Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 291
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Дали Rolling Eyes,много ще стане нагласено вече,другите не са ли любопитни какво става там,все пак,само тя ходи,мисля,че този път ще иде друг,за да сверят информацията

# 376
Само на мен ли ми се стори ,Че Яна май е кривогледа малко. Tired
А за Спас -те навсякъде го дават като плейбой.Наскоро четох едно интервю с него ,където се хвалеше,как след Сървайвър мацките му се лепяли и дори минал през кревата на две-три сървайвърки.Каза също,че ако спечелил Щял да купи джиесем на силвия.

# 377
  • София
Еееееее,добре бе.Браво на момчето Joy

# 378
  • густо майна Филибето
Много щедър бе! От някоя прИмоция с подарък ли Laughing

# 379
  • София
 Joy Joy Joy
И аз бях чела някъде,че Спас е опрашил Ваня,за другите си трае Wink

# 380
  • густо майна Филибето
Като играха със Силвия с камшиците, Владо се изрази, че е по семейно Wink

# 381
  • София
Щото си прави майтап с тях Wink.Много ми хареса гаджето на Яна Flutter

# 382
няма ли да се направи нова анкетка за преразпределяне вота за Здравко newsm78..че и този даден за Ваня и Иван???

# 383
  • София
И аз това се чудя? Wink

# 384
Като клюка да кажа,че  в новия брой на Блясък пише ,че Иван е започнал, като фитнес инструктор във фитнеса на мъжа на Яна има и негови снимки!

Да кажа и за Спас, всички какво толкова му харесвате, говоря визуално, прилича на обикновен средностатистически българин, нищо по-особено! Виж за брат му мога да кажа, че ми беше симпатичен!Като се има предвид, че българските мъже са доста грозновати, както беше казал и един известен  водещ, при толкова грозни мъже, как аджеба в България се раждат толкова красиви момичета!!

Иначе фаворитката ми е Яна, тъй като знам, че никой няма да позволи на Николай да стане победител- въпреки, че и от трите сезона, той е единствения, който заслужава да спечели!!

# 385
  • София
Ами,аз не го харесвам Rolling Eyes,даже напротив,много ми е антипатичен.На мен ми харесва Ники Heart Eyes

# 386
Ами,аз не го харесвам Rolling Eyes,даже напротив,много ми е антипатичен.На мен ми харесва Ники Heart Eyes
И аз така. Спас ми е безличен и малко глуповат.  Peace

# 387
Що пък българските мъже да са грозновати?Не съм съгласна.И кой водещ го е казал?Дали слага и себе си в кюпа на грозноватичките?

# 388
И какво сега Янитка и Жени прецакаха цялото бивше племе Пачека, защото толкова им беше акъла  , как да не ги оплюеш едно хубаво  #Cussing out След сношния съвет Пачека са по-малко на брой от Мого Мого и тя играта става ясна  ooooh!
Трябва Ники да се върне в племето та да ги вкара в ред малко , стига е дялкал на острова на изгнаника   Mr. Green

# 389
  • Berlin
ам да се връща.  с радост бих гледала как го гонят. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт