Зима иде, сняг ще пада, а Люлин се стяга за маскарада

• 21 905
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Цвети не се притеснявай аз вече знам каквото ме интересуваше Peace По повод кукления театър не съм водила Митко досега и не знам как ще се държи newsm78 Леле да не забравя да се похваля - НЯМАМЕ ХРЕМАААААА Grinning Мисля, че я попедихме гадината с Макситрол. Ох това изречение малко стана като онази реклама с Райд и хлебарките Embarassed

# 61
браво на вас,сега нас ни повали #Cussing outслагах вит.С,а сега почвам с ксилометазолин

елказелка добре,че момчето е облечено,ако беше гол нямаше ,и нас да забележиш Joy

# 62
  • София
 hahaha
Не можеш да си представиш колко си права. Знам  си аз стоката  Whistling .

# 63
hahaha
Не можеш да си представиш колко си права. Знам  си аз стоката  Whistling .
в този ред на мисли...ти как си? Grinning

# 64
  • София
 Crazy

# 65
  • София
Ako можеше кафенцето да го изпия и в компанията мууу.............  Wink Mr. Green Crazy hahaha Joy hahaha

# 66
спирам ви  кафето за днес Naughty
минаваме на чай

# 67
  • София
спирам ви  кафето за днес Naughty
минаваме на чай

Joy Joy Joy Joy Joy май си го заслужихме Wink

# 68
  • София
Е,бива ли така?Тъкмо се бях разгорещила Blush

# 69
  • София
Бива, бива, като не знаеш какво да консумираш. Само не разбрах от липсващия ти аватар, кой е този дето обичаш  smile3533 .

# 70
  • София
Ох от много време не се бях смяла така Joy

# 71
докато имах профилактика на нета Close и чая сте обсъдили даже Party
отивам да пусна кафе на мъжо...

# 72
  • София
Мацки сега ни отчитаха водомера за топлата вода от ф-мата за топлинно счетоводство и човекът каза, че вече някъде из Люлин има парно. Кажете имате ли вече топло (тези, които нямат климатици де Laughing)

# 73
неееееееее Tired
на тати колегите от люлин имали парно вече Party

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 18:59 от `Деси`

# 74
bifana   все още мисля как да оформя новината за маскарада и да принтирам,за да разлепя в нашите ОДЗ-та (и познавам учителки в 79-то ОУ) да обяснят на 1,2,3 клас.
Едва ли нещо разбра,но въпроса ми е прост ``как да го принтирам,като нямам принтер!`` Thinking

всъщност въпроса не е само към bifana, а и към всички,които знаят къде да принтирам през интернет.Ако пък някой от вас има такава работа...абе давайте акъл Thinking
Днес в интернета питах,ама нямат принтер

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 20:48 от `Деси`

Общи условия

Активация на акаунт