На тортата на НОЕМВРИйското дете вече има свещички ДВЕ!!!

• 23 269
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Ели, до сега гледах снимки, ами много сте хубави Simple Smile

# 61
  • София
Ей, не мога да повярвам, че днес няма рожденици  Mr. Green

Ели, много сте хубави всички. Да са ти живи и здрави и дечицата, и роднините  Mr. Green А за АБ-то, щом на Тоти му понасят капките за уши не бързай да му даваш лекарства. Дано вече да е добре Peace

Петя, геройски си издържала. Наистина по-добре в къщи да се грижиш за детето, отколкото да лежите в болницата и да хванете още нещо  ooooh!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС - СПЕЦИАЛНО ЗА МИНА, И МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИ ВИКТОРОВЦИ И ВИКТОРИИ Mr. Green
[/b]

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 13:32 от bubalina

# 62
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ НА СОФИ,ВИКТОР НА T@LI И ВИКТОР НА SANTANGELA!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕНАТА ОЩЕ 100 ГОДИНИ!!!

Надявам се да празнувате днес и да не съм пропуснала някои,само да не се изложа и да ми се смеете Crazy

# 63
Хе, хе, смея ти се Joy Joy Joy

# 64
  • София
Eли страхотни сте много Hug Аз не знаех, че днес е Викторов ден newsm78Ама ако е така честито на именниците!!! Абе много съм застреляна - ако днес е Викторов ден значи и е денят на св. Мина нали така newsm78

МИНА ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИЛА!!! САМО С ДОБРО ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ТИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 13:17 от мама МОНИ

# 65
ХИХИХИ,ВЗЕМИ ПОЧЕРПИ!ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИНААААААААААААААААААААААААА!
БЛАГОДАРЯ ЗА КОМПЛИМЕНТИТЕ Hug Hug Hug
АБ няма да ни се размине.Тоти пак почна да лежи(не му бях дала нурофен,а само капки му сложих),Марио още си влачи сополите и джипито ми каза да почвам,да не отлагам.Това е засега.

Св. Мина, св. Виктор и св. Викентије

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 13:28 от elito-3

# 66
Хайде да не останете непочерпени днес  Mr. Green   За здравето на моето съкровище:

с нещо за подсилване

МИНА, да си жива и здрава още дълги години да си носиш прекрасното име

СОФКО, да ти е жива и здрава малката именничка

SANTANGELA, да ти е жив и здрав юнака!

Аз готвя и нямам много време да пиша!
Весела вечер на всички празнуващи!

ЕЛИТО, много си хубаФ жено! Няма да кажеш, че си майка на три хуни!!! Честит ви празник на патеричка! Много да те радват, да са здрави и щастливи мъжлетата ти!

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 15:22 от T@LI

# 67
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Мили дечица-Мишо на masha,Мишо на echi,Никол на Peti n,Дани на karil,Кристи на dima1980,Антон и Марио на elito-3,Каан на mamaminion,Александра на Мими и Dr.Jend,Мишо на bedstvieto,Поли на ki4o22,Симонка на Simona_S,бъдете здрави и весели дечица,късмет и безгрижно детство!Всичко най-прекрасно и за вашите родители!
          Честит имен ден на Виктория/на Софко/,двамата ни Викторовци и мама Мина!Със здраве си носете имената и весел празник!         
        И ние сме със сополки и червено гърло/и аз и София/,но да не омазваме празничната тема.
         Целувки въздушни,да не ви предадем вируса! Grinning

# 68
Момичета,едно голямооооооооо благодаря от нас с Поли за пожеланията за рож.ден.Много ни зарадвахте Hug.Ето и една виртуална почерпка от нас,макар и със закъснение:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЧЕРАШНИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ-ПРЕКРАСНИТЕ МАЛКИ ДАМИ СИМОНКА-БОНБОНКА И АЯ,КАКТО И НА МАЛКИТЕ ГОСПОДА КААН И МИШО!ДА СА ЗДРАВИ,ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Честит имен ден на всички празнуващи днес -малки и големи!Да са здрави и много,много щасливи!

# 69
Здравейте мами,отдавна не сам писала Embarassed.Първо честито на всички дечица,които станаха на 2 години и на техните майки-да са ви живи и здрави!  bouquet
Второ,благодаря за хубавите пожелания за моя малък мамин хубавец и за мен  bouquet.
Не зная кога ще ми остане време,затова честито и на всички дечица,които с нетърпение очакват своя втори рожден ден  bouquet
На бързо,Криси ходи на детска ясла от един месец.Голям мерак ни гони,не плачи,не пита за мене,като го водя дори понякога забравя да ми каже чао от бързане да влезе при децата да играе.Така се и събуждаме-хайде мамо на училище,че децата те чакат да играете,защото нито други приказки,нито музика го събужда.Да чукна на дърво не сме боледували,в началото имахме естествено саполки докато се климатизира покрай другите деца,но сега е добре.Аз си имам както винаги проблеми с работодателите ми и се принудих да си подам днес молбата за напускане...Ами това е в общи линии за нас.Весело изкарване на рожденните дни и много целувки на всички дечица от Криси. Hug

# 70
Рожденници може и да няма, ама именници- колкото щеш!!!!

Ето да се почерпите:
... вино и мезе за големите и бонбонки за децата!!!

# 71

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ !  ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ДА СЕ СПОМЕНАВА САМО С ДОБРО !!!
newsm51

# 72
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ ДНЕС ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !
Да почерпя и аз за ВилхелМИНА  Wink и баба й  Simple Smile
Понеже е късно вече - НАЗДРАВЕ   на мамите:

# 73
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ВИКТОРОВЦИ И НА НАЙ МАЛКИЯ НИ ЧЛЕН В НОЕМВРИЙСКИЯ ОТБОР -ВИКТОРИЯ-СТЕФАНИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАМА  МИНА И НА СЛАДКАТА МИНА!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО С ДОБРО ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ВИ!

bouquet  bouquet  bouquet
НА БОЛНИЧКИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЖЕЛАЯ Praynig
ПЕТЯ,ДАНО МОНИКА Е ПО ДОБРЕ И ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧВАТ ПОВЕЧЕ ТАКИВА НЕПРИЯТНОСТИ Praynig
НАШЕТО ТЪРЖЕСТВО МИНА ЧУДЕСНО,ДЕЦАТА ТИЧАХА И СЕ ЗАБАВЛЯВАХА ,А НИЕ ХАПНАХМЕ И ПИЙНАХМЕ WinkВ СЪБОТА ЩЕ Е ДЕТСКОТО ПАРТИ И ТОГАВА УЖАСА ЩЕ Е ПЪЛЕН Grinning
ЕТО И МАЛКО СНИМЧИЦИ
http://picasaweb.google.bg/simonaslavi/2#5267512792956397010
ЕЛИ,СТРАХОТНИ СТЕ,МНОГО ГОТИНО СЕМЕЙСТВО Peace

# 74
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА ВЕЛИЗАР И КАЛИНА!ЖЕЛАЕМ ИМ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО,ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ И ЗАБАВИ,ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ПОСЛУШНИЧКИ!
МАРИЯ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ!НЕКА ВЕЛИЗАР ВИ НОСИ САМО ЩАСТИЕ И РАДОСТ

Общи условия

Активация на акаунт