На тортата на НОЕМВРИйското дете вече има свещички ДВЕ!!!

• 23 271
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ДВЕТЕ ГЕРИТА, ДИЛЯНКА И ДАНИ!
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЯ!

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ И НА ВСИЧКИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДЕНА! ДА СА ЗДРАВИЧКИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ПАЛАВИ!

МНОГО ПОЗДРАВИ НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ!

# 167
Абеее, хорааа, вие любов ли правихте по време на земетръса или се шашнахте, избягахте и зарязахте компите, че млъкнахте.... Усетихте ли труса? Беше доста силен. Направо ми призля и почна да ми се вие свят. Все едно някой ми натискаше и блъскаше леглото едновременно...  Детето още не беше заспало и се блъскаше право в решетките на леглото, нещо си дивееше, не му се спеше, та в пърия миг помислих, че Мишо ме бута... Но осъзнах, че няма как с такава сила... И тътена...Беше ужасно, все едно покривът ще падне всеки миг!  #Crazy

Бебка и Бебко и Елито-3, аз Мишо го водих само три дни до обед - беше сряда, четв. и петък, после в понеделник вече започна да си спи в яслата. Нямаше как, свършваше ми отпуската, а и майка ми беше дошла само за няколко дни. Но първата седмица гледах да го взема до 16.30-17.00. Сега и в 18 го вземам, и последен е бил, но вече не му пука! Няма какво да отлагате, трябва да свикват по-бързо. По принцип препоръчват първата седмица да не се оставя да спи, после вече може. Но понеделниците в началото са критични, понеже следват събота и неделя, та децата пак свикват наново... Peace

# 168
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ,ДИЛЯНКА,И ДВЕТЕ ГЕРИНЦА/НА ПАТЕРИЧКИ/,КАКТО И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ-ДАННИ,НИКЧЕ И ДИМАНА!МИЛИ ДЕЧИЦА ,ЖЕЛАЕМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО!
ЧЕСТИТО И НА ГОРДИТЕ МАМИ
НИЕ ВЧЕРА ПРАВИХМЕ ДЕТСКО ПАРТИ С ПРИЯТЕЛЧЕТАТА НА СИМОНКА,ПОЗНАЙТЕ РЕЗУЛТАТА-БИЯТ СЕ,БЛЪСКАТ СЕ,ХАПЯТ СЕ,ПРОСТО БЕШЕ УЖАС WinkА НАШАТА МАЛКА КОКОНКА НЕ СИ ДАВАШЕ ИГРАЧКИТЕ НА НИКОГО И  В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДВА ЧАСА САМО РЕВА,НИКОГА ДО СЕГА НЕ НИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ПОДОБНО НЕЩО newsm78ЧАК СЕ ПРИТЕСНЯВАМ КАК ЩЕ ХОДИМ НА ДРЯНОВО-И АКО ТАМ Е ТАКА ЩЕ СИ УМРА ОТ СРАМ И ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ EmbarassedНА ТОЗИ ПРИНЦИП СМЕ-ВСИЧКО НАШЕ И ЧУЖДЕ,ТРЯБВА ДА Е НАШЕ,ДА МА ТАКА НЕ МОЖЕ.КАЖЕТЕ МИ ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ТАКИВА ПРОБЛЕМИ С ДЕЦАТА СИ?ГОЛЯМ СРАМ ПРИБРАХ С НЕЯ В ЗАВЕДЕНИЕТО Embarassed
ДА ДАМ ОТЧЕТ И ЗА НАШАТА ПРОСЛОВУТА КАШЛИЦА-ИМАМЕ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЛАЕЩА КАШЛИЦА,ТА С ЕДНА ДУМА СИМОНА ИМА АЛЕРГИЯ КЪМ НЕЩО,НО ВСЕ ОЩЕ СМЕ МНОГО МАЛКИ ЗА ТЕСТУВАНЕ,ЖИВОТ И ЗДРАВЕ НАПРОЛЕТ НИ ИЗПРАЩАТ ПРИ НЯКАКЪВ ПРОФЕСОР В СОФИЯ,ЩЕ НИ ВЗЕМЕ ВЕНОЗНО КРЪВ И ТОГАВА ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ ОТ КАКВО И КЪМ КАКВО СМЕ АЛЕРГИЧНИ,ДО ТОГАВА ЩЕ ПИЕМ НЯККАВИ ПРОТИВОАЛЕРГИЧНИ КАПКИ И ЩЕ ПРАВИМ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ИНХАЛАЦИИ НА ВОДНА ПАРА,АКО ТЕ НЕ ПОМОГНАТ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВЗЕМЕМ И ИНХАЛАТОР.АЗ МНОГО СЕ ПРИТЕСНИХ КАТО ДОК МИ КАЗА ЛАЕША КАШЛИЦА,ТАКА СЕ ШАШНАХ,НО ЖЕНАТА МЕ УСПОКОИ ЧЕ НА ТОЗИ ЕТАП НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ,ЧЕ ДЕТЕТО Е ОЩЕ МАЛКО И ДО НЯКОЛКО ГОДИНКИ ЩЕ ГО ИЗРАСТЕ,И ДАНО ДА Е ПРАВА Praynig
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТ,НО ПОНЕ МИ ПООЛЕКНА МАЛКО.
НА ВСИЧКИ БОЛНИЧКИ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ ИМ ЖЕЛАЯ Hug

# 169
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАННИ,НИКОЛА И ДИМАНА!!!ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНООООООООООГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!СПЕЦИАЛНИ ЦиЛУфКИ ЗА СОФИ И МАРИ  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

masha ,не отлагам аз ,а лелките,и на мен ми се иска вече да ги оставям,ама на тях им е по-добре като има по-малко деца.И аз мисля,че колкото по-рано почнат да спят там,толкова по-бързо ще свикнат.Утре живот и здраве като ги заведа ще питам до кога така ще продължава.Направо се изморих -на обед тичам да ги взема,следобед карам една комшийка да ги гледа за да взема Марти....
Земетресението май само аз и мъжа ми не сме го усетили.Сигурно е било много страшно newsm43 Добре,че не го усетих,че сигурно щях да се уакам Mr. Green

# 170
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАННИ, НИКИ И ДИМАНА!!! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ИЗПЪЛНЕНИ С ЕНЕРГИЯ ДЕЦА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!!

Земетресението снощи го усетихме. Хич не беше приятно, но това сутринта сме го проспали. Но така е по-добре сравнително леки трусове, а не да ни тресне изведнъж голям. А София си е сеизмична та нищо ненормално.

# 171
Честит рожден ден на малките господа Данни и Никче!
От все сърце им пожелавам да са здрави, щастливи и будни деца! Нека бъдат пример и опора на сестричките си!

Софко, Мише, да са ви живи и здрави прекрасните синове!

Честит рожден ден и на малката дама Димана!
Нека бъде здраво, щастливо и безгрижно дете!

eli_mama, весел празник на цялото семейство!

Какво земетресение, бе хора?!? newsm78 Ние даже не сме разбрали...
Слави, на нас ни казаха, че преди 3 години не може да се прави тестуване за алергии... а за кашлицата, и на мен ми казаха, че до година и половина - две ще я израсте и дай Боже Praynig колкото до инхалациите, аз бях споменала преди време, че ги правим с Бейбихалер (Флексотид и при нужда Вентолин)...не ги правя всеки ден, а само като забележа, че кашля по-често или като му хъркат гърдичките...определено помагат Peace

# 172
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМАНА,ДАННИ И НИКИ!С ПОЖЕЛАНИЯ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ,ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ Hug! newsm51
 newsm51 newsm59 Tada  bigdance2 bdbaloni bdbaloni happy bd baloni smile3525

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАННИ, НИКИ И ДИМАНА!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ДА БЪДАТ РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМЕ И ТАТИ!!!

Момичета, това е за вас!

# 174
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИЧЕ,ДАННИ И ДИМАНА!ЖЕЛАЯ ИМ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ПРЕКРАСНИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА

# 175
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАННИ, НИКИ И ДИМАНА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ПРЕКРАСНИТЕ ДЕЧИЦА!!! 
ЧЕСТИТО И НА МАМИТЕ!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 176
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМАНА, ДАННИ И НИКОЛА! ЖЕЛАЯ ИМ ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ДА СА РАДОСТНИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЦА!

# 177
ЧРД на порасналите ноемврийци Ники, Данни и Димана! Да са живи и здрави, и с късмет! Хубав празник на мамите им! Hug Hug Hug

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, НИКИ И ДИМАНА !!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ !

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАДИ!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОООООООООГО  ЗДРАВ И СИЛЕН МЪЖ ДА СТАНЕШ!МНОГО УСМИВКИ, ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!

Общи условия

Активация на акаунт