На тортата на НОЕМВРИйското дете вече има свещички ДВЕ!!!

• 23 291
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!!! ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ, НАСТРОЕНИЕ И КЪСМЕТ!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА И ВЕЛИЗАР!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ИГРИВИ И ДОБРИ ДЕЧИЦА!!!     

А ЗА МАМИТЕ:     

Петя, радвам се, че сте се разминали с болницата  Hug.
Стискам палци болничките да оздравяват!!!

Децата на снимките са страхотни!   Peace

Heart Eyes

# 76
  • Бургас
Добро утро момичета!Днес съм невероятно щастлива защото моето малко бебче вече е голямо момче на цели две годинки!Много се радвам, че мога да споделя този момент с вас!Ето една виртуална почерка за здравето на моя син.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КАЛИНА!!!ПОЖЕЛАВАМ Й ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО, ПОСЛУШНО И БУДНО ДЕТЕ!!!

Честит имен ден на вчерашните именници!!!Желая им много щастие, късмет и със здраве и гордост да си носят името!!!

Ние закарахме сутринта Велизар на ясла с тортата, сега ще организират тържество.Оставаих фотоапарата да направят снимки. Heart Eyes

# 77
Честито на днешните рожденици Велизар и Калина!!! Да растат здрави и щастливи, палави - игриви!!!  newsm59  bigdance2 Tada

# 78
  • София
Честито на порастналите дечица Велизар и Калина!!! Желая им щастливо детство, много здраве и куп подаръци!!!
[/size]

Слави, снимките са страшни! Монката е голяма красавица, а за батута в къщи - нямам думи.  Peace

# 79
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА И ВЕЛИЗАР!!!
НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ И ИГРИВИ ДЕЦА, ДА СЕ РАДВАТ НА МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА

Честит празник на прекрасните им мами и гордите татковци  Hug

# 80
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР И КАЛИНА!С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО Hug smile3525   smile3510 bdbaloni newsm51

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР И КАЛИНА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНООООООООГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

T@LI БЛАГОДАРЯ Embarassed Embarassed Embarassed
Славиииииииии,Монката е голяма сладурана.Ще ни поканиш ли да поскачаме малко на батута smile3533

# 82
Честит рожден ден на Велизар и Калина! Пожелавам им много здраве!

И за мамите

След като преди 6 дни спряхме антибиотика, 4 дни на ясла, днес 5-тия, от вчера Алекс взе да покашля. Днес ми звъннаха от яслата да го вземаме, защото се дерял и не бил спрял да кашля от сутринта. Тати го е взел, каза, че не е така лошо положението, та почвам да се чудя какво пак се случва с нас  Cry От 2 месеца и половина не се събират 7 дни, в които да сме здрави  Confused, Вече незнам какво да кажа, не знам докъде ще ни стигнат силите, а те вече наистина са накрая. Съжалявам, че ви се оплаквам и развалям празничната атмосфера ...
Пожелавам много здраве на всички!
 Heart Eyes

# 83
Руми,пак ли сте болнички SadМале,тия приклети болести край нямат.Незнам какво да те посъветвам,ако има начин,спирайте го от яслата,ние така направихме,ама не ме питай как работя,гледам дете и домакинствам WinkНо по важно е детето все пак.
Надявам се положението да не е толкова сериозно PraynigЕдна виртуална прегръдка от нас Hug
Ели,когато кажеш бе душко WinkПалете колата и идвайте на Раковски,приемам ви  с отворени обятия Hug
Верче,Ели Hug
Оставям ви че работа ме чака Hug

# 84
  • София
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР И КАЛИНА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Слави страхотна е Монката пу-пу Hug А за батута и Митко в кюпа ще трябва да го транспортираме до Раковски, че майка му така или иначе от много време си е заплюла снахата:lol:
Руми лоша работа с тези болести, но след като таткото казва, че не е страшно ми се струва, че лелките се презастраховат. Почвайте лечение и дано бързо се оправи Алекс Praynig
Митко вече е без хрема след 10-дневно лечение и утре отива и той на ясла и дано изкара повече време там здрав Praynig

# 85
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито на всички рожденици!

# 86
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР И КАЛИНА!
ДА СА ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ОБИЧАНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

РУМИ, защо не поговирите с някои друг педиатър? Потърсете хомеопат, давайте клеева тинктура.... знам ли вече  newsm78  Освен на ходжа да идете, то егатисиму и боледуването...

Мацки, по колко капки давате от клеевата тинктура на децата?!?!

# 87
  • София

По 4 капки два пъти на ден заради яслата.

# 88
  • София

По 4 капки два пъти на ден заради яслата.

Аз давам само по 4 капки в млякото профилактично. А когато Алекс беше болен давах 3 пъти па 4 капки. Peace

# 89
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР И КАЛИНА

Бързо оздравяване на всички малки и големи болници

Общи условия

Активация на акаунт