Зима иде, сняг ще пада, а Люлин се стяга за маскарада

• 21 899
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мони,до скоро преди 22,30 не лагахме ама нещата се промениха! Grinning

И водата не искам да я мисля топлата Mr. Green и тръбите ще им изрежа скоро  Twisted Evil
Имам си проточни и тях ще използвам пък по добре ток! Peace

# 46
и тръбите ще им изрежа скоро  Twisted Evil

Joy Joy Joy разбих се от смях
Тия хора само искат,не минават да отчитат,надписват и вземат ДДС,а после ти връщат сумата БЕЗ ДДс-то #Cussing out
Ама не са само те-ЧЕЗ са същите говеда Close

# 47
  • София
Деси,сега разгледах снимките ви и се сетих,че те знам  Party
Виждала съм те няколко пъти в 4 ти на кафетата зад мебелната къща но още лятото Party

# 48

Парното не го  мисля въобще Simple Smile отдавна съм скъсала с тях взаимотношенията и се отопляваме с климатици! Party

А тези, които нямаме климатици кво ша праим а? Ще ви идваме на гости да топлите и нас Laughing
Абе много рано си лягат децата newsm78Само моят ли стои поне до 22 ч.? Хайде лека Hug

Леле, мама Мони съвсем забравих,че ти бях обещала нещо Embarassed  Видях, че беше обяснено подробно от някое от момичетата и аз се отнесох Embarassed
Като извинение-идвайте в нас на топло Laughing  HugОт вчера нещо все ми е студено и цял ден не съм спирала климатика и радиатора в детската.
Колкото до лягането и ние сме от нощните птици-Рос преди 23 не ще и да чува за креват...голям ужас е. Обикновено аз заспивам преди него Laughing

# 49
добро утро,сипвам по кафе и пожелавам приятен вторнишки на работищите

да видим сега колко ще издържите без да го нападнете момчето Joy

Димяни ,разбира се,че сме се виждали с теб Wink

# 50
  • София
Е, Деси, бива ли тъй... Това се казва разсънване. Благодаря за кафето и сервитьорчето  Peace .

# 51
биви,бива...като сме вързани,да не сме сляпи Joy

# 52
Добро утро, момичета  Hug
Деси, мерси за кафето  Wink А на сервитьорчето къде да му сложа бакшиша  Mr. Green

# 53
е,Наде пък и ти.Все за толкова има къде Grinningя какви ГАЩИ има...

# 54
  • София
Сигур, в джобчето на шлиферчето, или където намериш... Joy

# 55
  • София
Добро утро, момичета! И как няма да е добро след кафенцето от Деси Wink Деси, мила, мерси, че си ми добавила РД отпред, ама само да кажа, че е на 31.07.1982, а не на 21.07.1982. Казвам се Роси (можеш да го добавиш в скоби, както май е практиката). Мерси предварително! Хубав ден на всички ви!  Hug

# 56
Добро утро.
Ние като сме комплект с 2 дечица си стоим в района. По алеята в 4-та част(тя е срещу S- маркет от другата страна на булеварда) и площадките на около. Под алеята има площадка със слон и пясък, събирахме пари пролетта и направиха пясъчника. Още ходим на люлките до блока на супермаркета и зад него, до оградата на детската градина. С двамата най- далече където стигам е площадката зад мебелната в 4-та част или в Люлин 6, зад Витоша и там е хубава площадка.
За лягането, най-късно 21 часа са по леглата заспали, поне половин час преди това са в леглата и се закачат, кога се смеят, кога някой от тях пищи, се шум да е.
За карнавала изчаквам да видим. Ще ходим на фирмен купон с Дядо Коледа и не се знае още дали ще е на 20 или 21 и затова. А иначе на 20 Йони има рожден ден и за нас празниците от тогава започват.  Надявам се да не стане късно докато се уточним. Но ако дойдем мисля за късният час, ще е по-интересно, а и няма да има проблем със следобедният сън, те спят до към 16 часа, а ако не спят ще е само хленч до вечерта. А и нещо моите не искат ходят на театър. Йони се уплаши миналата година от един театър в градината, един Лиско го е закачил и рев голям, вече се успокоява, но седи най- отзад или от вън през стъклото гледат с г-жата. А Марина не ще в яслите да гледа и тя. След последният театър всяка сутрин се уговаряме, че няма да ходи на театър повече. Ще свикне, но явно трябва време.
 Хайде хубав ден от мен.

# 57
Роси,поправих се PeaceИзвинявай мила,мноооого съм разсеяна Crazy

# 58
  • София
А добър ден и от мен.Малеееееее,Деси,от къде го намери това момче Whistling,само точа лиги по него,хич и не видях кафето Embarassed

# 59
  • София
Заспа, акцента е върху кафето. Концентрирай се  hahaha .

Общи условия

Активация на акаунт