Зима иде, сняг ще пада, а Люлин се стяга за маскарада

• 21 896
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро и от нас   newsm46 ние малко късно ама снощи на дискотека  yesyes и после на стриптииз  newsm81..... Embarassed Blush
Снощи усетихме земетресението на 6 етаж беше добре  Joy аз стоях права и чувството не беше много приятно, но за сутринта след снощните изпълнения...нееее bambam

# 256
Живеем в 5 микро,както казва моят мъж,Филиповските полета  Laughing
Иначе аз съм Поли-29.01
и бебе Ники-24.09.08

# 257
  • София
Добре дошла pupi~pol !  Hug  bouquet

Усетих и сутршния трус  ooooh! ейй направо как се бях поразсънила малко така скокнах и до там с съня и за капак събудих и Райън и сега вече ми се спи но имам мн домакинска работа  Crossing Arms той заспа иначе! Crazy

# 258
гледай ти къде била мръсницата StopА ние снощи елказелка изпращахме по кръчмите ooooh!

♥♥♥Димяни ♥♥♥  моя дивак спи по 2 пъти,първо 1ч.,а после половин до 1 час

няма да е лошо да се позамислите за заглавие.Днес или утре мога да пусна темичка,освен ако няма друг желаещ Crazy

# 259
  • София
Ние 1 път спим по 2,3 часа Crazy
Имаше няколко предложения за заглавия така,че може някои от тях! Peace

# 260
  • София
Деси,така като гледам,справяш се чудесно с темите   bouquet
А аз разправям да не ми завиждате Crossing Arms,хората на дискотеки ходят,а аз си мислех,че вече не съществуват,откакто през 1996 ходех в "Ритъм" Embarassed

# 261
# 262
Добре дошла на Поли, още един Водолей в редиците.
Наде, вие нали сте в Ябълковата, те не я ли ремонтираха миналите години?
Да ви се оплача, реших да сложа килима в хола, че е много студено. И то като се почна, хайде зад тоя шкаф, хайде зад оня, я какви били пердетата, то ще трябва и прозорците, каталясах , а съм до никъде. Обаче отива да си лягам до малкия, чао за сега.

# 263
pupi~pol и от мен добре дошла Hug
В подписа ти видях, че Ники е роден 4 500 кг и 52 см и толкова мило ми стана...Върна ме преди 4 години, когато Рос се роди и беше  също 4 500 кг. и  53 см. Единствените бебета, които се открояваха от километър  в "Майчин дом"  беше той, защото беше гооолям и с много и черна коса и едно русо бебе Laughing

# 264
  • София
Такаааа успах се за кафето, а трябваше да е от мен Embarassed, но за компенсация по едно коктейлче

от мен Laughing Като чета някои добре си живеят Mr. Green - то не са кръчмички, дискотеки, стриптийз..., а аз чинно в 22 ч. бях в леглото, за да заспи детето то път взе, че ни люшна земетресението. Доста гадничко си беше, но сутрешното не съм го усетила и по-добре.

В подписа ти видях, че Ники е роден 4 500 кг и 52 см и толкова мило ми стана...Върна ме преди 4 години, когато Рос се роди и беше  също 4 500 кг. и  53 см.

Абе мацки как сте ги раждали тез мъже newsm78 Аз си мислих, че Митко е бил голям 3800/52 ама се губи покрай вашите. Laughing

# 265
И ние усетихме само снощното земетресение, добре се разлюляхме, хем сме на 3-ия етаж. Сутрешното не го усетихме, но пък през нощта малката спа доста неспокойно, буди се поне десетина пъти, не знам дали заради трусовете. newsm78
Добре дошли на новите мами - Зита и Пупи-пол!
За заглавие, не съм много по измислянето, но ми хрумна във връзка със застудяването:
Студ се задава, а Люлинчето само мрънка - иска вънка! Embarassed
Лек ден от нас!

# 266
ох как хубаво си поспах 1:30ч. с детето
ама си е друго да си пийнеш един колдрекс,да те отпусне...

# 267
  • София
аааа....Деска браво! Crazy
Аз се въртях като шугава и не мигнах! Crossing Arms
Нашия спи от 12 та го чакам да става стига спал! Whistling

# 268
ми то само съня май остана безплатен Rolling Eyes

# 269
  • София
А пък моят спа от 11:00 да 13:00 Shocked,до довечера ще ми се вземе здравето #Crazy,но пък ходихме на църква,да му чете попа,защото кръстника му забрани да го водя на баячка,та след църквата ходихме да хапнем по едно шкембе и сега ще чакаме да стане 20:00ч,а колко време има до тогава.....

Общи условия

Активация на акаунт