната тема  Tired

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 23:20 от ВечеПетя

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  Каан, Александра,Михаил. Полина, Симона,Велизар и Калина (н а патерички)!МИЛИ ДЕЦА, ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСИТЕ НИЯ, ИВЕТ И ГАБИ И СЛАДУРИТЕ ИВКО И САШИ!нЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ, КРАСИВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА И ДА БЪДАТ ГОРДОСТ ЗА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!

НА НЕВЕРОЯТНИТЕ ИМ МАЙКИ ЖЕЛАЯ ДА ВИЖДАТ ВИНАГИ САМО УСМИВКИ ПО ЛИЦАТА НА СЪКРОВИЩАТА СИ!

Аз се позагубих  за съжаление не от хубаво.   Явно от Шейново си залепихме някоя стафилококова инфекция.като ни изписаха започнаха едни сополи да му пречат на дишането на Мони, но трябваше уж да се пребори сам организма му, защото е кърмено бебе.Слагах му антибиотични капки в носа 7 дена, но не само че не помогнаха, ами преди 3-4 дена съвсем се влоши дишането му, докато преди два дена не започна да кашля и да се задушава и посинява.Не знам как не умрях от притеснение.Положението се влоши особено в понеделник вечерта, а нощта едва я изкарах от рев и притеснение да гледам малкото си момченце така.Сутринта звъннах на лекарката и веднага отидохме.Оказа се, че е направил Мони много голям оток на ларингса и това го задушава.Предписа ни лечение, купихме и инхалатор и ако нямало подобрение за ден, щяхме да минаваме на антибиотик.Лошото бе, че е много малък и е опасно за детето преди да навърши 2 месеца да приема АБ.Слава богу, днес е по-добре, прегледа го и каза, че дава ефект лечението, няма да минава на АБ.

За да е пълна картинката и Теа е с много червено гърло, сополи и яка кашлица.

Днес го мериха и теглиха.За един месец Мони е качил 1 100 гр и е пораснал с 5 см.Т сега тежи  вече 4 100 гр и е 55 см.

Извинявам се за объркания разказ и дългия пост.

Желая на всички болнички скорошно оздравяване!

Лека нощ!

# 95
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ГАБИ, ИВЕТ, ИВКО И САШКО!!!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЦА!

Много рожденици днес! Party Весел празник на семействата им!

И много болнички пак!Вече не знам какво да какво да кажа и да си мисля.Аман от вируси и всякакви болести.Вчера на РД на Велизар си мислех за времето когато беше бебе, не боледуваше..

Ради, Петя, Руми бързо да оздравяват децата. Praynig Както и други болнички ако има.

Момичета, благодаря на всички ви за милите думи за момченцето ми!Да ви се връщат двойно и тройно! Grinning

# 96
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ МНОГОБРОЙНИ РОЖДЕНИЦИ - Ния на Мерелин, Ивайло на Миленчето, Ивет на Анита1, Сашко на jenny и Габи на Изабела!!! ЖЕЛАЯ ИМ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, БЕЗБРОЙ ЗАБАВЛЕНИЯ И ИГРИ, И ДА БЪДАТ ЗДРАВИЧКИ!!!

Мъчно ми става като чета за болни дечица. Руми, Петя, стискам палци децата ви бързо да оздравяват  Praynig

Ради, искрено съжалявам, че се налага да преминаваш през този ад. Ужасно е толкова малко бебче да се мъчи и да се чувстваш безсилна. За АБ-то - на нас помня, че ни се наложи заради гноен конюнктивит да давам на Алекс АБ, когато не беше навършил и 1 месец, но като нямаш избор. Дано Мони да се излекува бързо, а и кака Теа също  Hug

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 09:01 от bubalina

# 97
Честит Рожден Ден на прекрасните госпожици  Ния,Ивет и Габи! Честит Рожден Ден и на малките господа Саши и Ивко!С пожелания за здраве,много усмивки и щастливо детство!Весело изкарване на празника!

Руми,Петя,Ради,дано дечицата ви да оздравяват бързичко Hug.И аз вече се чудя,няма ли отърване от тези вируси,от един оздравее детенце,то друг го хване,май до първи клас ще е така,един малък ужас,и даване на всякакви лекарства.И аз стигнах до извода,че Поли докато беше по-малка не боледуваше толкова.Вчера Поли беше на ясла,и си я прибрах нахапана от някаква гадинка по окото и ръчичките. Лелята дори не ми каза,а то едното и оченце се беше почти затворило и подуло цялото.Сега я мажа с Фенистил гел,дано поспадне подутината.

# 98
  • София
Днес мноооого рожденици Laughing

newsm59ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАМИТЕ НИ НИЯ, ГАБИ, ИВЕТ И НА ПРЕКРАСНИТЕ НИ МОМЧЕНЦА ИВКО И САШКО!!!  bigdance2 nbirthday  ura

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАЙКИ ЕТИ, МИЛЕНКА, БЕЛА, ЖЕНИ И АНИТА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ради, Петя, Руми, Кичо дано дечицата ви бързо оздравяват Hug Ради сигурно е ужасно да гледаш толкова малко бебче да не може да диша CryРадвам се, че лечението помага. Направихте ли посявка, за да е сигурно дали е стафилокок? Цункай и двамата и да им минава вече Hug Петя наистина има такъв вирус -
Митко лятото го изкара. Два дни добре на третия разстройство и после пак така т.е. не се притеснявай явно вируса си е такъв Hug Руми Алекс как е, кашля ли много? А тази лелка в яслата е за бой не е ли видяла очето на Поли #Cussing out Ей много се нервирам на такова отношение.

Сега нещо друго да питам. Преди време Дари беше писала за идея да се съберем в СФ за РД на децата или за Коледа. Съгласни ли сте наистина да си запазим някое клубче примерно на 13-14,12 и да поиграят децата, а ние да се видим покрай Коледа. Може и друга дата да е ама май няма други подходящи, а и ако искате да изберем и клубче. В чата се подхвърли "Приказка без край", но не е задължително. Ако искате да направим един списък кои са съгласни и да видим дали ще се съберем достатъчно, за да реализираме тази идея. А ако се съберем повече ще помолим Дени да пусне една анкета за това кое да е клубчето. Правя списък, който иска да се допълва.

Коледно парти в СФ

1. Симона и Митко

# 99
Честит рожден ден на всички празнуващи днес Wink
Моя маймун се събуди с темп. Дано е от зъб..

# 100
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСИТЕ НИЯ, ГАБИ, ИВЕТ И НА ГОЛЕМИТЕ НИ МОМЧЕНЦА ИВКО И САШКО!!! ДА ЗА ЗДРАВИ И ПАЛАВИ!!!
Ние се позакрепихме здравословно. Покашля още и влачим едни прозрачни сополки ooooh!
Много ми е жал за болните ни дечица. Дано се оправят бързо. Май ще е така докато не падне един хубав сняг да поразчисти гадния мръсен вирусен въздух.  Close
При нас на Волуяк след 3-4 часа вече не се диша. Всички комини яко пушат и е ужасно Sick.
Славе Монката е супер сладурана. И като я гледам че е и работлива ще береш ядове скоро с момчетата в Раковски Hug
Аз днес поръчах тортата и се стягам за събота Crazy

# 101
  • Ботевград
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ГАБИ, ИВЕТ, ИВКО И САШКО!!!
С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ПАЛАВИ ИГРИ И МНОГО ПОДАРЪЦИ Hug

Дано болничетата бързо да оздравяват и вече забранявам вирусите и гриповете  Sad

# 102
Честит Рожден Ден на принцесите Габи, Ния и Ивет!!!

Честит Рожден Ден на чаровния Алекс!

Честит Рожден Ден и на палавия Ивко!!!

Ради, мила, моля се за вас, да се оправяте  Praynig Истински ужас си преживяла...А и с тези наши лекари...

Пети, и на вас желая бързо да ви остави вируса!!!

На всички болни дечица само  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 14:19 от ronja

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРКОВЦИТЕ-НИЯ,ГАБИ,ИВЕТ,ИВО И САШКО!!!ДА СА МНОООООООООООООООООГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ!

На всички болнички дечица пожелавам бързо да оздравеят и да почнат да щуреят. 
Петя,дано бързо да отмине вируса.Целувки!!!
   lightblue ,мойте и двамата имаха такава инфекция и се наложи да им давам АБ и няколко видя капки.Бързо да се оправя малкото човече.Целувки!!!

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 11:46 от elito-3

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, НИЯ ,ИВЕТ!!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САШКО И ИВКО!!!

Общи условия

Активация на акаунт