На тортата на НОЕМВРИйското дете вече има свещички ДВЕ!!!

• 23 274
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • София

bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА - ДВЕТЕ НИ ГЕРИТА, ДИЛЯНКА И МЛАДЕЖЪТ НИ ДАНИ!!! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!! newsm59

Митко пак е хремав след два дни ясла до обед  #Cussing out. Иде ми да се гръмна. Две седмици го държах вкъщи, за да се оправи напълно от предишната хрема и сега пак. Но ако няма темп. в понеделник ще го пусна не ме интересува. Няма само аз да си спирам детето за едни сополи, а там всички да са така и като отиде веднага да ги лепне Crossing Arms

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ДИЛЯНКА , ДВЕТЕ ГЕРГАНКИ И ДАНИ!!!
ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО УСМИВКИ !!!

# 152
Честит Рожден Ден на Гери и Гери,Дилянка и Дани!Да са  здрави,игриви и много щастливи!

На всички болнички бързичко оздравяване Peace Hug

# 153
Честит рожден ден на двете Гери-та, Дилянка и Дани! Да са жизнени, весели, засмяни и ведри!

И при нас в яслата е доста топло - Румчо е по потник, чорапки, панталон и блузка от трико. Дотам го водя облечен с яке, шапка и изобщо целия зимен антураж, понеже ходим пеш. Два дни беше и с чорапогащник, но мисля само да го водя дотам с него, защото после му е топло.

# 154
Честит рожден ден на Лина и Христо /на патерички/ и на днешните рожденници - двете Герганки, Дани и Дилянка! Нека да са здрави, умни, дори и послушни деца!

Весел празник и на семействата им!

Верче, аз доста май го обличам Алекс в яслата, но там все още няма парно, вторник като го заведох лелята ни каза "Айде бързо, че измръзнах тука да чакам  Shocked вътре съм пуснала печката" И аз по това съдя, че няма парно щом пускат печки... Иначе слагам чорапогащник, чорапки, тънка блузка с дълъг ръкав и отгоре друга памучна блузка. В нашта ясла никой не ми е казал какво да обличам и какво да не обличам... Татито като го взема на обяд казва, че крачетата са му ледени и като се приберат ги топят в топла водичка. Надявам се другата седмица като тръгнем пак вече да има парно.

Мони, искрено ти съчувствам, знам как се чувстваш, първия път и ние изкарахме два дена и после 2 седмици в къщи... Сега изкарахме 5 дена, и после да видим колко... И аз казвам пускам го, не е само той да кашля или киха, ама като знам че няма кой да му избърше носа и да го гушне, душа не ми дава. Дано Митко до понеделник да е здравичък и да ходи спокойно на яслата и да не тревожи мама  Hug

И другите болничета бързичко да оздравяват!  Praynig

Аз да попитам: Кога почват дечковците да спят в яслата, на нас ни казаха първата седмица задължително до обяд, но вече втори път е болен и няма 5 дни един след друг да е на ясла. Всъщност имаше, но събота и неделя между тях. И се чудя, че ние може така и два месеца да го водим до обяд  newsm78 Вие как процедирахте? Аз мисля като подновим ходенето да го оставяме за цял ден, дали ще съм права да искам такова развитие ...

Сега ви оставям, че пак стана ферман.
 Heart Eyes

# 155
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН(НА ПАТЕРИЧКИ)НА ЛИНА И ХРИСТО,И НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ-ГЕРГАНА,ДИЛЯНА,ГЕРГАНА И ДАНИЕЛ!!!ДА СА МНОООООООООГО ЗДРАВИ И МНОООООООООГО ДА ВИ РАДВАТ,МИЛИ МАМИ!

И аз имам същия въпрос като "бебка и бебко",защото и при нас така се получава-1седмица до обед,2 седмици болни,пак 1 сед до обед и сега вече 2 седмица болни-така може да си продължи и година даже...

# 156
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ГЕРИ, ДАНИ, ГЕРИ И ДИЛЯНКА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ!!!
ЧЕСТИТО И НА МАМИТЕ   bouquet

За партито в София сме ЗА  Peace.

Целувки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 157
  • София
Митко и той така - 5 дни до обяд, после две седмици вкъщи. Сега пак два дни до обяд и понеже може още да не са им оправили парното в яслата мисля и понеделник  да го взема и от вторник да спи вече там. Няма начин отпуската ще ми свърши преди да е останал по цял ден ако така продължава. Та Руми, Ели лично мое мнение - сега като тръгнат евентуално ги оставете първият ден до обед и от втория направо да спят вече там. Те вече знаят за какво иде реч и колкото по-дълго се взимат на обяд, толкова после като останат да спят ще им е по-трудно защото ще очакват да ги вземем.

# 158
Момичета,аз Поли си я вземах на обяд само 1 седмица.След това си я оставях да спи в яслата като другите дечица и не сме имали проблем .Дори когато се разболя и си беше цяла седмица вкъщи,следващата като я заведох си остана да спи с дечицата-не е плакала и не ме е търсила.Мога да кажа на този етап,че дори ходи с удоволствие на ясла,за сега,само се моля да не боледуваме вече толкоз на често.Ама то май няма как,като в групата има 3-4 дечица който много кашлят,а си ходят на ясла.

# 159
  • София
По повод спането в яслата - Алекс тръгна на ясла на 1-ви октомрви (падаше се ден сряда). След 3 дни до обяд дойде уикенда. После в понеделник не го пуснах, че ми се стори хремав и на другия ден, като го заведох го оставих да спи там и оттогава не съм го взимала на обед. Всяка седмица удължавам престоя му с около 30-40 мин. Тази седмица живот и здраве ще го взимам към 16.45 - 16.50  Peace

На всички болнички желая бързо оздравяване и повече никакво разболяване  Naughty

# 160
Благодаря...... newsm67
Честито на всички на които съм пропуснала деня.....  ura
Да са живи и здрави дечицата ни и да слушкат мама! newsm59
 bdbaloni

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ Гери, Диляна, Гери и Дани!!! Да растат здрави, весели и умни деца за радост на мама и тате!!!
Честит празник и на техните семейства!!!

# 162
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ СЛАДКИ ГЕРИТА,ДИЛЯНА И ДАНИ!!!![[/[/color]size]size=14pt][/size]

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИЛЯНКА, ДВЕТЕ ГЕРГАНКИ И НА ДАНИ!!! ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО, УСМИХНАТО И ПАЛАВО ДЕТСТВО!!!
[/b]

Весел празник и на мамите:

# 164
В нашата ясла няма точно определен срок, в който се ходи до обяд...всичко е по усмотрение на сестрите, т.е. взависимост от това как се адаптира детето. Тедката например тръгна в сряда на ясла, ходи 3 дни до 11ч., на следващата седмица го оставях до 12.15, т.е. докато преключи обяда, а на 9-я ден го оставих да спи там. Взимам го около 16ч., за да се поразходим на въздух преди да се е скрило слънцето, ако го има де Simple Smile Неговото приятелче например ходи вече близо месец, но остава само до 11ч., защото плаче за мама... Едно момиченце пък, което е тръгнало 2 дни преди Тедката на ясла, плаче като седнат да обядват, защото знае, че това е момента, в който майка й я взима и не иска да се храни там.
Аз лично съм доволна от начина, по който практикуват Peace

Общи условия

Активация на акаунт