На тортата на НОЕМВРИйското дете вече има свещички ДВЕ!!!

• 23 230
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден на мадамките Мони, Ая и Поли, както и на юнаците Каан и Мишо!
Бъдете здрави, усмихнати и щастливи деца!

Мили мами и татко Crazy , да са ви живи и здрави вашите малки слънчица!   bouquet  bouquet  bouquet

# 46
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАМИТЕ СИМОНКА-БОНБОНКА, АЛИ И ПОЛИ И НА МЛАДИТЕ ГОСПОДА КААН И МИШО!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ, С ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ И ВЕСЕЛИЕ!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 47
Честит рожден ден на Монката, Аля, Поли, Каан и Мишо! Да растат здрави, щастливи и да радват мама и тате!

Моника вчера ми изкара акъла. Събуди се от следобеден сън и започна да повръща. Броих до 10 пъти и оттам нататък спрях. Бях се приготвила да потегляме към отделението и да ни приемат, но джипи-то ме вразуми, че щом няма Т и разстройство, няма страшно. Явно нещо е раздразнило стомахчето, но какво един бог знае. Не знам за вашите дечица, но Моника до ден днешен продължава да пъха всичко в устата; та нямам идея дали не е глътнала нещо  newsm78 Днес е добре (пу-пу), не е повръщала, хапна си и сега спи. Дано е отминало всичко  Praynig

# 48
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ- БОНБОНИТЕ ДАНИ  И КРИСИ И НА БЛИЗНАЦИТЕ СЛАДУРИ ТОТИ И МАРИО!
ДА СА ЗДРАВИ, УМНИ И ЩАСТЛИВИ !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  КААН, АЛИ, МИШО, ПОЛИ И МОНКАТА!
 ДА СА ЖИВИ И  ЗДРАВИ ,УСМИХНАТИ И ВСЕ ТАКА КРАСИВИ !

# 49
Мацки привет!  bouquet

Петяя, браво че си послушала джи пи-то и не сте постъпили в болница, Ангелчо така ми повърна 11 пъти за 2 часа през август и аз си изкарах акъла и само спеше и капка вода не поемаше, ако пийнеше малко след 5 мин повръщаше и ни приеха в 3-та до нас а беше само 6 дни след първият ни престой там, казаха че е е напълно обезводнен... та браво че си удържала, ама аз си изкарах акъла много тогава...

А сега по ред Grinning

Честит Рожден Ден на Никол, Мишовците, Дани, Тоти, Марио, Кристиян, Александра, Каан, Симонка и Поли!!! newsm59 nbirthday newsm67  Gift  bigdance2

Да растат преди всичко здравички и много щастливи деца!!! Да носят повечко радости, отколкото тревоги на родителите си!!!

# 50
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ЧУДЕСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ И ЗА МИЛИТЕ ДУМИ ЗА МОЯТА МАЛКА ПРИНЦЕСА Hug
ДНЕС НАИСТИНА Е ЕДИН ВАЖЕН ДЕН ЗА НАС,ИЗМИНАХА ТОЛКОВА БЪРЗО ТИЯ ДВЕ ГОДИНКИ,БЕБЧЕНЦЕТО МИ ИЗВЕДНЪЖ СЕ ПРЕВЪРНА В МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ!ЖИВОТА МИ ИЗВЕДНЪЖ СЕ ПРОМЕНИ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ!ОБИЧАМ Я ТОЛКОВА МНОГО!ПОЖЕЛАВАМ СИ  САМО ДА МИ Е ЖИВА И ЗДРАВА,ДРУГОТО ЩЕ СЕ НАРЕДИ!
АЙДЕ И ДА ПОЧЕРПИМ МАКАР И ВИРТУАЛНО ,НО ОТ СЪРЦЕ
А СЕГА ДА ЧЕСТИТИМ И ПРАЗНИКА НА НАШИТЕ АСТРАЛНИ БЛИЗНАЧЕТА- СЛАДУРКИТЕ ПОЛИ И АЛЕКСАНДРА,КАКТО И ПОРАСНАЛИТЕ ВЕЧЕ МОМЧЕНЦА КААН И МИШО!ДЕЧИЦА ,ЖЕЛАЕМ ВИ ПРЕДИ ВСИЧКО МНОГО ЗДРАВЕ,ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ИГРИ И МНОГО УСМИВКИ!
КЯЗИ,КИЧО,БЕДСТВИЕТО,Д-Р ДЖЕНД,ЧЕСТИТО И НА ВАС!НЕКА МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на вчерашните рожденици Дани, Кристиян, Марио и Антон!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на днешните рожденици Симона, Александра, Михаил и Полина!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УМНИ ДЕЦА!!! ДА СА МНОГО ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! СТОПЛИХТЕ МИ СЪРЦЕТО! РАДВАМ СЕ, ЧЕ ВИ ИМА
  Hug
черпим ви вуртуално  Heart Eyes

# 52
ЧРД на малките революционери от новоисторическо време - Каан, Симона, Поли, Мишо, Аля и Мони!
Да са живи и здрави, да градят само добри неща, за разлика от десетоноемврийците отпреди 19 години....
Хубав празник и наздраве на техните майки и татковци!

Вече Петя, и Мишо през юли в болницата повръща за два часа 10 пъти, и продължи още два пъти и след инжекцията на дежурния лекар... Който веднага ме обвини, че съм му дала да яде нещо, а си беше просто летния вирус... На следващия ден нямаше повръщане, два-три пъти разстройство, и на още по-следващия картинката пак се повтори с повръщането .... И така - 4 дни.... Но ние си бяхме поначало в болницата за гноен отит и пневмония, така че, просто изкарахме пълна програма... Но най-добре действат капките "вомитусхил". От тях и на майка дадох през лятото и си остана само с гаденето, дори не повърна... Успех! Но в болница влезеш ли, пипваш задължително и нещо друго от вътреболничните инфекции...Hug Peace

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 17:18 от masha

# 53
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КААН, СИМОНКА, ПОЛИ И АЛЕКСАНДРА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!!!

# 54
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКА, АЛЯ, ПОЛИ, КААН, МИШО И МОНИ!

ЗА ТЕХНИТЕ МАЙКИ, С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ!

# 55
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ ДАНИ, КРИСИ, ТОТИ И МАРИО, КААН, АЛЯ, ПОЛИ, МИШО И СИМОНКА!!! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА!!!     ЗА МАМИТЕ:

# 56
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ,КРИСИ,ТОТИ И МАРИО -на патерички но  от сърце и на -КААН,АЛЯ,ПОЛИ ,МИШО И СИМОНКА[/color]

# 57
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛИТЕ ДЕЧИЦА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА  Hug
Боил на benighted

Вая на iviche 
Гошо на MagieA 
Руменчо на Ana2

Мишо на masha

Мишо на echi  Никол на Peti n 

Дани на karil 
Кристи на dima1980  Антон и Марио на elito-3

Каан на mamaminion  Александра на Мими и Dr.Jend 
Мишо на bedstvieto

Поли на ki4o22

Симонка на Simona_S

Да сте живи и здрави, игриви и много щастливи   bouquet

# 58
  • София
Петя много неприятно нещо сте изживели SadДано наистина всичко е отминало и браво на лекаря ви, че не ви е накарал да отидете в болница. Явно нещо временно не й е било добре на Монито. А дори и да е глътнала нещо ще го изака, гледай пампите или гърнето. Hug

# 59
Здравейте момичета Hug.МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЗДРАВИ Hug Hug HugРадвам се,че ви познавам и ме приехте в клубЪ.Вчера мина добре,като изключим ухото на Тоти SadВ църквата много плака,уплаши се от попа,докато Марето се смееше през цялото време.Откачения поп ги изкъпа-мислех,че леко ще ги намокри.Малко бързо претупа кръщенето,ама здраве да е.Марио не искаше да излиза от водата.От клуба съм супер доволна.Момичетата много забавляваха децата-общо 5 на брой,от които 3 мой JoyДве от приятелките ми не успяха да дойдат,но и така ни беше супер.
Днес ги водих на лекар.Тоти е с възпалени уши.Каза да го наблюдавам 2 дена и ако вдигне Т да дам АБ.Мислех още днес да му дам АБ,да не се мъчи,но ми изписа едни нови капки за ушите и му сложих преди да заспи.Като се събуди беше супер весел-такъв не е  бил от 10 дни.Реших да не го тъпча с лекарства,да си продължа само капките в ушите и нослето.Като няма Т май няма смисъл от АБ newsm78,нали?
Петя направоооооооооооо си представям какво ти е било.Радвам се искрено,че всичко е наред.Моите и до ден днешен лапат всичко-особено Марио(писала съм доста за неговите "навици").Джипито ми каза,че е по-добре хартия да яде отколкото гела на памперса.
Качвам ви малко снимки.Паролата е като на общия албум.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306951

Общи условия

Активация на акаунт