Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 279
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 780
  • София-в сърцата на моите деца
Мдаа,лесно е да побеждаваш жени Mr. Green
За игрите,какво,нали им бяха дали да правят кукли,Спас се разсърди,че било тъпотия,и ако жените не бяха толкова прости, да го оставят да спечели после,нямаше да е в него наградата
newsm10-Я да дадат една игра за мисъл, та да видим наш Спаси как ще се ос......Всеки мъж/без Жорко, разбира се / може да надвие женорята там.
Ама  и Силвето не му се даваше до последно!! Peace

# 781
Мдаа,лесно е да побеждаваш жени Mr. Green

Абе той и Жорко се бори с жени, ама.............. Whistling  То и Спас бая се озори с Яна, ако беше малкото Силве, можеше и да яде бой на някоя от игрите. Twisted Evil

Гери би трябвало освен към Жени и Янита, да се насочи и към Жоро(който я харесва) и към имащата морални терзания културистка. Но трябва де е много деликатна и убедителна. Има шанс, според мен. Grinning

# 782
Еми да жени бяха, ама и мъже да бяха там Спас игра перфектно - жени мъже, нямаше значение - пак щеше да е негова играта. Силвето изкяри с дълги крака - че лесно минаваше дупката - там се забавяха най-много всички, Спас май не забеляза, че изобщо има дупка  Mr. Green А за играта с куклите - еми не беше за Спас, ама май май само на него даже купичка не запалиха - аз като ви казвам, че си е оплел кошницата - е това е играта - силен физически играч и социално приспособим за тия условия там  Crazy

За логическа игра не е много сигурно, че ще се ос... - ако си спомняте една кал с един пъзел имаше - калта мина максимално бързо, пъзела го намести на дъх - а ко направи Ники тогава спомняте ли си? Дали мина калта по-бързо от Спас или па не вися 10 минути на пъзела.... така че всичко е относително. Те ще дадат и логическа игра не се притеснявайте, ама пак ше си говорим.... И същия тоя дето му куца мисълта и логиката - се той си бае, че Николай говори врели-некипели, че има друг лагер, че няма друго племе - а другите абе може и да лъжеееее, ама като че ли по-скоро истината казва.... иначе на тях хич не им куца логиката - не, да не вземете да си помислите нещо  Whistling

# 783
Еми да жени бяха, ама и мъже да бяха там Спас игра перфектно - жени мъже, нямаше значение - пак щеше да е негова играта. Силвето изкяри с дълги крака - че лесно минаваше дупката - там се забавяха най-много всички, Спас май не забеляза, че изобщо има дупка  Mr. Green А за играта с куклите - еми не беше за Спас, ама май май само на него даже купичка не запалиха - аз като ви казвам, че си е оплел кошницата - е това е играта - силен физически играч и социално приспособим за тия условия там  Crazy

За логическа игра не е много сигурно, че ще се ос... - ако си спомняте една кал с един пъзел имаше - калта мина максимално бързо, пъзела го намести на дъх - а ко направи Ники тогава спомняте ли си? Дали мина калта по-бързо от Спас или па не вися 10 минути на пъзела.... така че всичко е относително. Те ще дадат и логическа игра не се притеснявайте, ама пак ше си говорим.... И същия тоя дето му куца мисълта и логиката - се той си бае, че Николай говори врели-некипели, че има друг лагер, че няма друго племе - а другите абе може и да лъжеееее, ама като че ли по-скоро истината казва.... иначе на тях хич не им куца логиката - не, да не вземете да си помислите нещо  Whistling

Като се замисля, не знам за логически задачи, но със сигурност Ники няма да блести много в изпитания, където се изисква пъргавина и много движение. Той е силен в по-позиционни игри, където използва силата , както и ума си. Mr. Green
А че Спас играе много правилно, за игра като Сървайвър, това е вън от съмнение. И гледайки бездействието на доста от играчите, си мисля, че и да спечели, изобщо няма да е незаслужено. Още повече, че сега гледах интервюто на Яна и тя каза, че първо би гласувала за малката Гери, после за Николай и следващия й избор ще е Спас.  Wink

# 784
Е бихте ли ми споделили логиката на Яна - тя нали беше за най-добър ИГРАЧ в Сървайвър? С какво Гери превъзхожда Николай или Спас?  ooooh! Играе добре в игрите - според мен е много зле? Ок да кажем не е добра в игрите, добра е в социалното оцеляване - дали...бих запитала аз, предвид, че я държаха като слаб играч и пълнеж докато изгонят по-силните и дойде нейния ред, защото не застрашаваше абсолютно никой! Така че ето ти и Яна - много принципната  Laughing Или щото другите я не я харесват, я луда я нарекоха /което с нервите си е баш така.... такива реакции е имала на моменти, че мани беги.../

# 785
Къде е това интервю на Яна?

# 786
  • густо майна Филибето
В сайта.
Гери имаше и проблясъци, но в никакъв случай не е добър играч. Яна е темпераментна, аз спокойна жена  зодия Лъв не познавам Mr. Green

# 787
В сайта.
Гери имаше и проблясъци, но в никакъв случай не е добър играч. Яна е темпераментна, аз спокойна жена  зодия Лъв не познавам Mr. Green
newsm03

# 788
  • густо майна Филибето
Изгледах интервюто и , treisy, какво толкова те подразни? Да, Яна е силен играч, нямаше шанс да победи Спас, но беше веднага след него! Не беше харесвана заради своята откровенност и принципност, а не представляваше заплаха, защото тези й качества я правеха предвидима.Това за Гери беше пожелателно, Яна каза, че й се иска Гери да спечели, а Ники да е втори, това беше класацията й по симпатии. Каза също, че на мястото на малката Силвия тя щеше да е победител и оцеляващ на Острова на изгнанника, защото има волята да издържи, а в клетката само това беше необходимо. Подлостта е победител в Сървайвър, за съжаление не само там, в живота обикновено се случва същото. Ето това ме отвращава, даже не глупостта или неспсобността, а точно подлостта. Ценностната ми система отхвърля този вид победа.

# 789
Ехо... пак ли изпуснахме основната нишка на играта? Те там играят - без да си подъл не става - не е задължително да си такъв в живота - за това са ти лепнали названието "играч" - въпрос на умение е да си изиграеш играта Сървайвър!
Аз също харесвах Яна, заради хъса който имаше в игрите - ок не можеше да бие Спас /макар че беше въпрос на шанс, но играеше с такъв хъс всеки път, че евала й правех/. Подразни ме това, че тя говореше, че еди кой си не е достоен да спечели сървайвър, защото не е играч, че там не се зачитало умението да играеш, а всичко било лицемерие и симпатии... е тука ми дойде в повече - човекът, който негодуваше, че не се гледа играта а симпатията, би гласувала за някой... по симпатия ....WTF ?!

# 790
  • густо майна Филибето
Защо, другите за пари ли ще гласуват?

# 791
  • София-в сърцата на моите деца
Е, да ама на този картофен пояс се цени подмолността и лицемерието!!
Животът е един голям Сървайвър!!! Може да не ти харесва к,ви ги върши началника ти, ама си трайкаш!! Или сипеш хвалебствени слова и си на върха!!! А може само да слушкаш и ....... да папкаш!!! Mr. Green

# 792
Защо, другите за пари ли ще гласуват?

Ще гласуват по симпатия предполагам, но пак да кажа, че явно съм неразбрана.... Тя негодуваше, че не се гледа играта, а симпатията /другите тва не са го казвали/ и изведнъж щяла да гласува по симпатия, защото за Гери няма за какво да се хване - не беше играч в нито един аспект. Да каже, че ще гласува за Николай - ок, той заслуги има, игра, стратегия вкара. И тука вече всеки разбира играта Сървайвър различно - за едни Ники е играча, за други е Спас... ама при наличие на тия двамата да ми обяви Гери за най-добра.... сори. Просто не можа да преглътне, че не я харесваха - самолюбива и егоцентрична е - факт, поне за мен.

# 793
  • густо майна Филибето
treisy, тази част специално заради теб я изгледах два пъти, що не я изгледаш и ти поне веднъж, вместо да говориш наизуст? Няма нищо такова, интерпретираш думите както ти е удобно.

# 794
Аз интервюто го гледах, Яна ми беше в листа с харесваните играчи - всъщност те са Спас, малкото Силве, Яна, Ники, Здравко. Лъчо. Но това не ми хареса - лично мое си мнение, никой не го карам да го споделя  Peace

пп - тва с парите си плаче за наказание, не е по правилата на Сървайвър! Не, че са го говорили наистина и не че някой ше даде на другите, но дори този бъзик /защото така е било/ си заслужава наказанието - като някой от тях спечели наградата наполовина например! Или па да му дадат само една част - да я дели нея кат са толкова отворени.

Общи условия

Активация на акаунт